E bas se ja uvijek/non stop kacim
Mogo si nesto zanimljivije smisliti za trolovanje od vucica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Na Novom Beogradu ima prostora za maltene jos upola ovoliko zgrada ili desetine nebodera, posebno na desnoj strani autoputa, blok 65 i to. Ne sumnjam da ce u blizoj buducnosti biti jos projekata.Robust je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:00
bice zanimljivo pratiti uglavnom posebno jer u sarajevu se suzava prostor za izgradnju u zrak zbog novih pravila protiv zagadjenja zraka i blokiranja strujanja zraka koja ce biti usvojena ostaaje jos prostor pored avaza za jos četiri nebodera po 30 spratova i tjt unitic 3 ispod njega jedan neboder , holiday inn kula, i iza scc neboder on ima jedini preduslove da ode preko 250
Sta ti mislis o Kristini? Ima one burger bradavice
SAMO SKADARLIJArio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:39Kako se onaj dio gdje je Bg na vodi zove, tu mi je lijepo jer je otvoreno i lijep je pogled, nisu bas oni klasicni sivi socijalisticki neboderi ala oni na Novom BG ili Alipasinom, takvi ti ubiju volju za zivotom cim ih vidis, idealni za radjanje depresije. Od toga je gore jedino u naseljima tipa Tibra, gdje ne vidis ni sunca ni mjeseca
Dedinje je svakako van konkurencije kao i Poljine![]()
Imaš 3 kvalitetnija grada za život.
BL je ljepsa, ali ne mozes opstati tamo iz drugih razloga.
Pa kako ce kad i nije bilo drustvenih mreza tad, i realitya.
Kod stare zeljeznicke? Savamalario_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:39Kako se onaj dio gdje je Bg na vodi zove, tu mi je lijepo jer je otvoreno i lijep je pogled, nisu bas oni klasicni sivi socijalisticki neboderi ala oni na Novom BG ili Alipasinom, takvi ti ubiju volju za zivotom cim ih vidis, idealni za radjanje depresije. Od toga je gore jedino u naseljima tipa Tibra, gdje ne vidis ni sunca ni mjeseca
Dedinje je svakako van konkurencije kao i Poljine![]()
Drugar mi zivi na Topcideru, kod parka. Meni je tamo raj i pravo osvjezenje za divljinu Zvezdare i Voždovca na kojim sam proveo 10-ak god...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.