Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Просто је.
& " $ & "?
? &?
? "?
& % ? са ове " " " & те $ ?, а % " ? " ? " црвеног, то је то...
& " $ & "?
? &?
? "?
& % ? са ове " " " & те $ ?, а % " ? " ? " црвеног, то је то...
" " $.
- Marsal
- Kontakt:
Govori instruktor na prozivci nemoj samo da te prozove ono govedo iz Zavidovića, naravno frajer prvi proziva i ja prvi na spisku
Elem pripremim stotku, vozio sam katastrofalno, nisam stao pješaku, nisam dobro parkiro, izvršio sam radnju nedpzvoljenog preticanja i nisam znao ići u rikverc uz rub trotoara
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo slusajte Ariel Arnaldo Ortegu, vrhovnog znalca za sva pitanja.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Kako se montenegro i dalje zove montenegro, zar nije to rasistički ne kontam
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
U moj vakat je bilo jednostavno, pripremiš stoju i prolaziš. Bez stoje te neće pustiti da si Azrail, džaba ti sve što ideš po PS-u.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
kakvo kolektivno međusobono pušenje kuraca sadašnjih i bivših forumaša na tvajteru i u svoj toj patetici meni se javio ramiy, reko da pozdravim admina i da mu kažem da je vagina jer ga banuje čim vidi slovo R u nicku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vala dobro si mu i rekao. Ti ispitivači su teški šljam od ljudi, pola raje mi se napatilo momački na polaganju a znaju vozit i stabilni su odmah na početku vozačke karijere.Marsal je napisao/la: ↑15 jun 2020, 17:25Govori instruktor na prozivci nemoj samo da te prozove ono govedo iz Zavidovića, naravno frajer prvi proziva i ja prvi na spiskui ode mu moj instruktor govori nešto kao u fazonu, ovo mi je od sestre mali, pripazi ga, kae njemu frajer Adise koliko to tvoja sestra ima djece matereti?
![]()
Elem pripremim stotku, vozio sam katastrofalno, nisam stao pješaku, nisam dobro parkiro, izvršio sam radnju nedpzvoljenog preticanja i nisam znao ići u rikverc uz rub trotoarakae lik na kraju položio si ali znaš ti kako, zahvaljujući instruktoru, nije ovo bilo nimalo dobro. Reko mrtav hladan, a ona stotka je bila dobra
frajer samo promijeni boju i izađe vani, utom instruktor mi poče bogarat kae nije još kasno da te obori, reko ko mu yebe mater licemjernu, uzima mito i sere o moralu. Adis me samo pogleda i reče nazovi me u ponedjeljak
![]()
Nije meni žao stoje toliko, strah me da me destiny ne syebe nekad jer sam uvalio kovertu papku pa da ne završim kobno u saobraćajnoj.
"We need to suffer. And we need to fight."
Poslo sam ti u poruci, kolega. Pozz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ti si iz Konjica ?kraljttbvb je napisao/la: ↑15 jun 2020, 16:17Kod nas svaki put prvo polaganje padnes, pa da si Sumaher licno. Onda uplatis onih 30/50 maraka i drugi put uglavnom prodjes ako znas voziti.
Jedino ako je neko bas levat, onda ide i treci put![]()
Nemoj zezat da se svaki put padne. To su neke nigdje veze price.
Meni stara sredila a ja nisam ni znao. Doso na polaganje kontam evo mene postenog sad cu ja to polozit, kad dodje mi najlaksi moguci instruktor u Kantonu. Nisam bukvalno nista vozio osim one jedne rute na Mojmilu, ni parkiranje ni iz brda kretanje ma nista osim obicne voznje.
ja mislim da na forumu ima ljudi koji su pali testove ili još gore prvu pomoć
ko padne prvu pomoc, treba zabranu voznje imati
Prvu pomoć je pala jedna što je sa mnom išla u Gimnaziju, srećom je imala druge kvalitete.
Kad sam to polagao, uđe ovaj nadležni za polaganje toga i reče vidim ovdje poznate lica sa prošlih subota.
Kad sam to polagao, uđe ovaj nadležni za polaganje toga i reče vidim ovdje poznate lica sa prošlih subota.
"We need to suffer. And we need to fight."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po postovima čovjek bi rek'o da voziš već 20god
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, lol89 i 15 gostiju.