Eto vidis da volite poklonjene i kupljene titule, losi ste glumci
Koji si razred bio 98e
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Eto vidis da volite poklonjene i kupljene titule, losi ste glumci
ti stvarno mislis da bi ti neko besplatno radio deset mjeseci hahahahahahah i jos u to povjerujesGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:27Prvo platite Albu,10 mjeseci im niste platili,ne morate meni vjerovati,kontaktirajte licno Albu pa pitajte,ima mail vjerovatno pa eto,inace moljakate Olimpik da igra da bi te pare presumjerili da placate Albu
Ps.debili izazivate @Vanja8,a covjeku to uopste nije ime,i njegovo ime ima skroz drugu pozadinu,i ja sam mu pruzio ruku kad mi je rekao razlog imena "Vanja"
A ti Mohikanac,ohladi malo druze srce ce te zdrmati
Jel moram krenuti pisati i ko mi govori info?Da bi neki shvatili stvari?Pa jebote grob ne pisem to samo onako,pisem ono sto je 100% tacno..Kao ono za Efendica i slRobust je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:31ti stvarno mislis da bi ti neko besplatno radio deset mjeseci hahahahahahah i jos u to povjerujesGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:27Prvo platite Albu,10 mjeseci im niste platili,ne morate meni vjerovati,kontaktirajte licno Albu pa pitajte,ima mail vjerovatno pa eto,inace moljakate Olimpik da igra da bi te pare presumjerili da placate Albu
Ps.debili izazivate @Vanja8,a covjeku to uopste nije ime,i njegovo ime ima skroz drugu pozadinu,i ja sam mu pruzio ruku kad mi je rekao razlog imena "Vanja"
A ti Mohikanac,ohladi malo druze srce ce te zdrmati![]()
Srecom su novinari vojska zeljinakerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:27Da je istina to za Albu, sijevalo bi sa svih strana i sa svih portala jer je rijec o Zelji. Uvjeren sam.
Ma nemoj jesti **** molim te, svaka sitnica koja procuri iz zelje, novinari na sva vrata o tome pisu.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:34Srecom su novinari vojska zeljinakerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:27Da je istina to za Albu, sijevalo bi sa svih strana i sa svih portala jer je rijec o Zelji. Uvjeren sam.![]()
Logicno. Radnicka klasa
O cemu npr?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:40Ma nemoj jesti **** molim te, svaka sitnica koja procuri iz zelje, novinari na sva vrata o tome pisu.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:34Srecom su novinari vojska zeljinakerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:27Da je istina to za Albu, sijevalo bi sa svih strana i sa svih portala jer je rijec o Zelji. Uvjeren sam.![]()
Sto se pravimo ludi
Ma ja ba,kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:11Sto se pravimo ludiDenchi je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:08O cemu npr?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:40
Ma nemoj jesti **** molim te, svaka sitnica koja procuri iz zelje, novinari na sva vrata o tome pisu.
![]()
![]()
Da ima istine o bljuvotinama koje ti i tvoje curice spominjete, vjeruj mi da bi grmilo na sve strane
rijesi dilemu placa li zeljo albu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.