dogovara transfer adilovica i tiaga u zeljescar
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
26.06 nove cijene na TM 
-
michplatini
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko da gledam padamo ispod 9 miliona..Valjda nam ove europske tekme podignu cijenu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Na prvi pogled bi rekao 19,46 %
-
michplatini
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ovo pročitah na ****. Sinoć su ovo objavili, a vidim da niko nije prokomentarisao, pa me zanima i da li je tačno ovo.Pored toga što će se igrati samo jedna utakmica sve do play offa, plan obuhvata i to da se u obzir uzmu ovosezonski rezultati iz domaćih liga.
S obzirom na to da se raspored pretkola formira direktno po plasmanu u domaćim prvenstvima, odnosno prema rasporedu učesnika u grupnoj fazi Lige prvaka, neće se znati svi učesnici grupne faze prije nego počnu kvalifikacije za novu sezonu.
Šta je u suštini bitno? Bitno je da postoji garancija da će Ligu prvaka osvojiti ekipa koja će u domaćem prvenstvu također izboriti učešće u istoj. To u praksi znači da bi Atletico Madrid u Španiji morao izboriti grupnu fazu kroz ligaško takmičenje, kao i da bi Napoli morao ispasti od Barcelone, a Lyon od Juventusa.
U tom slučaju, učešće direktno u drugom pretkolu dobit će Crvena zvezda i kiparska Omonia, a Sarajevo će definitivno biti nosilac.
Stila 
Ne znam sta je fazon spominjanje stilica na ovoj temi od pitara, i opcenito sto se tice istog... nek tamo radi sta hoce i kako hoce mjihova je legenda i igrac.. me znam sta se ovdje ima spominjati pa i u šali...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hvala brate na odgovoru!
Samo da znate jutros mi je čovjek javio da je Fanimo najbliži našem klubu pa vidjet ćemo ....
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
yebes fanima, treba nam prava bomba poput susica pa da nas opet 4 stoje gostiju čita
NEMA NAZAD
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ako potpise pocet ce nasi opet kao top pojacanje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
Ma neka trema uhvati dok pises kad ima puno gostiju, nije prijatno 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Valjalo bi ovu situaciju iskoristit i odradit experiment sa pripremama, recimo jedan dio na Bjelasnici, drugi etno selu Stanisici. Zasto uvijek bacati pare po Turskoj...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Hajdeee, Velaxsa i 22 gosta.