Mogao je i moj stari 92 za Njemacku dajdza ga molio da dodje i povede porodicu papire bi sredili, danas bi zivio drugi zivot mozda. Odbio je i ugradio zdravlje u domovinu.90minut je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:58Vec si pisao da podržavaš sadaku primjetio sam jer je i sam primaš ne cudi me to od tebe da mi pises jer znam da se brineš o bolesnom ocu i ja nemam nikakav problem s tim i suosjecam se s tobom.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:34Zna se kome se daje sadaka, i sta je sadaka. Znaci da si ti vani, i da zelis pomoci svojim roditeljima davao bi im sadaku, je li.Pa fino bi ponizio i vlastite roditelje,pravi odraz postovanja.
Zaista nema smisla diskutovat sa ne ljudima poput tebe, dovoljno si rekao o sebi.
Nemoj misliti da sve što se naziva sadakom se odnosi na tebe poenta onoga što sam napisao je da je mogla otici jos 90tih s mojim drugom i zivjeti kao kraljica u odnosu na ovaj jad onda je odlucila ostati i danas ima to što ima.
I nisu u pitanju roditelji.
To je stvar licnog izbora, i niko nema pravo da sudi nikome.
Ona je odlucila ostati i ima moje postovanje, isto kao sto imaju razumijevanje oni koji su otisli. Svako odlucuje za sebe i radi ono sto za sebe smatra najboljim.Meni ne pada tesko niti smatram sadakom pomoci roditelju, rodjacima, dobrim prijateljima...To nam je "obaveza "ako smo ljudi...Ako nismo neka ide sve dodjavola.