Brate znaci ja bi poštovao to sto govore da se sezona odigrala do kraja i da smo izgubili oba trofeja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Otkad tebe nema redovno, nema ni Dele moj Kana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nece vise sa rajom da se druzi. Ja mu napisao cestitku za rodjendan ni like nisam dobio, a ne odgovor.
Treba uvesti opciju “seen” pa da mozemo vidjeti jel bar to ostavio.
Ne sekiraj se, otjerao je njih Amar. Sad su se pokunjili i molili (neki) da se vrate (lafo sa dobrim namjerama, a kakve su im tacno namjere bolje da vam ne pricam jer bi se sjebali), a babuka ih lagano u korijenu sasjekao.
Ja se nimalo ne sekiram za ovu sezonu jer ćemo sigurno biti "konkurentni" i u borbi za trofeje !
Zašto stalno Amar - Miske i ovdje i tamo gotovo prošlo od prošlosti se ne živi niti od Amarovih starih trofeja - ne da ne poštujem ni govora o tome imao je i on svojih nekih nedoumica i svašta
Miske - svaka čast ali nije išlo dalje 10 trenera 1 trofej - svaka čast za stadion,sponzore,novac unesen u klub svaka čast !!!
Mi punimo 100 godina kluba od sjećanja se ne živi - želimo još trofeja još kupova još EL i LP utakmica ali to nikada nećemo dobiti dok u i oko kluba bude tema Miske i Amar
Ne podržajem ni jednog ni drugog,niti volim Amara niti Senada ja samo želim da moj Željkan uzme titulu i kup i postane još trofejniji i još jači klub nego što smo bili.
Zašto stalno Amar - Miske i ovdje i tamo gotovo prošlo od prošlosti se ne živi niti od Amarovih starih trofeja - ne da ne poštujem ni govora o tome imao je i on svojih nekih nedoumica i svašta
Miske - svaka čast ali nije išlo dalje 10 trenera 1 trofej - svaka čast za stadion,sponzore,novac unesen u klub svaka čast !!!
Mi punimo 100 godina kluba od sjećanja se ne živi - želimo još trofeja još kupova još EL i LP utakmica ali to nikada nećemo dobiti dok u i oko kluba bude tema Miske i Amar
Ne podržajem ni jednog ni drugog,niti volim Amara niti Senada ja samo želim da moj Željkan uzme titulu i kup i postane još trofejniji i još jači klub nego što smo bili.
Brko iz druge galaksije!
- Nastrojeni
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Brate kod njih nema ono bezveze forumaš voli Želju pa se prijavio nego svi su upućeni ,imaju pristup dokumentima Itd nakon more njih koji su dusmanili pa satro trajno dobili ban (jer se ispostavilo da je svaki od njih lagao )samo se novi pojavljuje i nastavlja evo sad ovaj forumaš “nemaveze “ znaci bukvalno samo vrte,majke mi onaj intervju Amara tačno kao da je na njih mislio (pismeni ,ali ono izvrtanje stvarivoltron30 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 19:24Jbt led, kakvi gnomovi imaju pristup informacijama iz kluba. Pa ovom glavonji bih sadaku dao da ga vidim na ulici na sta lici i ono se uskurcilo i blati Amara, dijeli povjerljive dokumente koje mu pitari iz saveza doturaju i koristi svaku priliku da putem foruma siri dezinformacije.
- MocMahale444
Nije Željkan nego Željo.1921boy je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:29Ja se nimalo ne sekiram za ovu sezonu jer ćemo sigurno biti "konkurentni" i u borbi za trofeje !
Sta ces se “sekirati” necemo uzeti nit jedan trofej ono kao i obicno, dal ce nas pokrasti ili ce nas igraci izdati.
Tako da vec mozete halaliti sezonu uz to onaj cetnik dolazi na kormilo saveza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evidentno je da, ukoliko dodje do striktnog vaganja finansija, on nece doci kod nas. Poznato je da nas je musija izradio jer kada su se usaglasili stavovi, on je hinjski podigao cijenu po ko zna koji put.
Ako dodje, dobrodosao jer mislim da je odlican igrac. Ako ne, okrenut cemo se alternativama. Moje misljenje.
Ako dodje, dobrodosao jer mislim da je odlican igrac. Ako ne, okrenut cemo se alternativama. Moje misljenje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hvala Ljoze, hvala Robuste... Ma laptop mi riknuo pa mi smor preko moba, cim ga osposobim eto me...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako si znao samo mi to reci
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Samo “hvala”? Hladnokrvno 
Ma sumnjam da mi uopste i imamo bilo kakav kontakt za Fanima. To je vise da se nesto napise i nas prikantace ko po obicaju.
Ma sumnjam da mi uopste i imamo bilo kakav kontakt za Fanima. To je vise da se nesto napise i nas prikantace ko po obicaju.
Znam i koja im je priča kao pusti neka totalno propadnu pa ćemo mi uletiti
Jwl ti to Kera rekao zivota ti
Ljoze vodim te na pivu cim ispite polozis
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!