Veceras protesti svi svi !!
Sabrina k****
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Veceras protesti svi svi !!
Džafić, Šabanović, Dupovac, Kurdić, Salčin, Gavrić, Đokanović, Mustedanagić, Hodžić, Milanović i Velkoski.Ova ekipa, bi bila kandidat za tituluZukanovic je napisao/la: ↑15 jun 2020, 12:02https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... on_id/2019 + Mustafic
Koliko sam cuo da se radi na tome, ako ne bude sa priprema trebalo bi poceti sa utakmicamabordobijeli je napisao/la: ↑15 jun 2020, 14:31Evo pocinju pripreme i mislim da je vrijeme da klub ima svog novinara ili neki tv ekipu da li na joutube ili neka tv nije bitno. Svaki ozbiljan tim ima tako nesto cz i partizan svaki dan idu prilozi, izvjestaji, intervju itd. Ne mogu to raditi tv kuce ni portali a ni uprava kluba, to mora biti jedna osoba koja ce se posvetiti tome. Ima li bi tacne informacije iz kluba nebi se desavalo nagadjanja gdje je Oremus i slicno. Taj bi morao biti neko ko stvara pozitivu u medijima, pa da i zasititi klub kad treba od lazni informacija, nekad i vrsit pritisak kroz medije kad nesto rade na stetu naseg kluba. Al prvenstvo da bude izvjestavac oko ekipe, mislim da se moze napraviti reportaža od 15-20min svaka dva dana. Evo danas proziva i cekamo slike ili neki prilog od 1 min
To bi bilo odlicno, to nam treba posebno nama bolesnicima koji pratimo svaki korak naseg tima. A dobro bi došlo i klubu ta osoba bi kreirala dobru atmosferu s pozitivnim prilozima. Samo treba naci pravu osobu koja poznaje klub i da mu je bordo boja pri srcuAngelDiMaria je napisao/la: ↑15 jun 2020, 14:34Koliko sam cuo da se radi na tome, ako ne bude sa priprema trebalo bi poceti sa utakmicamabordobijeli je napisao/la: ↑15 jun 2020, 14:31Evo pocinju pripreme i mislim da je vrijeme da klub ima svog novinara ili neki tv ekipu da li na joutube ili neka tv nije bitno. Svaki ozbiljan tim ima tako nesto cz i partizan svaki dan idu prilozi, izvjestaji, intervju itd. Ne mogu to raditi tv kuce ni portali a ni uprava kluba, to mora biti jedna osoba koja ce se posvetiti tome. Ima li bi tacne informacije iz kluba nebi se desavalo nagadjanja gdje je Oremus i slicno. Taj bi morao biti neko ko stvara pozitivu u medijima, pa da i zasititi klub kad treba od lazni informacija, nekad i vrsit pritisak kroz medije kad nesto rade na stetu naseg kluba. Al prvenstvo da bude izvjestavac oko ekipe, mislim da se moze napraviti reportaža od 15-20min svaka dva dana. Evo danas proziva i cekamo slike ili neki prilog od 1 min
Recimo Dino Bjelanbordobijeli je napisao/la: ↑15 jun 2020, 14:39To bi bilo odlicno, to nam treba posebno nama bolesnicima koji pratimo svaki korak naseg tima. A dobro bi došlo i klubu ta osoba bi kreirala dobru atmosferu s pozitivnim prilozima. Samo treba naci pravu osobu koja poznaje klub i da mu je bordo boja pri srcuAngelDiMaria je napisao/la: ↑15 jun 2020, 14:34Koliko sam cuo da se radi na tome, ako ne bude sa priprema trebalo bi poceti sa utakmicamabordobijeli je napisao/la: ↑15 jun 2020, 14:31Evo pocinju pripreme i mislim da je vrijeme da klub ima svog novinara ili neki tv ekipu da li na joutube ili neka tv nije bitno. Svaki ozbiljan tim ima tako nesto cz i partizan svaki dan idu prilozi, izvjestaji, intervju itd. Ne mogu to raditi tv kuce ni portali a ni uprava kluba, to mora biti jedna osoba koja ce se posvetiti tome. Ima li bi tacne informacije iz kluba nebi se desavalo nagadjanja gdje je Oremus i slicno. Taj bi morao biti neko ko stvara pozitivu u medijima, pa da i zasititi klub kad treba od lazni informacija, nekad i vrsit pritisak kroz medije kad nesto rade na stetu naseg kluba. Al prvenstvo da bude izvjestavac oko ekipe, mislim da se moze napraviti reportaža od 15-20min svaka dva dana. Evo danas proziva i cekamo slike ili neki prilog od 1 min
Ma stara vijest, obojica su dobila saglasnost za opstanak kod nas...Zip je napisao/la: ↑15 jun 2020, 15:40Ono što najviše interesuje navijače Bordo kluba je da li će se na prozivci pojaviti Besim Šerbečić i Zinedin Mustedanagić, dva fudbalera koja su u timu sa Koševa igrali kao posuđeni igrači.
Kako smo dobili informaciju, oba fudbalera će se staviti na raspolaganje treneru Vinku Marinoviću i pojaviti se na prozivci u Butmiru.
To je vijest koja će svakako pored svih u klubu obradovati i navijače Sarajeva, koji posljednjih dana čekaju rješenje njihovog statusa.
N A T OVanja8 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 15:46Ma stara vijest, obojica su dobila saglasnost za opstanak kod nas...Zip je napisao/la: ↑15 jun 2020, 15:40Ono što najviše interesuje navijače Bordo kluba je da li će se na prozivci pojaviti Besim Šerbečić i Zinedin Mustedanagić, dva fudbalera koja su u timu sa Koševa igrali kao posuđeni igrači.
Kako smo dobili informaciju, oba fudbalera će se staviti na raspolaganje treneru Vinku Marinoviću i pojaviti se na prozivci u Butmiru.
To je vijest koja će svakako pored svih u klubu obradovati i navijače Sarajeva, koji posljednjih dana čekaju rješenje njihovog statusa.