Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
O yebemti i kafanu i sve. Treba za ovo kondiciju nabijat.
"We need to suffer. And we need to fight."
Hajd u osnovnoj, nego je i u srednjim počela biti masovna pojava da pola razreda ima 5.0.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:32U Medicinskoj TZ kcerka od materine kolegice predala i nije primljena, imala dvije cetvorke u osnovnoj.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima drzava u svijetu gdje uopste nema polaganja vozackog ispita.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:02Moje vidjenje je da se uci voziti tek kada polozis, da to dolazi sa godinama voznje. Niko ko polozi u startu ne zna pretjerano, osim ako ga otac od sedme godine nije pustao da cacka auto i vozi po selu.
Sa instruktorom vjezbas i kad on procijeni da si spreman, on ti potpise, a ti podneses zahtjev za vozacku dozvolu
Tako babo doveo tele profesoru na fakultet, da mu pokloni.
Pita ga raja sto ce ti tele na fakultetu.
Kaze nije ovo tele. Ovo je mito, a tele je u ucionici ,polaze ispit...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nek upise gimnaziju pa nek se prebaci u drugom razredu.TonySosa je napisao/la: ↑16 jun 2020, 03:21Hajd u osnovnoj, nego je i u srednjim počela biti masovna pojava da pola razreda ima 5.0.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:32U Medicinskoj TZ kcerka od materine kolegice predala i nije primljena, imala dvije cetvorke u osnovnoj.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bila je ovdje neka fora da se kao upišeš u medicinsku u Fojnicu ili tako nešto i samo se prebaciš na početku školske godine odma 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako se neofirno pohvali da vozi VolvaOsim13 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:30Jednom sam ja tako s jaranom u onim sokacima zaglavio, što kažeš navigacija qrac palac. Išli uz brdo 15 minuta kad tup nema dalje zidsljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:22Jednom sam gore prije Bistrika, na Širokači trebo nešto, i lafo navigacija. E jesam se zajebo. Konto sam helikopterom će me doći vaditi. Ne znam da li sam se više istrzo. Bolje sa maskom za varenje krenuti nego tu koristiti navigaciju.Marsal je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:14U Sarajevu sam u ulici Golobrdicahladno bez ikakvih problema parkirao auto u baštu kod tetke. Kreno kući, nema tog pejgambera i Boga da izađem a da ga ne zakačim. Izađe tetak koji je profesionalni vozač, isto. Sat vremena se yebavali, komšiluk se okupio, ko god proba nema šanse i na kraju ga strugnem i izađem, yebajga bio je rentacar
![]()
Isti dan me navigacija odvede na neke stepenice, umal izgino, još automatik... sjedi tu čovjek neki, ja izašogledam sad kako se u onako uskoj ulici vratit nazad u rikverc kad lola se ponudi da ga on vrati unazad, kaže skoro svake sedmice makar jednom vraćam nekog
![]()
Od tad nikad u Sarajevo više autom.
A Volvo xc60, znači isto Mandingo u tijesnim gaćama. I u rikverc 25, mic po mic. Patnja![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa može i u Sa, isti klinac, tranzit i Bulevar, i tamo ako ulaziš na Pofaliće preko Drinske.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:36Odozdo ali uzbrdica i lijevo skretao, cime su svi prije mene imali prednost ili bili na glavnoj.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:28Gdje? Odozgo od Avaza kad ideš ili odozdo od Holidej Ina? Ta je jbn raskrnisca, pogotovo od Avaza kad ideš i trebaš u gore prema Općoj bolnici, niko živ ne pušta a nemaš nigdje prednost.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:24Ja ondje gdje se snimala viza za buducnost Kranjceviceva izlazio iz sporedne 20 minuta, smecari nece niko da pusti.![]()
Sarajevo je meni trauma za voziti, u Tuzli znam cake i dosta manje auta ima. I nekako manje potrebe imam da idem u sporedne, vecinom svuda se moze stici preko dvije magistrale.
Ili ako ideš od Vog isto prilično jednostavno.Nije to nikakvo mudro slovo. Samo što ako upadneš u špicu je gužva veća nego kod vas. Zato Zenica sa kružnim je najlakša za voziti, nema gužve.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JarnoTrulli
Hvala ti bože što sam pješke gdje god da krenem pa nemam ovakvih problema
Isto i sad mi je krivo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
jolicnikola
- Kontakt:
JunioR Džek ili Džon Bul hahahahaha

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da je jedino dio Mosnika u takvom stanju, u par sokaka gdje su auta parkirana jednom stranom pa ako se susretnu 2 auta havarija je.ASD je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:37Meni je Zvornik ok.
Možda sam jedino tamo išao u nekim terminima kad nema gužve.
Ma vozio sam po Tuzli svakakvim ulicama. Mosnik je najgori.
Spusti se sa Ilinčice prema Mosniku i vidjet ćeš da ekstremnije ne postoji.
Fazon kod Tuzle je što je većina tih naselja ok. I Mosnik je ok ali je problem što je to ok samo donekle, kasnije nije.
Generalno su i ta brdovita naselja relativno dobro sredjena, od Dreznika/Moluha prema starom bazenu, Batva, Si Selo i dole prema Elektro distribuciji, Kula, Mejdan, Crvrne Njive (ne mogu se sjetiti ima li neki dio gdje se ne mogu mimoici auta), Ilincica prema Krojcici, pa tamo ona strana Breske i one ulice prema Lipnici ili Tinji, ulica Badre...
Jesam li sta zaboravio?
Kad se tek penjes od Skvera prema Kicelju onaj pocetak, manji dio je uzak dok ne izadjes na cistinu gore. Eto uljeza
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve preko stele poloziloJarnoTrulli je napisao/la: ↑16 jun 2020, 08:57Sta kukate bokte, pa ne vozite po Kolkati ili Mumbaiu.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JarnoTrulli
Ja sam bez stele, ali tek na trecem izlasku.Kaunas je napisao/la: ↑16 jun 2020, 11:40Sve preko stele poloziloJarnoTrulli je napisao/la: ↑16 jun 2020, 08:57Sta kukate bokte, pa ne vozite po Kolkati ili Mumbaiu.![]()
![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Utvrdio gradivoJarnoTrulli je napisao/la: ↑16 jun 2020, 12:01Ja sam bez stele, ali tek na trecem izlasku.Kaunas je napisao/la: ↑16 jun 2020, 11:40Sve preko stele poloziloJarnoTrulli je napisao/la: ↑16 jun 2020, 08:57Sta kukate bokte, pa ne vozite po Kolkati ili Mumbaiu.![]()
![]()
![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Dobar dio Mosnika je u takvom stanju jer je površinski veliko naselje.Beduin je napisao/la: ↑16 jun 2020, 11:32Mislim da je jedino dio Mosnika u takvom stanju, u par sokaka gdje su auta parkirana jednom stranom pa ako se susretnu 2 auta havarija je.ASD je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:37Meni je Zvornik ok.
Možda sam jedino tamo išao u nekim terminima kad nema gužve.
Ma vozio sam po Tuzli svakakvim ulicama. Mosnik je najgori.
Spusti se sa Ilinčice prema Mosniku i vidjet ćeš da ekstremnije ne postoji.
Fazon kod Tuzle je što je većina tih naselja ok. I Mosnik je ok ali je problem što je to ok samo donekle, kasnije nije.
Generalno su i ta brdovita naselja relativno dobro sredjena, od Dreznika/Moluha prema starom bazenu, Batva, Si Selo i dole prema Elektro distribuciji, Kula, Mejdan, Crvrne Njive (ne mogu se sjetiti ima li neki dio gdje se ne mogu mimoici auta), Ilincica prema Krojcici, pa tamo ona strana Breske i one ulice prema Lipnici ili Tinji, ulica Badre...
Jesam li sta zaboravio?
Kad se tek penjes od Skvera prema Kicelju onaj pocetak, manji dio je uzak dok ne izadjes na cistinu gore. Eto uljeza![]()
Taj dio grada je najviše ugrožen slijeganjem terena. Baš je veliki nagib.
S druge strane se ne osjeti slijeganje terena toliko ali ima opet tih dijelova naselja. Pogotovo kod ovih malo dužih. Dragodol recimo.
- JarnoTrulli
Prvi izlazak - kisa, prolom oblaka, kijametski dan, deset gresaka napravio, nisam mogao obuzdati zmigavce i brisace odjednom, kamoli sta vise.
Drugi izlazak - skolsko obaranje; skoro odmah na startu, kruzni na Dobrinji, zena tek nagazila na prvi dio pjesackog, ja ovamo prodjem glat, kaze trebao si stat, a ona 8m od mene. Kaze vozi nazad ili vozi rutu do kraja, kako hoces.
Treci izlazak - ruta 7 (najlaksa), voznja:

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Beograd je dobio novi najvisi neboder, jer je West 65 kula na Novom Beogradu, koja je jos u izgradnji, vec uveliko "prešišala" Genexovu kulu.
Ovaj projekat je trenutno na koti od 32. sprata i kada se zavrsi, bice prvi skyscraper neboder u Beogradu (preko 40 spratova i 155 m.)

Sta je sa Avaz 2 tornja? Bilo je neke price, hoce li se graditi?
Ovaj projekat je trenutno na koti od 32. sprata i kada se zavrsi, bice prvi skyscraper neboder u Beogradu (preko 40 spratova i 155 m.)

Sta je sa Avaz 2 tornja? Bilo je neke price, hoce li se graditi?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A mi se u Sarajevu žalimo na visoke zgrademarconato je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:16Beograd je dobio novi najvisi neboder, jer je West 65 kula na Novom Beogradu, koja je jos u izgradnji, vec uveliko "prešišala" Genexovu kulu.
![]()
Vidim bice opet mrtva trka BG-SA uu nivou zagađenja na zimu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.