Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
U Knjizi Bošnjak se spominje i dajdža moje majke, sin hodže koji je trebao da bude hodža, znam da je išao u neke škole u Beču. I eto, umjesto ahmedije uzme petokraku i u šumu. A mogao je biti terorista i fašista kao ovaj na Đekijevom avataru ili onaj ujko što se škola po njemu zove.Salih1984 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 20:24Ovaj tekst opisuje cetnicka klanja u ww2.
https://akos.ba/adil-zulfikarpasic-put-u-focu/
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ne znam sta cekaju vise, ili poslati pojacanje 200 ljudi policiji gore da se uvede red ili poslati bataljon Rendzera, vojsku ovako ne ide
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dragana i Goca, milf tandem u Nikad nije kasno 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@sviuodbranu
"Oružane snage BiH broje 16.000 pripadnika od čega 10.000 djelatnih vojnih osoba, 1000 civilnih osoba na službi i 5000 pripadnika pričuvnog sastava"
Imalo bi logike da se posalje bar 200 vojnika u USK kanton,da pomognu policiji
Ali eto nikoga od vlasti to ne zanima izgleda,bitno je da su pare od EU za migrante redovne

"Oružane snage BiH broje 16.000 pripadnika od čega 10.000 djelatnih vojnih osoba, 1000 civilnih osoba na službi i 5000 pripadnika pričuvnog sastava"
Ali eto nikoga od vlasti to ne zanima izgleda,bitno je da su pare od EU za migrante redovne
-
bombaysaphire
- Kontakt:
https://crna-hronika.info/video-haos-u- ... vot/134891
Ovo je svakodnevnica u Kladusi,Bihacu itd
Normalan dan u Kladuši
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kakvih 200 1000 poslati, i to sa transporterima, dva tri tenka, da se saseru mater im yebem.Salih1984 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 21:22@sviuodbranu
Ali eto nikoga od vlasti to ne zanima izgleda,bitno je da su pare od EU za migrante redovne![]()
Zbog NATO misija, obuka imaju nove transportere, i 20-tak tenkova(za obuku)neka upale malo pocece hrdja se fatat
Stvarno sramotno pa mogu zamisliti u kakvom strahu taj narod zivi.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
kad bi poslali 50 vojnika ja bih bio zadovoljan,ali nema od toga nista ociglednoSviuodbranu je napisao/la: ↑14 jun 2020, 21:27Kakvih 200 1000 poslati, i to sa transporterima, dva tri tenka, da se saseru mater im yebem.Salih1984 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 21:22@sviuodbranu
Ali eto nikoga od vlasti to ne zanima izgleda,bitno je da su pare od EU za migrante redovne![]()
Zbog NATO misija, obuka imaju nove transportere, i 20-tak tenkova(za obuku)neka upale malo pocece hrdja se fatat![]()
Stvarno sramotno pa mogu zamisliti u kakvom strahu taj narod zivi.
Osbih svakako sluze samo da se djeca od guzonja uhljebe(cast izuzecima)
Jos od zadnjih izbora,sda vise nije vlast na kantonu...tako da samo jos jedan razlog zasto vlast federacije ignorise migrantski problem u usk kantonu
Jos je u USK kantonu jako jako puno naroda iselilo na zapad,tako da su vecinom babe i didovi ostali da se boce sa migrantima
Koliko se sjecam 50-80 k
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.