Listam slike, i naletih na ovo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahahah to Kemo levatu, eto ti menadjer, e jes te prodo, a sta ti je ono prico folove, golove, Njemacka, Austrijabraco je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:01Ja naslova, kontam Štilić
Sportske...ba saznaju: Odlični fudbaler napušta Željezničar
Nakon što je prekinuta sezona 2019/2020 BHT Premijer lige, klubovi su se aktivno počeli pripremati za narednu sezonu elitnog fudbalskog takmičenja BiH.
Većina klubova aktivno radi na jačanju svog igračkog kadra, te je ogroman broj igrača već promijenio sredinu.
Jedan od takvić će prema saznanjima portala **** biti i fudbaler Željezničara Kemal Osmanković, koji se nalazi na izlaznim vratima kluba.
23-godišnji stoper je u protekloj sezoni za Željezničar upisao 16 nastupa, te je postigao jedan pogodak. Mnogo klubova se interesuje za njegove usluge, a spekuliše se da je mostarski Velež za sada najkonkretniji u pregovorima sa odličnim stoperom.
S ovakvom odbranom, nece nam golman ni trebati.LjoZee je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:35https://sportsport.ba/fudbal/jovanovic- ... ici/365478
OSKEEEEEEEEEEEEEE
Golman sigurno treba,lijevi bek dolaziBrkooo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:01Bilo bi super da Jovanovic ostane, bar jos 1 sezonu. U tom slucaju bi imali rijesenu situaciju sa stoperima. Jos kad se rijesimo Osmankovica, Ramovica, Zajmovica i ostalih, oslobodit ce se dosta prostora za nove igrace.
Mislim da bi nam prioriteti trebali biti(za prvih 11) novi golman, lijevi bek, desno krilo i jos jedan napadac.
Erić može ostati ali Veca neka je naše dijete realno košto nas je titule i bodova dosta ali nas je bio i spasio ponekad ali ipak što je dosta dosta je lik koji nema muda izaći iz 5erca i primati golove sa 30-40 metara !Brkooo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:19@Plavac, Da li treba nastaviti igrati ovako sa desnim krilom kojeg ce glumiti Ramovic ili Bojo, sa lijevim bekom koji nije znao igrati odbranu ili krilom poput Veselinovica koji u 19 utakmica ima 1 gol. Treba uci opet u sezonu sa golmanima koji nista zivo ne mogu odbraniti?. Postavio je iznad gore @kolezeljovac, video na kojem se vidi jedan siguran golman koji svojoj ekipi donosi bodove i kad se uporedi sa nasim golmanima razlika je ogromna..
Nama su potrebna pojacanja za prvih 11..
Brkooo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:19@Plavac, Da li treba nastaviti igrati ovako sa desnim krilom kojeg ce glumiti Ramovic ili Bojo, sa lijevim bekom koji nije znao igrati odbranu ili krilom poput Veselinovica koji u 19 utakmica ima 1 gol. Treba uci opet u sezonu sa golmanima koji nista zivo ne mogu odbraniti?. Postavio je iznad gore @kolezeljovac, video na kojem se vidi jedan siguran golman koji svojoj ekipi donosi bodove i kad se uporedi sa nasim golmanima razlika je ogromna..
Kvalitet je isto bitan. Dzaba tim ako u tom timu vazne uloge imaju Kjosevski, Stevanovic, Pavic, Zajmovic, Veselinovic itd.Plavac87 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:01Brkooo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:19@Plavac, Da li treba nastaviti igrati ovako sa desnim krilom kojeg ce glumiti Ramovic ili Bojo, sa lijevim bekom koji nije znao igrati odbranu ili krilom poput Veselinovica koji u 19 utakmica ima 1 gol. Treba uci opet u sezonu sa golmanima koji nista zivo ne mogu odbraniti?. Postavio je iznad gore @kolezeljovac, video na kojem se vidi jedan siguran golman koji svojoj ekipi donosi bodove i kad se uporedi sa nasim golmanima razlika je ogromna..
Lijevi bek bi trebao biti Šehić. Treba mu dati šansu i istrpiti ga, ima potencijala.
Sve ja shvatam ali ne ide to tako kako bi raja htjela a posebno kako raja misli da treba. Evo da mi nabrojiš igrače koje bi doveo, ja ću im sto mana naći.
Tim je bitan @Brko.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, knoa, RaymondRed i 31 gost.