Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Moje vidjenje je da se uci voziti tek kada polozis, da to dolazi sa godinama voznje. Niko ko polozi u startu ne zna pretjerano, osim ako ga otac od sedme godine nije pustao da cacka auto i vozi po selu.
Ono kad psujes neku stranku, pa drzavu zbog korupcije a dao stoju da prođeš vozacki.
Nista licno, ali svi smo naopaki. Neko namjesti vozacki, neko tender. Sta ko moze. To je u krvi.
Nista licno, ali svi smo naopaki. Neko namjesti vozacki, neko tender. Sta ko moze. To je u krvi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Čekam Šojića na RTS kad ide predizborni marketing, pa јebo te jel ono realno 
Pokret obnove Kraljevine Srbije

Pokret obnove Kraljevine Srbije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Donnie Darko
- Kontakt:
ko padne prvu pomoć treba ga zapalit, objesit električnim užetom pustit ga u vodu sa ajkulama i piranama i streljat ga onda dok se ne uvjeriš da ga nema više. tu je potreban ozbiljan manjak inteligencije, koji može samo da našteti planeti.
ne vjerujem da ni mama voli sina ili kćerku koji može da padne prvu pomoć, tako da ni tu štete nema.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kad ste vec kod voznje. Isao picu kupiti kad dole ispod Memana lik se pokusao ukljuciti na glavnu cestu a zenska s Mercedesom na glavnoj cesti odozgo se zafurala i lik nije gledao lijevo, zabije se u nju sjebe skroz karambolku na lijevoj strani. Plus sto ce joj za Mecku osiguranje ako ima isplatiti. Hvata se lik za glavu. Jbg, sekunda i to je to. Znaju ovi iz Zavidovica gdje je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Marsal
- Kontakt:
Što jest jest, 2 ili 3 puta sam učestvovao u tim koruptivnim radnjama
- vozačka (tih godina to je bilo nepisano pravilo jbg, to je čisto ekonomski. evo prije par dana jedan je zbog toga osuđen na 3.5 godine robije)
- podmitio žandara u kantonu 10
- dao doktoru stotku pred materinu operaciju da je pripazi
to je to
imao sam i svijetlih trenutaka
na faksu sam imao štelu do boga da položim 4 ispita, nisam koristio pa godinu obnovio zbog jednog
šta ja znam, teško je plivat u ovom blatu
- vozačka (tih godina to je bilo nepisano pravilo jbg, to je čisto ekonomski. evo prije par dana jedan je zbog toga osuđen na 3.5 godine robije)
- podmitio žandara u kantonu 10
- dao doktoru stotku pred materinu operaciju da je pripazi
to je to
imao sam i svijetlih trenutaka
na faksu sam imao štelu do boga da položim 4 ispita, nisam koristio pa godinu obnovio zbog jednog
šta ja znam, teško je plivat u ovom blatu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova prva pomoc sto se polozi je lazna prva pomoc. Uvjeren sam da 95% vozaca nema pojma kako pomoci povrijedjenoj osobi u slucaju nesrece, ono 5% zavrsilo medicinsku. Moze se i to napraviti da pada 50% ljudi realno.
A realno i treba napraviti da to sve kosta manje ali da ako sitnicu pogrijesis okines pa onda ponavljaj 10 puta.
Jer sada je doslo vrijeme da djeca na medicini i elektrotehnici kukaju da poloze ispit, a nisu uzeli knjige 30 minuta u sedmici i jos ga poloze i zale se. Ovo je vrijeme sada neznalica.
A realno i treba napraviti da to sve kosta manje ali da ako sitnicu pogrijesis okines pa onda ponavljaj 10 puta.
Jer sada je doslo vrijeme da djeca na medicini i elektrotehnici kukaju da poloze ispit, a nisu uzeli knjige 30 minuta u sedmici i jos ga poloze i zale se. Ovo je vrijeme sada neznalica.
Ne mora ni položiti prvu pomoc, ali je bitno da mora biti pri sebi da ne gazi ljude.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad se sjetim kad je kod mene mati bila u bolnici, dolazi žena što je u sobi sa njom, sva sretna trese se od sreće. Šta je bilo tamo vamo, kaže bila kod doktora, tražio joj 5 stoja da je operiše kako bog zapovjeda, ona imala samo 2 stoje zajedno sa mužom kad sabere i sinom, i kaže ovaj u redu ovog puta ću prihvatit 2 stoje, al to je zadnji put. Žena sretna što joj je uzeo sve što je imala da obavi svoj posao.
Bosna i Hercegovina.
Ima jedan kardiovaskularac u Sarajevu, on ne uzima koverte već janjad, teleće butine i to. Gospodin.
- JohnCleese
- Kontakt:
Narod ih naš dobri, pošteni, prepošteni naučio
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Fantasista
- Kontakt:
Narod nije bolje ni zaslužio. Naučili su ih da uzimaju a i ti doktori iako su puni keša opet gledaju da uzmu koju marku od sirotinje. Žalosno kad vidiš koliko se obraduju kad im neko čokoladu donese. Nikada nikome nisam mito dao niti ću. Svako ima svoj posao i neka ga radi kako treba. Sa tim doktorima imam drugi pristup a to je prijetnja i galama.
Policija je već druga priča. Kolegu u Bratuncu zaustave kad ide sa kamionom i onda ga malo peglaju i kažu šta ćemo, kako ćemo, on im pruži cenera i puste ga. Mraka smo da nema veće.
Policija je već druga priča. Kolegu u Bratuncu zaustave kad ide sa kamionom i onda ga malo peglaju i kažu šta ćemo, kako ćemo, on im pruži cenera i puste ga. Mraka smo da nema veće.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Trebao si otici u Olovo da polažeš. Nema semafora, nema kružnog toka.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Priča meni stari od nekog njegovog kolege s posla otac ili tako nešto, uglavnom stariji čiko doktoru kovertu dao umjesto keša životinjsko carstvo gurnuo, obradovao se doktor kae vidi gute 
Po nalaz unuka poslao
Po nalaz unuka poslao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Olovo je grad buducnosti koje ima vise radara od semafora, a saobracajnih kazni od New Yorka.PovratakKralja je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:55Trebao si otici u Olovo da polažeš. Nema semafora, nema kružnog toka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima jedan momak u Tuzli prodaje od oca doktora poklon pica po netu, moze se od pica ziviti solidno ako ga prodas.Fantasista je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:50Narod nije bolje ni zaslužio. Naučili su ih da uzimaju a i ti doktori iako su puni keša opet gledaju da uzmu koju marku od sirotinje. Žalosno kad vidiš koliko se obraduju kad im neko čokoladu donese. Nikada nikome nisam mito dao niti ću. Svako ima svoj posao i neka ga radi kako treba. Sa tim doktorima imam drugi pristup a to je prijetnja i galama.
Ili u Simin HanPovratakKralja je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:55Trebao si otici u Olovo da polažeš. Nema semafora, nema kružnog toka.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislim da i oni idu u drugi grad da polažu, jer se mora imati barem semafor.PovratakKralja je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:55Trebao si otici u Olovo da polažeš. Nema semafora, nema kružnog toka.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.