FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 16 jun 2020, 00:39

LjoZee je napisao/la:
16 jun 2020, 00:29
Brko ba, kaj se to desilo pa te puca na max. veceras? :D
Pozelio sam Zelju, raju na stadionu, pjevanje Grbavice, cak sam i onu "Sanju" pozelio, huk nakon gola, poglede i uzdahe nakon promasaja. Cak sam pozelio i onu glupu pjesmu sto je pustaju vec par godina nakon sto postignemo gol. Ma fali mi sve. Cekam da pocne pa da zagalamim: Zeljoooo Zeljoooo Zeljoooo to je moj tim
:opaopa: :opaopa:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 00:41

Ja sam pozelio onaj osjecaj, kada poslije pobjede Zelje, letim kuci i citam hvalospjeve raje na forumu. Obicno necu da udjem 2 sata poslije tekme na forum da se nakupi 10 stranica pa onda da sjednem i s mirom citam po' sata.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 jun 2020, 00:45

kad je covjek pozelio i kad bude kiks pa cujes samo sablasnu tišinu na izlazu sa stadiona i poneki glas mene vise nece vidjeti ovdje i težinu povratka kuci kad prolazis pored pomocnog prema pekari as i prisjecas se sa rajom svih fula i onda odea u pekaru pojedes nesto dodjes sebi malo dodjes doma udjes na portalu vidis ponovo kiks i vrate se sve fule kad to covjeku nedostaje kud ces dalje

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 00:51

Ja kad kiksamo prvih 10 minuta yebem sve od do sto ima veze sa akterima utakmice, Upravama i slicno. E nakon 10 minuta se smirim i normalnije razmisljam, ali tih prvih 10-ak minuta u glavi kipi.

Ali ljudi moji kako sam se ismijao na postove ove sezone kad smo igrali sa Sirokim 3:3. Nije tad bilo smijesno, ali poslije utakmice plac. :urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jun 2020, 01:07

Vala nisam poželio da kiksamo.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 01:10

Ali kad god kiksamo i kako god bilo da smo bili bolji, a nismo imali srece ili da su ljudi jednostavno tu noc bili bolji ide ista prica poslije. “Nema plata, bojkotuju, ovi se posvadjali na treningu, losa atmosfera” Sljedecu pobijedimo sve ovo prije pada u vodu. Ali, to nije samo za nas klub karateristicno vec za cijelu ligu. :mrgreen:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 jun 2020, 01:16

al definitivno najgori osjecaj prije krova na istoku i prije samo na jugu je kad najave kišu a ti odes na tribinu bez krova i sam sebi **** sve po spisku jer si ispao debil zbog tri marke i kisnes cktavu tekmu i onda vidis ljude na sjeveru sjede kao gospoda hahahahahha 😂😂😂

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 01:22

Ybt vise od 3 mjeseca kako je bila posljednja utakmica. :crazy:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 jun 2020, 01:23

slika

hocemo ponovo da gledamo slovenacku ublehu hahhaa i spanca kojeg je pujdo otjerao iz Sarajeva i nabrijavanje raje da je okay odigrao ovu tekmu hahahah 😂

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 01:28

Mogu misliti koliko ce raje biti na prvoj pripremnoj ako puste da moze narod uci. Prosle sezone na pripremnim bilo bruku raje, a sad svi pozeljeli. Ljeto, pripremne utakmice, chill zesci nista ljepse. :D

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 16 jun 2020, 08:46

kerimatomic1921 je napisao/la:
15 jun 2020, 23:54
Jedan od najjacih osjecaja u mom zivotu i gostovanje koje cu pamtiti zauvijek

Sunce ti žarko, ko da je jučer bilo. Pa taj dan sam radio do pola jedan i ispalio se s posla, a predvečer sam već šetao Districtom 9 lagano prema stadionu.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 16 jun 2020, 09:00

Dobro jutro plavoj raji. :D

Pitari, savez i lobotomci, qurca nam se napušite svi zajedno!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 09:31

Kakvo divno jutarnje štivo. **** to necemo se zamarati, ima li kakvih lijepih vijesti plavce?

Ja imam jednu digresiju, nadam se da ce doci do nase raje. Nedavno sam se stavio na raspolaganje klubu u vezi ciscenja smeca u i oko stadiona. Dobio sam odgovor da za sad nema potrebe jer klub uredno izvrsava ciscenje svih dijelova stadiona ali je posebno porastao obim tog posla zadnjih dana kako nasa raja cesce posjecuju stadion. Tako da bih zamolio sve navijace koji se tamo upute, da se ponasaju skladno sa bontonom i da ne ostavljaju smeće iza sebe. Nase je jeb.emu mater.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 16 jun 2020, 09:43

16 jun 2020, 09:31
Kakvo divno jutarnje štivo. **** to necemo se zamarati, ima li kakvih lijepih vijesti plavce?

Na zvaničnoj ništa, upravo provjerio.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 jun 2020, 10:22

Ja imam jednu digresiju, nadam se da ce doci do nase raje. Nedavno sam se stavio na raspolaganje klubu u vezi ciscenja smeca u i oko stadiona. Dobio sam odgovor da za sad nema potrebe jer klub uredno izvrsava ciscenje svih dijelova stadiona ali je posebno porastao obim tog posla zadnjih dana kako nasa raja cesce posjecuju stadion. Tako da bih zamolio sve navijace koji se tamo upute, da se ponasaju skladno sa bontonom i da ne ostavljaju smeće iza sebe. Nase je jeb.emu mater.
Hahaahhaha najjaci si
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 11:17

Bezobrazluk. Dozvole da udjes kad hoces i ostanes koliko hoces po danu i opet se to zloupotrebljava. Da su stavili katanac rekli bi:”Vidi, ne daju nam na nas stadion da udjemo.” A generalno smo kao narod takvi za smece. Tacno da je svaki 5 mm kanta po citavoj Bosni bacalo bi se mimo samo da nije u dzepu.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 11:19

Nekultura, uzas. Majstore je nase je nije tudje, nemoj ba svoja **** ostavljati iza sebe. Ljudi smo nismo zivotinje

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 11:24

Ma ne moze se to promijeniti. 90% stanovnistva ne mari za takve stvari. Pogledaj samo na sta lici vecina rijeka i opcenito ta priroda. Puna smeca, a kanti ima gdje god krenes, ali jok. Tu kulturu nas narod nema.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 jun 2020, 11:39

zato bi dobra stvar bila akcija neka da se odrzi i raspali roštilj za ucesnike počasti ih se malo da se taman napravi druzenje pred početak priprema

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 jun 2020, 11:54

Al bi vrhunac svega bio da savez promijeni odluku i Celik ostane u ligi iako nisu ni licence dobili :urnebes:
Ne bih se sekunde iznenadio
Ukoliko bi došlo do proširenja PLBiH za dva kluba, jasno je da bi 13. član ostala Zvijezda 09, a ostaje dilema ko bi bio 14.

“Čelik jedini nije dobio licencu na prvostepenoj komisiji za licenciranje, a kako stvari stoje na Bilinom polju, teško da će je dobiti i u drugostepenom postupku. Tada bi njegovo mjesto zauzela drugoplasirana ekipa iz Prve lige FBiH, TOŠK iz Tešnja, koji je dobio licencu”, nastavio je izvor.

Bilo kako bilo, ukoliko IO NSBiH donese odluku o proširenju lige, ona će biti verifikovana na Skupštini NSBiH, koja će se održati u julu. Naredno prvenstvo počet će 1. avgusta.

I dok se čeka sjednica Izvršnog odbora NSBiH, predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić ima podršku sve većeg broja klubova za proširenje elite. Uz tim iz etno-sela Stanišići stali su Borac, Radnik, Sloboda, Tuzla City i Mladost.

“Gotovo je sigurno da ćemo podršku dobiti iz redova Zrinjskog i Širokog Brijega, a očekujem da uz nas stanu i tri preostala kluba: Sarajevo, Željezničar i Velež”, naglasio je Stanišić.
Zvijezda i Tosk u ligi da ostanu ne bi bila najgora stvar na svijetu, sa oba kluba imamo dobre odnose, a fali nam u ligi takvih klubova
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.