FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 04 dec 2010, 21:09

zasluzena pobjeda schalkea i bilo bi steta da onakva ekipa ispadne iz lige....a i vjerovao sam uvijek da ce se izvuc sa dna i vjerovatno na kraju doci do neke pozicije koja vodi u evropu.....poceo sam post sa schalkeom a o bayernovim problemima sam i prije pricao....jest odbrana problem, mijenjaju se igraci u odbrani i nije uigrana...breno je pruzio solidnu partiju al je jednom pogrijesio nazalost....medjutim vec sam govorio pojacanja jeste da trebaju ali u bayernu postoje i drugi problem, brojna se pitanja postavljaju.....kada se bolje pogleda usporeni snimak kod prvog gola schalkea vidi se da dok se breno hrvao tamo s raulom niko se ne vraca pozadi da pobjegne...dal je to dio neke taktike koju ja i mnogi drugi ne razumiju?????nakon vodeceg gola schalkea bayernovi igraci su bili sokirani, oni su bili van sebe....ej ljudi bayern gubi s 0-1 i igraci sokirani, pa da ne povjerujes....zasto je to slucaj je naredno pitanje....prvo poluvrijeme sjajno, pocetak drugog katastrofa...deja vu...o da sjetimo se gladbacha, rima i drugih slicnih situacija......ribery je odigrao ispod svakog nivoa, on misli da je spreman, van gaal nije siguran dal je spreman, vode polemike i sve to vodi u jedno nista....muller daleko od svoje forme....van bommel premotiviran a na kraju i time se utapa u sav haos...schweinsteiger potone cesto u drugom poluvremenu kada se ekipa klima...lahm spor kod drugog gola schalkea gleda kako igrac prvo loptu udara glavom, zatim ga prati pogledom kako zabija nogom u gol...lahm igrac svjetske klase u zadnje vrijeme se vise bavi kapitenskim trakama , dal u reprezentaciji dal u bayernu...pa njega te kapitenske trake ubise, covjek je nesto sebi umislio, zivi u oblacima i igra katastrofalnoooo......van gaal je u svemu totalno smusen....luta pokusavajuci napravit neku odbranu, ali u pravom smislu rijeci najvise luta.....igraci poput contenta, pranjica, kroosa su prosjek....vjerujem da kroos moze mnogo vise i uz pravu podrsku on ce napredovat, ali contentu trebaju godine da napreduje, a jedan pranjic moze samo nekad pomoc...znaci od ove trojice kroos je trenutni prosjek, on na momenat bljesne al on moze mnogo vise, sto ne igra bolje to pitanje se moze postavit samo jednom covjeku...e sad svako ko sve ovo prati da bi skontao svu situaciju treba sam sebi samo da postavi pitanje...KO JE ODGOVORAN ZA PSIHU EKIPE???????ko je odgovoran sto ekipa pada u drugom poluvremenu???to su glavni problemi...problem odbrana i razmisljanje o pojacanjima u odbrani dolazi tek na drugo mjesto....ja pretpostavljam krivca i spominjao sam ga ....i mislim da to sad ne moram...a u narednom nekom postu cu mozda jos neka misljenja iznijet....u ovom trenutku sam ipak dosta zgrozen s onim sto sam veceras vidio
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 dec 2010, 21:17

Izgubili smo zbog Gomeza, to nemoze niko osporit. Dok Salke daje golove iz nicega, Gomez nemoze gola pogodit. Svajni i Kroos su barem go pogodili i tu nema zamjerki, ali Gomez iz 3 stopostotne sanse promasi citav go :x :x :x :x :x

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 dec 2010, 21:26

Raul je sjajan.Lijepo je sve ono uradio i šteta što je izašao.Bili ste pomalo bolji u 1.pol.,ali propustili ste svoje šanse i onda izgubili.Logički.
Nakon ove utakmice,mislim da su vam šanse za titulu minimalne,skoro nikakve.
You'll never walk alone.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 dec 2010, 21:35

e ovako neću sad opširno nešto da govorim jer ću se više nervirati i svašta napisati.loš loše loše sezona nam je propala titulu smo odavno izgubili i ako smo imali tračak šansi do ovok kola sad smo def.potvrdili da smo se oprostili od titule.L.p ovo sto smo prošli u 1/8 finala kao prvi nevjereovatno al dobro je kup sad protiv stutgarta ako se ne varam imam nekako loš predosjećaj nadam se da se varam.što se tiče gomeza po meni nek je on živ i zdrav nama treba napadač pod hitno njemu hvala za sve sto je do sada učinio ali on je presmotan napadač po meni bolje bi bbilo da je odbrambeni igrač se afirmisao nego napadač nama trebapod hitno dobar napadač i 1 stopeer ne znam volim bajern najviše ali ovo je razočarenje sta uradiše **** u upravi mamu li ima **** i drug gal :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 04 dec 2010, 21:53

Uspio sam uhvatit slobodnog vremena i odgledati jedno 20 minita tekme, Bayern je igrao dobro, do kraja utakmice je samo on i napadao, al nece lopta u go pa nece. Nemojte se sikirat, ajd nek i ovaj S04 nekog dobije, red je :P
Big club, great history, Nottm Forest.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 dec 2010, 22:19

e , nek mi se javi neko ko hoce da osnivamo UDRUZENJE BAVARACA BiH !

Slicno nesto kao Arsenalovi navijaci pa da pratimo nekad vaznije utakmice skupa i tako to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 dec 2010, 23:05

Ja nemam komentara :cry:
Pa dokle vise ovako.Previse smo bili euforicni,ali ova je utakmica bila sve ili nista.Mozemo se boriti za drugu poziciju,osim ako se desi cudo,pa Dortmund zas'ere sledeci dio sezone.

Mislim da se jedan dio problema krije i u tome sto su nam se neki igraci oporavili,pa se sad neki boje za mjesto u startnoj.
Najgluplje mi je bilo sto je ubacio Contenta od prve,od Pranjica koji je servirao Gomezu golove.Ovaj poraz,po meni,ide na dusu van Gaalu,pa eto i Gomezu koji nas je nazalost svojim potezima podsjetio na drugi dio prosle sezone kad je ono bilo uobicajeno.
Sramota. :cry:
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 dec 2010, 23:18

Gomez=balvan prosuli 30 mil..prvo poluvrijeme su i nešto ko pokušali igrati ali tanko dosta spora igra Bayerna kad nema dezurnih griješnika Buytena i Demichelisa tu se nađu naša Brena( Raul od 40 banki ga baca na travu i prolazi lose momčino loše ) i Lahm( čovjek se gubi u poslijednje vrijeme kao abdest)...ona dva **** i dalje sjede i gledaju ovu agoniju ponosa Njemačke :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 04 dec 2010, 23:29

Danasnji poraz ide na ruku nasem sjajnom treneru,pa valjda ljudi kad odu na poluvrijeme on treba ebat im sve po spisku da u drugom pol.jos vise zapnu a kod nas je to obratno.onda izmjene pravi kasno,bem ti trenera koji izbaci igraca koji je zadnjih 5-6 utakmica imao isto toliko asistencija tj Pranjica a ubaci tek oporavljenog,neiskusnog i jos uvjek loseg Contenta,po tome treba razumjeti da igraci gube moral i motiv za igru,odigras super 5-6 utakmica i onda dodje trener i stavi te na klupu,Ribery los los los ako ne i najlosiji veceras,nadajmo se da ce se sto prije vratiti u formu jer stvarno to sporo ide kod njega,Swanija ponude udarile u glavu,Breno solidan,posle 8 mjeseci pauze sve svoje utakmice je odigrao sasvim korektno,Muller treba da grije klupu do daljeng,Kroos vise nema kredita,nikad on nista nece napraviti u Bayernu,bolje mu je da ode u neki manji club jer se izgleda nemoze nositi sa pritiskom u Bayernu,Lahm isto tako ove sezone utonu u sivilo,Gomeza necu napadati,zadnji kolko utakmica nas je vadio samo on i trebalo se znati da nece moci uvjek,imamo mi jos zvijezda koje bi nekad trebale da odluce utakmicu i donesu prevagu a ne samo gledat u Gomeza.....borba za drugo mjesto ce biti teska teska..
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 00:22

Ovdje odavno nisam provocirao
-????
Hahahaahah pa ni kada odigrate dobro tekmu ne možete pobijedit :mrgreen:
Trenutno u Minhenu polarne temperature koje mogu samo ići na još gore prema procjenama meteorologa.U ostatku Evrope se stabilizuju stvari u Madridu -2,u jednom dijelu Milana je veliki minus,ali je nemjerljiv prema bavarskim "vrućinama"u Manchesteru + isplivava lagano u oba dijela grada :P
Nego fakat ozbiljno šta se ovo dešava Neuer se povampirio baš protiv vas ima li kakvih naznaka da dođu Džeko,Neuer :P i još par igrača da smanje minus :lol:
BvB lagano gazi prema tituli očekujem sutra ubjedljivu pobjedu :mrgreen:
Ima li kakve ostavke za Patriotu btw kolike minuse Uli ionako crven može podnosit? :P
slika
:lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 05 dec 2010, 01:00

LBJ MVP je napisao/la:Ovdje odavno nisam provocirao
-????
Hahahaahah pa ni kada odigrate dobro tekmu ne možete pobijedit :mrgreen:
Trenutno u Minhenu polarne temperature koje mogu samo ići na još gore prema procjenama meteorologa.U ostatku Evrope se stabilizuju stvari u Madridu -2,u jednom dijelu Milana je veliki minus,ali je nemjerljiv prema bavarskim "vrućinama"u Manchesteru + isplivava lagano u oba dijela grada :P
Nego fakat ozbiljno šta se ovo dešava Neuer se povampirio baš protiv vas ima li kakvih naznaka da dođu Džeko,Neuer :P i još par igrača da smanje minus :lol:
BvB lagano gazi prema tituli očekujem sutra ubjedljivu pobjedu :mrgreen:
Ima li kakve ostavke za Patriotu btw kolike minuse Uli ionako crven može podnosit? :P
slika
:lol:
U Madridu ce biti -5 usred ljeta..i fatamorgane(Barcelona)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2010, 01:01

Ocekujem ujutro ili u Ponedeljak van Gaalov interviju i da vidimo hoce li nadmasiti legendranog Trapattonija. :D :D

[youtube][/youtube]

Mueller ist eine spitze mehr Kroos, eh mehr van Bommel.
Was erlauben Breno, zwei jahre hier und immer verlezt.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 05 dec 2010, 01:11

Igra Bayern ali pored Salkea nikako! :P :P
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 05 dec 2010, 01:29

Pozdrav ljudi.

Pratio sam ovaj forum nešto više od mjesec dana i sve što mogu da kažem jest da mi je iznimna čast biti član ovog foruma.

Svaka čast koliko imate članova i koliko se piše na ovoj temi. Na druge teme nisam išao jer mi je ovo daleko najdraža tema. :D

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 dec 2010, 01:33

mi smo trebali izaci u sastavu sto je bio kao protiv frankfurta u drugom poluvremenu i sigurno nebi izgubili,,bomel nije trebao da zaigra na ovoj vaznoj utakmici ipak je timo u top formi kao zadnji vezni,pranja je trebao igrati umjesto contenta te bi stim bilal mnogo vise uradio naprijed,,swajni nije imao na sredini skim da igra te se jednostavno izgubio,mali kroos nikako da se nadnje imam osjecaj da on nema blage veze sta mu je raditi,,jbg gomez masio nije bilo srece, ove godina i sreca nam okrenu ledja izgleda,,hajde van gal kazi čičama u upravi sta da kupe pa slozi taj bajern vise,,jos imam nade za salataru Bayern je sampion i uvijek ce ostati
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 dec 2010, 01:36

Stefan Effenberg je napisao/la:Pozdrav ljudi.

Pratio sam ovaj forum nešto više od mjesec dana i sve što mogu da kažem jest da mi je iznimna čast biti član ovog foruma.

Svaka čast koliko imate članova i koliko se piše na ovoj temi. Na druge teme nisam išao jer mi je ovo daleko najdraža tema. :D
dobro dosao ,,naravno da je najbolja tema pa upitanju je najbolji klub na svijetu
VOLIM BAYERN

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 01:47

isakovich je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:Pozdrav ljudi.

dobro dosao ,,naravno da je najbolja tema pa upitanju je najbolji klub na svijetu
Tema se ne zova FC Barcelona :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 dec 2010, 01:52

hehe pa niko nije ni napisao FC Prcelona nije valjda da neznas da citas,,iznenadjujes me nemoj to da se ponavlje hehe :lol:
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 dec 2010, 01:55

van gall je napisao/la:Danasnji poraz ide na ruku nasem sjajnom treneru,pa valjda ljudi kad odu na poluvrijeme on treba ebat im sve po spisku da u drugom pol.jos vise zapnu a kod nas je to obratno.onda izmjene pravi kasno,bem ti trenera koji izbaci igraca koji je zadnjih 5-6 utakmica imao isto toliko asistencija tj Pranjica a ubaci tek oporavljenog,neiskusnog i jos uvjek loseg Contenta,po tome treba razumjeti da igraci gube moral i motiv za igru,odigras super 5-6 utakmica i onda dodje trener i stavi te na klupu,Ribery los los los ako ne i najlosiji veceras,nadajmo se da ce se sto prije vratiti u formu jer stvarno to sporo ide kod njega,Swanija ponude udarile u glavu,Breno solidan,posle 8 mjeseci pauze sve svoje utakmice je odigrao sasvim korektno,Muller treba da grije klupu do daljeng,Kroos vise nema kredita,nikad on nista nece napraviti u Bayernu,bolje mu je da ode u neki manji club jer se izgleda nemoze nositi sa pritiskom u Bayernu,Lahm isto tako ove sezone utonu u sivilo,Gomeza necu napadati,zadnji kolko utakmica nas je vadio samo on i trebalo se znati da nece moci uvjek,imamo mi jos zvijezda koje bi nekad trebale da odluce utakmicu i donesu prevagu a ne samo gledat u Gomeza.....borba za drugo mjesto ce biti teska teska..
konacno neko ko razmislja ko ja....svaka cast van gaalu za proslu sezonu al ovo sto radi ove sezone ne znam ko to vise razumije....pa stalno ista prica na gostujucim terenima....pa bayernova ekipa iz prvog poluvremena, sa onakvom igrom je sami vrh, rasturila bi svakog, a ona iz drugog pa s takvom se mozemo samo za opstanak borit...igraci nesigurni, bez ikakvog sistema i misaono i fizicki sporiji od schalkeovih......toliko bez volje, bez zelje, bez mogucnosti.....zasto stalno gledamo dvije razlicite ekipe u dva poluvremena...zasto padamo u drugom poluvremenu???i odkud mu na pamet pade da nakon duge povrede u pocetni sastav stavi contenta?pranjic je bio solidan u par utakmica trebao ga je ostavit od pocetka i u ovoj utakmici.....i daj vise vi pojedinci, pa ne budite djeca, ostavite se vise gomeza, pustite vise s pricom covjeka, pa zar stvarno ovde neko misli da je gomez glavni krivac???mislim stvarno smijesno...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 05 dec 2010, 02:01

Malo da prokomentiram stanje u klubu i današnju tekmu makar neću reći ništa novo.

Dakle, prvo da kažem da je prošla sezona bila fantastična. Takvu sezonu je dosta teško ponoviti. Pogotovo kad se klub ne pojača, kao što je to naš slučaj.I zato ne treba trošiti živce na utakmice kao što je bila današnja.

Lako je ovo reći, ali jednostavno nema potrebe da se mi živciramo. Neka se sad herr Uli zapita ko je ipak gazda u klubu, on ili van Gaal.

Da ne duljim previše u ove kasne sate, kratko da nabrojim što po meni ne valja treuntno u ekipi. Prvo, Pranjić koji je odigrao nekoliko solidnih utakmica i napravio jednu grešku ( Leverkusen ) danas stavljen na klupu. Nikako mi to neće biti jasno, onaj Contetno nije kvaliteta za Bayerna, a i danas je nakon 60 minute skoro tražio boce s kisikom.Kiks van Gaala.

Kroos, potencijal ali zasad ništa više. Trebao je on još jednu sezonu da odradi na posudbi i da ulovi konstantu. I onda bi se vidjelo je li igrač za nas. Dosad nije pokazao da je "Jahrhundert" talent.

Ribery, samo ga terba forsirati, pa kako će doći u formu ako neće odigrat 5 utakmica u nizu. I da, danas loš, ali polako, ne treba odmah osut paljbu po njemu, nitko ne ulazi u formu nakon ozljede za 2 utakmice.

Gomez, hmmm......Cijenim ga i poštujem, ali danas je 3 puta "mašio ceo fudbal". Jao, pa neke prilike bi i mi zabili.

Lahm, e tu se ne slažem nikako s mnogima od vas. Pa kako očekujete od čovjeka da igra svaku tekmu fenomenalno kad jednostavno ponekad nema svježine u njegovim nogama? To mi nije jasno, nemojte po njemu odmah "metlom", pa iako nije u top formi, da li on igra loše? I da, da li je prošle sezone Maicon odigrao svaku utakmicu da je probio stranu 10x ????? Ma nemojte pričati gluposti, iako prema naprijed ne probija već duže vrijeme u obrani je po mom mišljenju odličan. I još nešto, on igra svaku tekmu zadnje 3-4 sezone, to ljudi moji treba izdržati i teško je očekivati svaku utakmicu probijanja.

Dakle, opet greška uprave/trenera. Moralo se ostavit Gorlizta ( naravno, ova opcija je među zadnjima ), a kad su ovog već maknuli, trebali su dovesti zamjenu za Lahma.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []