Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Ma.nek je otisao sakic vi ste smjesni sto pricste o nekim.kilazama to se samo.kod nas prica mrsav ne moze vako nako.momak.ime sve prrdispozicije jak.mlad zilav sto se trazi nece bit neko tele sa.stomakom.i.igrat kao pola igraca j nasoj ligi.pravi.igrac i lici ma igraca pogledaj Andy Schmida abalo fusebajev karacic kost i koza rekli bi ne znaju de najest.momak sretno samo zbog.ovih glupi prica
Juventud je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:25Ti si druže najveći hejter na ovom forumu,iskompleksiran maksimalno. Ne znam čemu sve to tolika mržnja, momci imaju kvalitet i korak naprijed Sakiću je što je otišao u Mađarsku jer lakše će ga primjetit, kažem momak samo da sredi glavu bit će odličan igrač bez toga čisti prosjek. A Hamidović,živi bili pa vidjeli ,prva sezona i izabran za najboljeg lijevog vanjskog u Slovenačkoj ligi i opet misliš da mu je to maskimum,mislim da baš griješiš... Pred nama je.InterMilan10 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:49Ja iz uprave i hajtam.svoje igrace, bistar si ko rudara.Juventud je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:35Previse neznas o rukometu.
On ako ima sa onim.tijelom na beku predispozicije ja sam Mikel Hansen jarane poyyyyyy
[/quot
Joj druze evo pratim forum duze vremena,nikad nista nisam htio komentarisat al evo sad cu
Ocogledno je da si ili igrac ili neko iz uprave Konjuha.
Na svaku mogucu temu konjuha i njihovih igraca si upucen i sve znas
Hejtas momka koji ce biti reprezentativac za godinu dvije a i ostale perspektivne igrace sirom PL
Samo iskren druze, kakva crna reprezentacija bog vas mazo, milon bolji igraca u ligi a nikad repke ni blizu.
I navalili ste na momka koda je preso u Ademar Leon npr
A nije u ekipu koja se bori za opstanak i plus sam je gledo u Tz sa trenerom Djurkovicem losi pre losiiii.
Mogu ti pisat o rukometu kolko.hoces. Treba pricat realno a ne iz ljubavi prema nekom.
I za Hamidovica je kapak Trimo vjeruj mi
Hamidovicu vrh trimo....to je jedna od najvecih gluposti koje sa cuo u zadnje vrijeme...momak je tamo jedan od najboljih bekova lige, onaj sut sto on ima posjeduje samo nekoliko igraca na svijetu.Mozda nece biti svjetska klasa ali naparavit ce jako finu karijeru...( ua prcea niko nije znao do njegove 27-8 godine'svake sezone je mjenjao klub, i onda lik bude najbolji strijelac spanske,madjarske i poljske lige) a hamidovicu tek 24 

Je li Smajic,Husic i Marceta uz Zivinicama samo rukomet igraju ili rade nesto pored toga?
Za Smajica sam i ja pito ljude nije mi bilo jasno, odg je bio ima dobar posao u zatvoru u Tz
Smajić već 5 ili 6 god. radi i igra rukomet. Vec dize vremena nije profesionalac i rukomet mu je na drugom mjestu i pored tog je jedan od top 10 igraca ili 15 igraca premijer lige. Steta, moga je napraviti bolju karijeru ali iz price sa njim to ga vec duze vremena nezanima.
P.S Izgleda da Konjuh sklapa finu ekipu sa novim ljudima, drago mi je zbog Zivinica, ipak smo rukometna sredina i zasluzujemo bolje rezultate nego sto smo imali u posljednje 2, 3 godine.
P.S Izgleda da Konjuh sklapa finu ekipu sa novim ljudima, drago mi je zbog Zivinica, ipak smo rukometna sredina i zasluzujemo bolje rezultate nego sto smo imali u posljednje 2, 3 godine.
Admir Ahmetasevic potpisao na jos godinu u spaniji
husic cekao vizu,korona ga zeznula,treba da ide u Njemacku da radi u kuhinji eto to vam je nas rukomet
Samo Sarajevo
Mario Kelentric novi trener RK Sloga Doboj
Naš rukomet domaći igrači igraju za 700,800 KM i to je to ,nemaš osiguranja ni ništa . Ako si prosjek onda te poslije karijere nema nigdje. Husić ako gore ode radit će i naći neki lokalni tim usput trenirat i igrat i taman je.
Gračanica i Borac vode opasnu borbu za Biljaku Gorana
U Doboj bi mogao doći trener novi ,u pitanju je Kelentrić
U Doboj bi mogao doći trener novi ,u pitanju je Kelentrić
A da čujem ime boljeg desnog beka u ligi? Nije Doborac budala, kao ni Mikić, znaju koliko moze dati ekipi i sa 36 na leđima...
Sloga će ga pokušat zadržat, a priča se da ce izgleda Omerović Sidik završit karijeru u Vakufu, kao i da će se pojačat na poziciji desnog beka i pivota,uz ostanak trenutnog kadra, bit će opet ekipa za top 5 sigurno
Biljaka je najbolji DV lige sigurno, a mislim da Gračanica nije u igri za njega jer imaju Živanova i dosta je mlađi .. Teško da bi jedan od njih griijao klupu po 25-30 minuta.pastore je napisao/la: ↑19 jun 2020, 08:59A da čujem ime boljeg desnog beka u ligi? Nije Doborac budala, kao ni Mikić, znaju koliko moze dati ekipi i sa 36 na leđima...
Sloga će ga pokušat zadržat, a priča se da ce izgleda Omerović Sidik završit karijeru u Vakufu, kao i da će se pojačat na poziciji desnog beka i pivota,uz ostanak trenutnog kadra, bit će opet ekipa za top 5 sigurno
Nevjerujem za Omerovica da ce zaigrat u gv,Ako ostane Biljaka sta ce im drugi desni bek,mozda dovedu neko.smjece iz srbije kao sto je u iskru dolazilo ili onu prvu sezonu u Slogu.Imajj dobru ekipu i bez ovih jos vratit par ovih iz okolice i top 5..A mislim da nebi smijeli pustit Biljaku tako lako iako gracanica i borac rade dobar posao..I Jel dosao taj trener u Doboj?pastore je napisao/la: ↑19 jun 2020, 08:59A da čujem ime boljeg desnog beka u ligi? Nije Doborac budala, kao ni Mikić, znaju koliko moze dati ekipi i sa 36 na leđima...
-
- Kontakt:
Ovaj Klis je pravi plaćenik, odradit će sezonu u svakom od klubova i onda otić u Poljsku 2 ligu
Arnad Hamzic iz Slobode u Conversano(italija) inace nekoliko puta prvaci italije i ucesnici evropskih takmicenja
Ako ostane Biljaka ,onda neće ni dovoditi desnog beka,ali ako ode ,onda će sigurno naći nekoga...SenaGR je napisao/la: ↑19 jun 2020, 09:50Nevjerujem za Omerovica da ce zaigrat u gv,Ako ostane Biljaka sta ce im drugi desni bek,mozda dovedu neko.smjece iz srbije kao sto je u iskru dolazilo ili onu prvu sezonu u Slogu.Imajj dobru ekipu i bez ovih jos vratit par ovih iz okolice i top 5..A mislim da nebi smijeli pustit Biljaku tako lako iako gracanica i borac rade dobar posao..I Jel dosao taj trener u Doboj?pastore je napisao/la: ↑19 jun 2020, 08:59A da čujem ime boljeg desnog beka u ligi? Nije Doborac budala, kao ni Mikić, znaju koliko moze dati ekipi i sa 36 na leđima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.