Ima onaj snimak koncerta Juznog Vetra na Tusnju 1985. godine cini mi se. Carsija u transu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:53Pa kako ce kad i nije bilo drustvenih mreza tad, i realitya.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa Južni Vetar je makar bio nešto. A ne ovaj degenerik kojeg treba zatuć macolom (ne mislim na Ria nego na Memu)VolimTz je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:55Ima onaj snimak koncerta Juznog Vetra na Tusnju 1985. godine cini mi se. Carsija u transu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:53Pa kako ce kad i nije bilo drustvenih mreza tad, i realitya.![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma braca sve je to ponuda i potraznja, i manjak alternative naravno. Kao i zadruga, i ostale pizdarije.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ostavi se ti Alipašina živ bio ...rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:39Kako se onaj dio gdje je Bg na vodi zove, tu mi je lijepo jer je otvoreno i lijep je pogled, nisu bas oni klasicni sivi socijalisticki neboderi ala oni na Novom BG ili Alipasinom, takvi ti ubiju volju za zivotom cim ih vidis, idealni za radjanje depresije. Od toga je gore jedino u naseljima tipa Tibra, gdje ne vidis ni sunca ni mjeseca
Dedinje je svakako van konkurencije kao i Poljine![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
I vi Tuzlaci ste kvazilokalpatriote kao Zeničani pa ne vidite od sljepila.
O cemu da pricamo u 2020 godini ti nemas ni autoput, voz.Halo vozovi prema Tuzli isli stotinu godina u 2020 ukinut voz.
Znaci odmah osnovno nemas komunikaciju sa svijetom.
Da ne govorimo o zagadjenju koje skrivamo i Sarajevo i Zenica i Tuzla.
Tuzla nema rijeku, to je jedini veci grad koji nije na obalama rijeke. Jala je otvoreni kanal.
Da ne idem dalje do sportskih objekata i infrastukture ali komunisticki mozgovi Tuzle i Zenice ne prihvataju kritiku, odmah je pljuvanje po voljenom gradu.
Samo pritisak i kritika da se uslovi zivota i standard dizu.. ali razumijem te valja Imamovica kritikovat, on je vama pejgamber
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje nam je drug Tribalian, jel on ziv
Eh da Savamala, tu mi je top
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
% је ту топ?
Не ? " ја те са " " " $... Све & ? " &.
А " " цура % " на % " ?. & " у $.
" " $.
Lijepa je Tuzla samo je problem u tuzlacimaavenija je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:06I vi Tuzlaci ste kvazilokalpatriote kao Zeničani pa ne vidite od sljepila.
O cemu da pricamo u 2020 godini ti nemas ni autoput, voz.Halo vozovi prema Tuzli isli stotinu godina u 2020 ukinut voz.
Znaci odmah osnovno nemas komunikaciju sa svijetom.
Da ne govorimo o zagadjenju koje skrivamo i Sarajevo i Zenica i Tuzla.
Tuzla nema rijeku, to je jedini veci grad koji nije na obalama rijeke. Jala je otvoreni kanal.
Da ne idem dalje do sportskih objekata i infrastukture ali komunisticki mozgovi Tuzle i Zenice ne prihvataju kritiku, odmah je pljuvanje po voljenom gradu.
Samo pritisak i kritika da se uslovi zivota i standard dizu.. ali razumijem te valja Imamovica kritikovat, on je vama pejgamber![]()
27.10.2020
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Po mom mišljenju treba tažiti drugo mjesto za glavni grad. Kasabica Sarajevo se pokazalo kao veliki promašaj, ne izbacuju umjetnike, naučnike, intelektualce a ni klubovi nam se nisu makli sa mjesta na euro sceni.
Zimi smog, zagađenje, bukvalno grad u kanalu. Nema prostora za proširivanje, sprčen iza RS-a.
Hoću da kažem, sve resurse preusmjeriti iz Sarajevske mahale u krajeve gdje su ljudi vrijedniji i koji će bolje te resurse iskoristiti.
Zimi smog, zagađenje, bukvalno grad u kanalu. Nema prostora za proširivanje, sprčen iza RS-a.
Hoću da kažem, sve resurse preusmjeriti iz Sarajevske mahale u krajeve gdje su ljudi vrijedniji i koji će bolje te resurse iskoristiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ima puno opcija inaceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:12Po mom mišljenju treba tažiti drugo mjesto za glavni grad.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Banjaluka je za mene najljepsi grad u BiH bez premca.
Pati ali seher ti je drzava u drzavi i tako ce uvijek bit. Ako ne vjerujes, pitaj Covicevu kcerku sto ne radi u Mostaru nego u SarajevuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:12Po mom mišljenju treba tažiti drugo mjesto za glavni grad. Kasabica Sarajevo se pokazalo kao veliki promašaj, ne izbacuju umjetnike, naučnike, intelektualce a ni klubovi nam se nisu makli sa mjesta na euro sceni.
27.10.2020
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zenica, Banja Luka su preostale opcijeSalih1984 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:14Ima puno opcija inaceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:12Po mom mišljenju treba tažiti drugo mjesto za glavni grad.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zene manje vise, toga u Bgu na svakom koraku
Al svidja mi se otvorenost, pogled, sunce, voda, zelenilo, da imas prostora okolo. Nisam fan te socijalisticke arhitekture, i onog sivila i fasada i tih nebodera. Ustanes ujutro i umjesto zelenila i sunca, gledas u fasadu i prozore na drugom neboderu. Zato mi je taj dio Bg na vodi super, a skoro u centru grada.
Isto kao npr Jarun u Zg.
Iako lajkam i taj park gore na Zvezdari, ima potencijal, treba uloziti da se to sredi i privuku ljudi, i mogao bi biti vrhunski.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, skoro pa blizanci, jos BL ima i malo bolji geografski polozaj, jer je blize EU i moru, ima izlaz na autoput. Top potencijal za razvoj, samo da znaju.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
PaleDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:23Zenica, Banja Luka su preostale opcijeSalih1984 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:14Ima puno opcija inaceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:12Po mom mišljenju treba tažiti drugo mjesto za glavni grad.![]()
Nullius in verba