Tu nema pravila. Ili preuzimas inicijativu pa sta bude, ili se nacekas i iznerviras dok se neko ne smiluje. Bolje je ovo prvo.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:28Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I gospođa ti voli rad mog jezika, genetika je čudo.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Moj stari svako jutro tu prođe, ispraksirao se ko malo ko, ja kad sam prvi put bio sa njim u toj situaciji zagrlih onu ručku izgidosmo reko јebo te neboFinn je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:31Tu nema pravila. Ili preuzimas inicijativu pa sta bude, ili se nacekas i iznerviras dok se neko ne smiluje. Bolje je ovo prvo.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:28Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odozdo ali uzbrdica i lijevo skretao, cime su svi prije mene imali prednost ili bili na glavnoj.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:28Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.
Sarajevo je meni trauma za voziti, u Tuzli znam cake i dosta manje auta ima. I nekako manje potrebe imam da idem u sporedne, vecinom svuda se moze stici preko dvije magistrale.
Da, i odozdo je jeb.eno, još ako ima auto ispred onda pod ručnom moraš, pa da vagaš dok ti se neko ne smiluje. Izbjegavam da idem tim dijelom, može se pored Holideja, pa na glavnu i onda gdje trebaš.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:36
Odozdo ali uzbrdica i lijevo skretao, cime su svi prije mene imali prednost ili bili na glavnoj.![]()
Sarajevo je meni trauma za voziti, u Tuzli znam cake i dosta manje auta ima. I nekako manje potrebe imam da idem u sporedne, vecinom svuda se moze stici preko dvije magistrale.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Meni rolo živi na Jarcedolima u Sarajevu. Fino mjesto za voznju.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Pao sistem za upis u srednje škole u KS, pa šta ovi misle ko prije preda upada u biranu školu

kad sam ja trazio stelu za drugu gimnaziju, hvala Gospodaru pa je nisam upiso
Sad je samo neizvjesnost oko upisa vezana za medicinsku skolu. U ostalim skolama gdje god predas papire budes i primljen.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Predgrađe jbg, kao Bukinje. Nije opstina.
Nego gledam ovo oko murije u USA. Zale se na policijsku brutalnost a na snimku policajac moli lika da izadje iz auta on nece. Kao zasto mu naređuje ovo, ono. Kako bi samarcinu popio kod nas, uz punu podrsku obicnog svijeta.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa tako će i biti, jer ova današnja djeca svi imaju po 5.0, a sve glupo ko qrac.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."

Ko ovo nije doživio nije izrastao u pravo muško. Prva spoznaja kakva je život **** mala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Medicinskoj TZ kcerka od materine kolegice predala i nije primljena, imala dvije cetvorke u osnovnoj.
Mogu misliti na Jezeru tavafa oko škole sad na upisima zadnjih godina