GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:07Opet **** tema o Dzeki...hebo vas Dzeko u usta,od toliko stvari vi opet o Dzeki i Susicu i petom desetom
Ko te yebe sto si pao k'o insajder, sve ti smeta
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:07Opet **** tema o Dzeki...hebo vas Dzeko u usta,od toliko stvari vi opet o Dzeki i Susicu i petom desetom
Stavi Kurdicaskoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto živote moj lijepi ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis iako ti možeš sve![]()
Zbog ovog i zaslužuješ ban.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto živote moj lijepi ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis iako ti možeš sve![]()
pih yebo te džeko stavi radovanskoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis.
Mogu ti ja promijeniti potpis u recimo Numan je zvijer ili nešto tako.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
Slobodno.MortemHz je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:03Mogu ti ja promijeniti potpis u recimo Numan je zvijer ili nešto tako.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
![]()
Nemojte mi rod dirati da ne dovodim Bizzija...Stavi rode ti sta hoces...skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:03Slobodno.MortemHz je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:03Mogu ti ja promijeniti potpis u recimo Numan je zvijer ili nešto tako.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
![]()
![]()
Samo ga jedan lik ''proziva''.. pusti to, nije jednom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.