SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la MaGiCa » 04 dec 2010, 23:52

Italia je napisao/la:odlican je Edison, ali od Milosa nije bolji :P
Milosa znam licno. Njegova tetka zivi u mom komsiluku, a njenom malom sam pokazivao engleski - otuda i poznanstvo sa njim. Doduse, to je bilo pre 8 godina, ali dobro. I kad kazem da je Cavani bolji od Krasica, onda mislim da je to objektivno (a ne da je to posledica navijanja za Napoli). Jednostavno, Cavani je najjaci spic u Italiji, i utapanje Quagliarelle Juventusu da bi se dalo prostora El Matadoru je najbolji potez De Laurentiisa, posle kupovine Hamsika i Lavezzija. Naravno ono sto ubija Napoli je igra sa trojicom pozadi i nedostatak pit bulla u sredini, kao i dosta losije rezerve.
De Sanctis
Zuniga - Campagnaro - Santacroce- Dossena
Maggio - XY - Gargano - Hamsik
Cavani - Lavezzi
Sa pravim CMom ovo je najjacih startnih 11 u Serie A posle Intera (kad su svi zdravi) i Milana i jace od Juventusovih prvih 11 sasvim sigurno.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 dec 2010, 01:07

čudnu postavku ima Valter, previše je tereta tu na leđima Maggija i Dossene, pokrivaju cijelu desnu, odnosno lijevu stranu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 02:19

muXmania je napisao/la:čudnu postavku ima Valter, previše je tereta tu na leđima Maggija i Dossene, pokrivaju cijelu desnu, odnosno lijevu stranu.
Moram da priznam da ni meni nije jasan. Vise sam ga cenio dok je vodio Samp nego sad. Iako ima smeka da bude najjaci trener u Italiji, ocigledno da ne shvata neke stvari. Cak je i senilni Reja u Laziu promenio 3-5-2 u 4-4-2, a Mazzarri izgleda da ne shvata de se ne moze pozadi sa trojicom vise. Maggia baciti na desno, Hamsika levo, pozadi staviti cetvorku i to bi bilo extra. Cavani-Lavezzi je najjaci duo napadaca u Serie A posle Pata i Ibrahimovica (s tim da kod Milanovog dvojca nema hemije): ubica + brzonogi paker, Hamsik i Maggio da probijaju i nose kreativnost, a Garganu staviti jos nekog koji ide na kosku da bi se lomilo na sredini. Nije Napoli tim za nekakve mediane koji igraju playa kao sto je Cigarini, treba im neki rudar. Pominje se Sissoko, ali se nadam da od toga nece biti nista. Treba naci nekog Afrikanca ili Juznoamerikanca za taj posao. Forza Napoli!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 dec 2010, 11:13

Buffon
Motta - Chiellini - Bonucci - De Ceglie
Krasic - Aquilani - Melo - Marchisio
Quaglirella - Del Piero

druze, Napoli jeste prejak i ja ga gotivim.. ali da je jaci od Juveta po imenima a i partijama je previse nerealno ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 12:50

Italia je napisao/la:Buffon
Motta - Chiellini - Bonucci - De Ceglie
Krasic - Aquilani - Melo - Marchisio
Quaglirella - Del Piero

druze, Napoli jeste prejak i ja ga gotivim.. ali da je jaci od Juveta po imenima a i partijama je previse nerealno ;)
Video si uslov koji sam rekao, da se nadje cdm razbijac vrhunske klase (ne Sissoko i njemu slicni) i to je to.
Buffon nije vise ono sto je bio, mala prednost u odnosu na De Sanctisa.
Motta je slabiji od Zunige i to poprilicno.
Campagnaro je na istom nivou kao i Chiellini, samo sto je grbavi izvikaniji igrac.
Bonucci i Santacroce su veliki talenti, ali se Bonucci bolje razvija, prednost njemu.
Dossena je bolji od bilo kog levog beka u Juveu.
Krasic je bolji od Maggia, ne dosta, ali bolji i efikasniji.
Aquilani je bolji od Gargana i to dosta.
Marchisio je dosta losiji od Hamsika.
Quagliarella je losiji od Lavezzija.
Del Piero je bivsi igrac, ne moze ga se stavljati u istu recenicu kao i Cavanija.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 dec 2010, 12:56

ajde covjece uozbilji se i pogledaj nekad utakmicu..

stavljas Chiellinija i nekakvog Compagnara u isto kos.. Bonucci koji je mladji 2-3 godine i ide uzlaznom putanjom poredis sa Santacroceom.. pa Bonucci strater u Italiji, sta je sa Santacroceom (bio je zvijer, dok nije dosao u Napoli).. Krasic je MALO bolji od Maggija dok ej Hamsik klasa za Marchisija :lol: :lol: i Quaglia losiji od Ezequiela :lol: pa ko je prosle godine igrao a ko nije ? :lol:

zavrsena rasprava, kad se uozbiljis moci cemo ponovo diskutovati ;)

a tek sada procitah pocetak, Buffon i De Sanctis da su egal.. hahhahahahahaha pa Maninger je bolji od njega, a kamoli Storari i jedan GIANLUIGI BUFFON
:lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 14:08

Italia je napisao/la:ajde covjece uozbilji se i pogledaj nekad utakmicu..

stavljas Chiellinija i nekakvog Compagnara u isto kos.. Bonucci koji je mladji 2-3 godine i ide uzlaznom putanjom poredis sa Santacroceom.. pa Bonucci strater u Italiji, sta je sa Santacroceom (bio je zvijer, dok nije dosao u Napoli).. Krasic je MALO bolji od Maggija dok ej Hamsik klasa za Marchisija :lol: :lol: i Quaglia losiji od Ezequiela :lol: pa ko je prosle godine igrao a ko nije ? :lol:

zavrsena rasprava, kad se uozbiljis moci cemo ponovo diskutovati ;)

a tek sada procitah pocetak, Buffon i De Sanctis da su egal.. hahhahahahahaha pa Maninger je bolji od njega, a kamoli Storari i jedan GIANLUIGI BUFFON
:lol:
Vidi ovako, nemam ja sta da se uozbiljim i slicno, jer gledam zabarski fudbal po 5 tekmi nedeljno skoro 20 godina (imam sva izdanja "Campionato io ti amo" iz zadnjih skoro 40 godina, xy snimaka Calcia i italijanskih klubova u evropskim utakmicama, skoro sve tekme na velikim takmicenjima koje je Italija igrala od SPa u Meksiku 1970. i slicne stvari) i nema potrebe da me stavljas u grupu klinaca koji su tek skorije poceli da prate fudbal. Za tvoju informaciju, Campagnaro je prosle godine imao prosecno vece ocene od Chiellinija, a ima i ove. Bonucci i Santacroce su isto godiste (Bonucci je stariji par meseci :D ), s tim sto je Santacroce zadnjih godinu dana dao lekarima. Hamsik je bolji igrac od Marchisia na levom krilu, kao sto je Krasic bolji od Maggia na desnom. Druga je stvar to sto Maggio igra i desnog beka, a Krasic ne moze, kao i to sto Marchisio moze da igra svuda u sredini, a Marek samo po stranama i iza napadaca. Quagliarella je bio skupo placen, a nije pokazao nista od toga. Cavani je placen isto koliko i Q, ali je do sada uradio mnogo vise nego Q za celu proslu sezonu + Lavezzi igra mnogo bolje od kad nema Q, jer je sa Cavanijem komplamentaran. Buffon je izgubio 15 od poslednjih 24 meseca po ordinacijama. De Sanctis je sve to vreme branio i to uspesno. Sem kiksa protiv Steaue, nije gresio, a skupio je poprilican broj vrhunskih odbrana. Druga je stvar sto ga troclana zadnja linija stalno izlaze opasnostima - to nije do njega. Buffon kada se vrati, pitanje je koliko ce dobar da bude, krstenica je pozutela, svako malo povredjen, a imace i pritisak jer prvi put ima golmana pored sebe sa kojim treba da se takmici (Storari).

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2010, 14:33

evo da ovako nepozvan iznesem svoje skroz neutralno mišljenje,
bufon, chielini, aquilani, melo i krasić su bolji od napolijevih igrača na tim pozicijama, bekovi su bolji u napolija ko god da im igra jer de ceglie i pogotovo motta nisu ni za torina a kamoli juventusa, cavani i lavezzi su bolji od q del p., hamšik bolji od marchisia-precjenjen puno od strane juventina, prosjek čisti, nekog sam preskočio :?:
aha bonucci je bolji od santacrocea nevezano ko je mlađi ko stariji, leonardno će biti reprezentativac dugo godina još
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 15:02

tony-mortale je napisao/la:evo da ovako nepozvan iznesem svoje skroz neutralno mišljenje,
bufon, chielini, aquilani, melo i krasić su bolji od napolijevih igrača na tim pozicijama, bekovi su bolji u napolija ko god da im igra jer de ceglie i pogotovo motta nisu ni za torina a kamoli juventusa, cavani i lavezzi su bolji od q del p., hamšik bolji od marchisia-precjenjen puno od strane juventina, prosjek čisti, nekog sam preskočio :?:
aha bonucci je bolji od santacrocea nevezano ko je mlađi ko stariji, leonardno će biti reprezentativac dugo godina još
To isto sam i ja rekao u postu u kome sam uporedjivao igrace. S tim da je i Chiellini precenjen igrac sklon kiksevima. Neki smatraju da je on u nivou Terryja, Vidica, Puyola, nekada Ferdinanda i Neste, a on je u stvari Mertesacker, Woodgate ili Gallas samo na italijanski nacin.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2010, 15:07

nije vrhunski igrač u rangu nabrojanih(jbg ti nabroja neke od najboljih svih vremena), al je najbolji talijanski stoper i definitivno je bolji od kampanjara i santakroćea.
i koliko je onda ispalo 6-5 za juve jel.
mada ovo pojedinačno poređenje ne znači ama baš ništa, pred el clasico su nešto poredili i ispalo da je real bolji od barse :lol: a znamo kako je utakmica završila

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 15:22

tony-mortale je napisao/la:nije vrhunski igrač u rangu nabrojanih(jbg ti nabroja neke od najboljih svih vremena), al je najbolji talijanski stoper i definitivno je bolji od kampanjara i santakroćea.
i koliko je onda ispalo 6-5 za juve jel.
mada ovo pojedinačno poređenje ne znači ama baš ništa, pred el clasico su nešto poredili i ispalo da je real bolji od barse :lol: a znamo kako je utakmica završila
Kazem opet, Juve jaci na golmanu, Napoli na bekovima, Juve na stoperima, Napoli u napadu, a Juve u sredini. Ali recimo da su neki igraci Juventusa precenjeni, samo zato sto igraju za veliki klub. To nije specificno samo za Juve, vec i za ostale velike klubove. A inace, mislim da se Bocchetti najvise zeznuo sto je otisao u Rusiju. Da je presao u neki jaki klub u Italiji, postao bi najbolji stoper u ligi posle Thiaga Silve. I Bonucci i Chiellini pogrese bar jednom katastrofalno po utakmici. Bocchetti je u stanju da igra kao robot - kao nekada Elsner, do one kobne utakmice sa Englezima.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2010, 15:31

ne pratim baš rusku ligu i neznam kako igra, al jbg nije se on zeznuo jer sigurno je puno bolje plaćen, jedino što je daleko pa ne vjerujem da ga selektor nešto ozbiljno prati, al ne živi se od patriotizma, bolje mu je u kazanu nego npr. u bolonji il udineseu a liga im je sve jača i jača još sad kad su dobili SP i kad naprave stadione približiće se još više ligama petice, ako neku od njih čak i ne prestignu ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 15:48

tony-mortale je napisao/la:ne pratim baš rusku ligu i neznam kako igra, al jbg nije se on zeznuo jer sigurno je puno bolje plaćen, jedino što je daleko pa ne vjerujem da ga selektor nešto ozbiljno prati, al ne živi se od patriotizma, bolje mu je u kazanu nego npr. u bolonji il udineseu a liga im je sve jača i jača još sad kad su dobili SP i kad naprave stadione približiće se još više ligama petice, ako neku od njih čak i ne prestignu ;)
A otkad su to Bologna i Udinese veliki klubovi? Da je Bocchetti dosao u Milan (a tako se pricalo), a Nesta (koji je najbolji CB u istoriji fudbala i) cije je vreme proslo, stavljen u prikrajak - Bocchetti-TSilva bi bio najjaci duo stopera u Serie A i individualno i partnerski. Nikakve Ranocchie, Bonucciji, Chielinniji, Bovo & co. nisu ni blizu tome. Ali, to se nije desilo, zato ocekujem 1 novog Barzaglija da ispadne od Bocchettija posle 3-4 godine "kvalitetnog ruskog fudbala".

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 05 dec 2010, 15:53

ma pusti te vi ovog Italia ili daffy_a do jucer mu je Iaquinta bio najbolji talijanski napadac, a sada je najgori :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2010, 15:56

pa kažem bolje uzeti velike pare u rusiji nego ostati u genovi ili ovim navedenim, jbg očito da veliki talijanski klubovi ga nisu htjeli ili ako su ga i htjeli nisu mu nudili uslove kao kazan, mada ja nisam ni izbliza siguran kao ti da je on baš taj kvalitet, da se razumijemo nije loš, al sad da je vrhunski neznam baš ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 16:00

tony-mortale je napisao/la:pa kažem bolje uzeti velike pare u rusiji nego ostati u genovi ili ovim navedenim, jbg očito da veliki talijanski klubovi ga nisu htjeli ili ako su ga i htjeli nisu mu nudili uslove kao kazan, mada ja nisam ni izbliza siguran kao ti da je on baš taj kvalitet, da se razumijemo nije loš, al sad da je vrhunski neznam baš ;)
A za koga je Maldini rekao da je "jedini italijanski igrac koji zna da se brani po standardina 80ih i 90ih"? Ako meni ne verujes, u redu je. Ali, bice da Maldini zna znanje...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2010, 16:04

ma propadali su i puno veći talenti od njega, nije bocheti više ni tako mlad, ako misli postati igračina krajnje mu je vrijeme, talenat mu ne sporim ponavljam, al da se nešto pretjerano dokazao i nije

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 dec 2010, 20:41

vuvu_zzz je napisao/la:ma pusti te vi ovog Italia ili daffy_a do jucer mu je Iaquinta bio najbolji talijanski napadac, a sada je najgori :roll:
nadji post gdje sam to rekao ?

@Magica to je uredu onda razmisljanje.. Juve bolje golmane, Napoli bolje bekove, Juve bolje stopere, Napoli bolji napad, Juve bolji vezni red.. ali po tvom je ispalo da imaju iste golmane i stopere, a da je razlika u vezi.. ugl. neka si nam dosao i zadrzi se dugo na temama Calcia.. ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 05 dec 2010, 21:39

Italia je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:ma pusti te vi ovog Italia ili daffy_a do jucer mu je Iaquinta bio najbolji talijanski napadac, a sada je najgori :roll:
nadji post gdje sam to rekao ?
bolje reci postove :lol: , ma ima kad je bilo svjetsko u svim mogucim kombinacijama stavljao si ga kao glavnog spica, a quaglia jedva na klupi nasao mjesta :roll: , a sad kako je Quaglia dosao u Juve on ti je glavni :lol:

p.s. sam potrazi ako se ne sjecas ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 05 dec 2010, 23:36

MaGiCa, pa ti si pravi Napolitano :P ja sam simpatizer Napolija, najdrazi su mi u Italiji, nabavio sam šal od njih prije 3 godine iz Bolonje ga dobio od jednog navijaca koji ima velik autoritet na tribinama, kada se navija. FORZA NAPOLI
Big club, great history, Nottm Forest.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, muxa i 4 gosta.