Zivot bez korone je tako bio lijep
Bog zna kad ce dozvoliti opet ovako pun stadion.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Slazem se.
Najjači poslije Zubana! Naježih sekerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:54Jedan od najjacih osjecaja u mom zivotu i gostovanje koje cu pamtiti zauvijek
Kad si probao uci?Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
Ima mozda mjesec ako ne i manje, majke mi, ne bi lagao, zato mi bas cudno vidom vi pisete da ulazi raja pa kontam sto meni nisu dali, nema veze, otici cemo drugi put, mora dijete da zna sta su prave vrijednosti i sta je pravi klubLjoZee je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:11Kad si probao uci?Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
Ja sam u maju mogao, ExBlueone je ulazio isto, a vidio sam i na insta bruku slika sa stadiona raja se slikala.
Ma vjerujem ti nego te pitam je li to otprilike onaj period kad su objavili da je osteceno ono pa da nisu zbog toga koji dan zabranili. Boga mi znam da je moglo. Ja kad sam tad bio bilo je jos ljudi na stadionu, gledali trening. Probaj ti opet ovih dana.Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:14Ima mozda mjesec ako ne i manje, majke mi, ne bi lagao, zato mi bas cudno vidom vi pisete da ulazi raja pa kontam sto meni nisu dali, nema veze, otici cemo drugi put, mora dijete da zna sta su prave vrijednosti i sta je pravi klub
Tavih Željovaca, od dijela i riječi, nam više treba.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:24Jasmin Badzak, ustati pa spomenuti. Aferim, ljudino.
Možeš ući najnormalnije. Ja svak je.beni put ponesem onu veliku vreću za smeće i potrpam masu stvari što primitivci pobacaju, do sad sam brat bratu napunio kontejner smeća. A naravno da ima i masa finog svijeta koji počiste za sobom i ništa ne prljaju.Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.