Samo Barcelona i to u najjačem sastavu, Messi full 90 minuta, inače Amar nek kupi prnje zajedno sa ovim svojima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lyon, Roma

Samo Barcelona i to u najjačem sastavu, Messi full 90 minuta, inače Amar nek kupi prnje zajedno sa ovim svojima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
mogao bi i Liverpool da usporedjujemo tko je veca ubleha na desnom krilu ramovic il salah
i da ublehama scouserskim pokazemo sta je pjevanje himne

- kerimatomic1921
- Kontakt:
oske kad je takvo slavlje valjda je vrijeme da braci posaljes kao kana pp sa instagram profilima dama lakog morala da se i ostala braca sretno osjecaju kao ti 

Hvala bratijo.
Ljoze moram od sad tražiti ti i kana da mi dovite svaki put, očito ste mi lucky charm
Ljoze moram od sad tražiti ti i kana da mi dovite svaki put, očito ste mi lucky charm
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moze za tebe, samo javni ovdje termin.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da si zaboravio na rodjendan naseg najboljeg prijatelja...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Delaaaaaaaaaaaaa, sretan rodjendan. Voli te brat i nedostajes. Nadam se da lijepo dernecis tonight u Dorianu. 

P.s. jedna pjesma od mene za tebe, prigodna za tvoje godine.
Sta je sa tarikom dzindom? Da li je negdje na posudbi? Znam da je bio veliki talenat ovdje su ga svi hvalili..
Ne bavi se vise fudbalom. Imao onu povredu koljena i oporavio se. Ponovo bio otisao na posudbu i odmah na startu isto koljeno cini mi se nastradalo i tu je bio kraj.
Valjal cestitka?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 22:11Ne mogu da vjerujem da si zaboravio na rodjendan naseg najboljeg prijatelja...![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zamjerio ti je, ne znam kako ces se opratiLjoZee je napisao/la: ↑14 jun 2020, 22:25Valjal cestitka?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 22:11Ne mogu da vjerujem da si zaboravio na rodjendan naseg najboljeg prijatelja...![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
onda brati Deli da cestitamo neka ti je sretan ljudino da te zdravlje i sreca prati da se trebe lijepe za tebe kao loptice na reket fedexu i da svaki put imas separe i u njemu najbolju bocu 

Insajderi, imal kakvih janjadi na vidiku?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ovaj prelazni ni janjadi pa cak ni piladi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.