Kakva je logika da niko ne ispadne ako je u prekinutoj ligi proglasen prvak? Nikako ne podrzavam ligu 14
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Brate nema fudbaler na Transfermarktu nikakav da se zove Olimpik Lion.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
**** ako to urade ja bi stvarno da sam u klubu poduzeo neke mjere mada vjerujem da ce se to tesko odraditi jer bi ima ritam stijeda-subota,vise kola liga bi morala prije poceti,sl sezone bi onda 4 kluba ispadala itd al jbg **** su ****
Brko iz druge galaksije!
Ja nazalost vjerujem da ce nasi podrzati inicijativu da niko ne ispadne zbog dobrih odnosa sa zvijezdom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Onda nema ni prvaka ako vratis ove sto su ispali ha ja
Napravi realno mater im **** ako vratis vrati i titulu
Napravi realno mater im **** ako vratis vrati i titulu
Brko iz druge galaksije!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj sta rade lopovi iz saveza majku im ****. Kroje kako njima odgovara. **** vam liga 14 mrtve majke. Em sto nas je pauza unazadila em sad ce i taj novi ligaski sistem.
Ako je proglasen prvak, treba da ispadnu 2 kluba. Ako nema ispadanja nema ni prvaka, pa ne mozes jedne nagradjivati druge ostecivati. Kako sada nema zakonskih prepreka **** vam kompletne porodice mafijasko udbaske
Ako je proglasen prvak, treba da ispadnu 2 kluba. Ako nema ispadanja nema ni prvaka, pa ne mozes jedne nagradjivati druge ostecivati. Kako sada nema zakonskih prepreka **** vam kompletne porodice mafijasko udbaske
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Novi format u pretkolu evropa lige nam ide u korist uz malo srece s jednom utakmicon do grupne faze.
Direktor popuni koju uplatnicu, malo eurića obrna. Dzubur obidje pjetlice pa neka neko kaze da oni ne rade nista,ccc
Direktor popuni koju uplatnicu, malo eurića obrna. Dzubur obidje pjetlice pa neka neko kaze da oni ne rade nista,ccc
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Izostankom Kupa vec je prekrsena ta regularnost ili kako vec to nazvati. Sad ti isto ispao ili ne ispao kad si ti samo sta ti je cejf ispostovao mimo pravila svih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mi kakvi smo pehovi necemo ni vidjeti evropsku tekmu ove godine na Grbavici. **** vas i korona i majka. Danas prolazim stupom, opsta ludnica na autoprijaci. Brata mi necuveno je da moze autopija a ne moze tekma makar bez publike.
Ma sumnjam da ce nasi tj. Savez ako se budu pitali dat publiku. Jedino ako UEFA da neku kao naredbu da se pusti publika, ali sumnjam jer su stanja po pitanju ovog virusa za svaku drzavu drugacija. Ako ne bude dali isti ti ga klinac ili igrao vani ili ovdje kad ces morati izvaliti veliku lovu i za samu organizaciju na tom evropskom nivou, a neces zaraditi nista osim TV prava.
A to, vjeruj nisam ni pomislio u tom smjeru. 
Moze, ne bih se bunio.
Moze, ne bih se bunio.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mozda smo malo vise ocekivali, mada to je svakako ok, dobre su to ekipe.
Meni je recimo nekako logicno bilo da preko Dzeke pokusamo lobirati za tu prijateljsku sa Romom.
Meni je recimo nekako logicno bilo da preko Dzeke pokusamo lobirati za tu prijateljsku sa Romom.
Koga god da dovedes, a da je van granica Balkana uspjeh je preveliki to.
Roma moze, ali da dodju u plavim dresovima ne onim ruznim.
Roma moze, ali da dodju u plavim dresovima ne onim ruznim.
Sačekajmo još malo oko tih kvalifikacija za europu, ovo su za sada samo nagađanja medija. Ja koliko vidim na netu, više ćemo znati u srijedu i četvrtak ove sedmice jer će se tad održat videokonferencije UEFE:

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.