Popuši mi kar.alex1991 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:01Ili u Simin HanPovratakKralja je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:55Trebao si otici u Olovo da polažeš. Nema semafora, nema kružnog toka.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Poližeš mi čmarPovratakKralja je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:06Popuši mi kar.alex1991 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:01Ili u Simin HanPovratakKralja je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:55
Trebao si otici u Olovo da polažeš. Nema semafora, nema kružnog toka.![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Nešto kontam koja bi možda bila najteža ruta u Sa za voznju, bez brda narwvno: Krenuti od Zeljeznicke, pored Ambasade, gore se uključiti na glavnu pa onda odmah desno gore preko sina kod Scc-a, pa na most Suade Dilberovic, pa lijevo na Skenderiju, na polukružno, i vratiti se preko glavne gore se uključiti kod Bicakcica. Pun krc semafora, prestrojavanja, gužve, radara, ulijetanja...
- Marsal
- Kontakt:
U Sarajevu sam u ulici Golobrdica
hladno bez ikakvih problema parkirao auto u baštu kod tetke. Kreno kući, nema tog pejgambera i Boga da izađem a da ga ne zakačim. Izađe tetak koji je profesionalni vozač, isto. Sat vremena se yebavali, komšiluk se okupio, ko god proba nema šanse i na kraju ga strugnem i izađem, yebajga bio je rentacar
Isti dan me navigacija odvede na neke stepenice, umal izgino, još automatik... sjedi tu čovjek neki, ja izašo
gledam sad kako se u onako uskoj ulici vratit nazad u rikverc kad lola se ponudi da ga on vrati unazad, kaže skoro svake sedmice makar jednom vraćam nekog
Od tad nikad u Sarajevo više autom.
Isti dan me navigacija odvede na neke stepenice, umal izgino, još automatik... sjedi tu čovjek neki, ja izašo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- PovratakKralja
- Kontakt:
Jednom sam gore prije Bistrika, na Širokači trebo nešto, i lafo navigacija. E jesam se zajebo. Konto sam helikopterom će me doći vaditi. Ne znam da li sam se više istrzo. Bolje sa maskom za varenje krenuti nego tu koristiti navigaciju.Marsal je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:14U Sarajevu sam u ulici Golobrdicahladno bez ikakvih problema parkirao auto u baštu kod tetke. Kreno kući, nema tog pejgambera i Boga da izađem a da ga ne zakačim. Izađe tetak koji je profesionalni vozač, isto. Sat vremena se yebavali, komšiluk se okupio, ko god proba nema šanse i na kraju ga strugnem i izađem, yebajga bio je rentacar
![]()
Isti dan me navigacija odvede na neke stepenice, umal izgino, još automatik... sjedi tu čovjek neki, ja izašogledam sad kako se u onako uskoj ulici vratit nazad u rikverc kad lola se ponudi da ga on vrati unazad, kaže skoro svake sedmice makar jednom vraćam nekog
![]()
- ASD
- Kontakt:
Ma sve je do poznavanja tih ulica većinom.Marsal je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:14U Sarajevu sam u ulici Golobrdicahladno bez ikakvih problema parkirao auto u baštu kod tetke. Kreno kući, nema tog pejgambera i Boga da izađem a da ga ne zakačim. Izađe tetak koji je profesionalni vozač, isto. Sat vremena se yebavali, komšiluk se okupio, ko god proba nema šanse i na kraju ga strugnem i izađem, yebajga bio je rentacar
![]()
Isti dan me navigacija odvede na neke stepenice, umal izgino, još automatik... sjedi tu čovjek neki, ja izašogledam sad kako se u onako uskoj ulici vratit nazad u rikverc kad lola se ponudi da ga on vrati unazad, kaže skoro svake sedmice makar jednom vraćam nekog
![]()
U Tuzli takođe ima mnogo zafrkanih ulica za vozače. Možda i gorih neko u Sarajevu (zbog opšte poznate situacije sa propadanjem grada.
U Simin Hanu ima semafor, nemoj sranja.alex1991 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:01Ili u Simin HanPovratakKralja je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:55Trebao si otici u Olovo da polažeš. Nema semafora, nema kružnog toka.![]()
Koje ?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 15 jun 2020, 21:27, ukupno mijenjano 3 puta.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
Jednom sam ja tako s jaranom u onim sokacima zaglavio, što kažeš navigacija qrac palac. Išli uz brdo 15 minuta kad tup nema dalje zidsljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:22Jednom sam gore prije Bistrika, na Širokači trebo nešto, i lafo navigacija. E jesam se zajebo. Konto sam helikopterom će me doći vaditi. Ne znam da li sam se više istrzo. Bolje sa maskom za varenje krenuti nego tu koristiti navigaciju.Marsal je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:14U Sarajevu sam u ulici Golobrdicahladno bez ikakvih problema parkirao auto u baštu kod tetke. Kreno kući, nema tog pejgambera i Boga da izađem a da ga ne zakačim. Izađe tetak koji je profesionalni vozač, isto. Sat vremena se yebavali, komšiluk se okupio, ko god proba nema šanse i na kraju ga strugnem i izađem, yebajga bio je rentacar
![]()
![]()
A Volvo xc60, znači isto Mandingo u tijesnim gaćama. I u rikverc 25, mic po mic. Patnja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tu nema pravila. Ili preuzimas inicijativu pa sta bude, ili se nacekas i iznerviras dok se neko ne smiluje. Bolje je ovo prvo.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:28Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
I gospođa ti voli rad mog jezika, genetika je čudo.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Moj stari svako jutro tu prođe, ispraksirao se ko malo ko, ja kad sam prvi put bio sa njim u toj situaciji zagrlih onu ručku izgidosmo reko јebo te neboFinn je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:31Tu nema pravila. Ili preuzimas inicijativu pa sta bude, ili se nacekas i iznerviras dok se neko ne smiluje. Bolje je ovo prvo.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:28Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odozdo ali uzbrdica i lijevo skretao, cime su svi prije mene imali prednost ili bili na glavnoj.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:28Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
Sarajevo je meni trauma za voziti, u Tuzli znam cake i dosta manje auta ima. I nekako manje potrebe imam da idem u sporedne, vecinom svuda se moze stici preko dvije magistrale.
Da, i odozdo je jeb.eno, još ako ima auto ispred onda pod ručnom moraš, pa da vagaš dok ti se neko ne smiluje. Izbjegavam da idem tim dijelom, može se pored Holideja, pa na glavnu i onda gdje trebaš.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:36
Odozdo ali uzbrdica i lijevo skretao, cime su svi prije mene imali prednost ili bili na glavnoj.![]()
Sarajevo je meni trauma za voziti, u Tuzli znam cake i dosta manje auta ima. I nekako manje potrebe imam da idem u sporedne, vecinom svuda se moze stici preko dvije magistrale.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Meni rolo živi na Jarcedolima u Sarajevu. Fino mjesto za voznju.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.