Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Samo pametan izbor novog kluba i mislim da u narednim godinama može stići na ozbiljan nivo.Mišljenja sam da je Bundes liga idealna za njegov dalji razvoj.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Samo bundeska. Uklapa se tamo i izgledom.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Bolje mu je da jos sezonu ostane u Svici i nastavi se razvijat i zabijat ... dok se Bosnjo navikne na novi klub propadne mu mladost ...michplatini je napisao/la: ↑14 jun 2020, 13:48Samo pametan izbor novog kluba i mislim da u narednim godinama može stići na ozbiljan nivo.Mišljenja sam da je Bundes liga idealna za njegov dalji razvoj.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
kako glup komentar u pic.ku materinuDaVinci je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:56Bolje mu je da jos sezonu ostane u Svici i nastavi se razvijat i zabijat ... dok se Bosnjo navikne na novi klub propadne mu mladost ...michplatini je napisao/la: ↑14 jun 2020, 13:48Samo pametan izbor novog kluba i mislim da u narednim godinama može stići na ozbiljan nivo.Mišljenja sam da je Bundes liga idealna za njegov dalji razvoj.![]()
Leteci Ramizaga, ti ko da od korone pratis nase talente pa ne znas da nam se mali milion talenata pogubio po prelasku u jaci klub poslije jedne dobre (polu)sezone u buraniji ... pa sam Ermedin se do neki dan vuk'o od posudbe do posudbe i da ga nije sad prosralo u Shvici vec bi ga ovdje prezalili ko jos jednog propalog talenta ... i zato bolje mu je trenutno standardnih 11 na terenu bilo gdje nego medju 3 glavna na tribinama Alavesa ...AirRamiz je napisao/la: ↑14 jun 2020, 19:23kako glup komentar u pic.ku materinuDaVinci je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:56Bolje mu je da jos sezonu ostane u Svici i nastavi se razvijat i zabijat ... dok se Bosnjo navikne na novi klub propadne mu mladost ...michplatini je napisao/la: ↑14 jun 2020, 13:48Samo pametan izbor novog kluba i mislim da u narednim godinama može stići na ozbiljan nivo.Mišljenja sam da je Bundes liga idealna za njegov dalji razvoj.![]()

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
svaki fudbaler je specifikum za sebe, zato su te tvoje dedukcije totalno promasene i nepotrebne.
ostanak znaci samo stagnaciju. po toj tezi niko nikad ne bi prelazio...jer niko ne zna hoce li se nametnut u drugoj sredini. dzeko je trebao ostat u ceskoj citavu karijeru
bolje reci da mislis da nema kvalitet nego sto tu pokusavas da konstruises dalje nebuloze u stilu svi bosanci su glupi, pa je nemoguce da ima neko inteligentan.
cuj ti komentara...prosrealo ga...kakav maliciozni panj.
da si ijednom gledao demirovica, vidio bi da nisu samo golovi ono sto ga preporucuje...ali zasto gledati, kad je lakse baciti genericki proser...eno bajic se zajebo s udinama pa je najbolje da demir ne pokusava
ostanak znaci samo stagnaciju. po toj tezi niko nikad ne bi prelazio...jer niko ne zna hoce li se nametnut u drugoj sredini. dzeko je trebao ostat u ceskoj citavu karijeru

bolje reci da mislis da nema kvalitet nego sto tu pokusavas da konstruises dalje nebuloze u stilu svi bosanci su glupi, pa je nemoguce da ima neko inteligentan.
cuj ti komentara...prosrealo ga...kakav maliciozni panj.
da si ijednom gledao demirovica, vidio bi da nisu samo golovi ono sto ga preporucuje...ali zasto gledati, kad je lakse baciti genericki proser...eno bajic se zajebo s udinama pa je najbolje da demir ne pokusava
- ASD
- Kontakt:
Volio bih ga vidjeti u nekom ambicioznom klubu cvajte.
Slozio bih se s Ramizom...nesto slicno sam i ja ranije pisao.
Opet mi iz krajnosti u krajnost.
Naravno da ne treba ostati u Švici, jer je prevazišao. Ko god ga je gledao, mogao je vidjeti da ima kvalitet za viši nivo.
S druge strane, odlazak u neke timove sa velikim ambicijama ne bi bio dobar izbor. Jaka konkurencija, skupi i iskusniji igrači bi ga mogli istisnuti na tribinu. On treba da igra, to je sada prioritet.
Naravno da ne treba ostati u Švici, jer je prevazišao. Ko god ga je gledao, mogao je vidjeti da ima kvalitet za viši nivo.
S druge strane, odlazak u neke timove sa velikim ambicijama ne bi bio dobar izbor. Jaka konkurencija, skupi i iskusniji igrači bi ga mogli istisnuti na tribinu. On treba da igra, to je sada prioritet.
- ASD
- Kontakt:
HSV, Stuttgart, Werder ako ispadne. Ne treba ni uzimati u razmatranje.
Konkurencija kao u Bundeski.
Po meni treba neki klub tipa Fürtha ili Hannovera, koji bi mogli napasti Bundesku. Pa čak i ovi poput Heidenheima i Kiela koji ne napadaju toliko jako Bundesku, ali su sjajno organizovani.
Lask je isti đavo kao i St.Gallen.
Ma kakva cvajta, pa to je nivo švicarske lige.
Treba u neki slabiji tim njemačke, talijanske ili francuske prve lige.
Treba u neki slabiji tim njemačke, talijanske ili francuske prve lige.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Osrednja ekipa u Bundesu, vidjet ćemo kako se pokaže. Dao je fin gol u prijateljskoj protiv drugoligaša Aarau.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Svojevremeno je Ibišević kao bolji igrač nego on sad, iako je mogao igrati bundesku, potpisao za ambicioznog cvajtaša.
citam i ne vjerujem, cuj iz svice u cvajtu ali ne top cvajtase gdje je jaka konkurencija vec u 'ambiciozne' cvajtase koji napadaju bundesku ali nikad nece uci...onda se sjetim da to pise asd, koji je bio zadovoljan transferom b. hadzica u austrijsku cvajtu za 'ambiciozni' klub i onda mu komentar ima smisla:-)
mi dali sve nade u demira kao u glavnog napadaca poslije dzeke i da sada ide u cvajtu, radije neka igra za trenutni klub.
on ako za ova 2, ponovicu 'pisljiva' miliona, ne nadje solidan prvoligaski klub u nekoj od top 6-7 liga, nema od njega nista kad je repka u pitanju.
mi dali sve nade u demira kao u glavnog napadaca poslije dzeke i da sada ide u cvajtu, radije neka igra za trenutni klub.
on ako za ova 2, ponovicu 'pisljiva' miliona, ne nadje solidan prvoligaski klub u nekoj od top 6-7 liga, nema od njega nista kad je repka u pitanju.
Opet par ovih sto im je ego porasto pa pocnu djelit lekcije drugim forumasima, pa bi slali Demira i u PSG, nek oproba jbga nece nikad znat ako ne pokusa. Pa onda poredzenja sa Dzekom koji se desi jednom u deceniji...
Kad prekuca Svicu nek onda proba prosjecnog bundesligasa, ako i tad mogne,.dosta je Hodzica, Prevljaka, Bajica, Besica, Vrancica, Husejinovica itd itd

Kad prekuca Svicu nek onda proba prosjecnog bundesligasa, ako i tad mogne,.dosta je Hodzica, Prevljaka, Bajica, Besica, Vrancica, Husejinovica itd itd
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 15 jun 2020, 09:32, ukupno mijenjano 2 puta.
treba u fc. parmu da joj vrati stari sjaj
-
- Kontakt:
Sto ici u klub koji daje 1 ili nijedan go po utakmici. Kljuc mu je otici u ofanzivan, atraktivan klub koji igra za gol vise. Leipzig, Monaco, Dortmund i takvi klubovi, na taj kalup, ne moraju bas direktno ta tri kluba, ali nesto slicno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ermedin je off the shoulder napadač, pokretljiv, tehnika mu je još uvijek prosječna, i skok igra alarmantno slaba.
Ukoliko pređe u timove iznad sredine tabele bit će problema. Sad za sada u neku prosječnu ekipu ili cvajta...
Ukoliko pređe u timove iznad sredine tabele bit će problema. Sad za sada u neku prosječnu ekipu ili cvajta...
⚜️~⚜️~⚜️