FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 16 jun 2020, 23:16

HongKong je napisao/la:
16 jun 2020, 22:54
Evo bas zanimljiva stvar vezana za toliko spominjane atletikovce. Ranije su izbacili Lokomotivu iz Zagreba, nasi ponajbolji igraci Mujagic, Zeric, Hajdarevic se potucaju po posudbama, Anel je jedini dobio iole sansu, raspravlja se treba li mali Eldar zaigrati uopste iako je i tada bio najmladji na terenu. Dok se mi raspravljamo igrac koji je tada igrao za Lokomotivu Kastrati zabija Rijeci gol u okrsaju za drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. Momak ako se ne varam igra vec trecu sezonu vaznu ulogu u Lokomotivi. Vec ima 10 golova ove sezone i vjerovatno ce ubrzo put Dinama.
Tu se i krije odgovor kako oni prave toliko velike izlazne transfere. Mi smo od tih atletikovaca prodali jednog igraca i evo o jednom raspravljamo treba li igrati uopste za nas klub.

Sto se tice Badzaka samo treba reci da je covjek pomagao klub i kad nije bio direktno ukljucen u rad. Neki drugi cim su napustil funkcije povukli su i sve sto su dali klubu. Pametnom dosta.
Ma jarane gdje ce kod nas igrati mladi igrac, znas koliko na tribinama ima strucnjala ala @brko, to odigraju 2 utakmice vec im je.bu majku majcinu, psuju, i o onda cudno sto fulis s pola metra gol. Haj izadji ti na Grbavicu sta je pljuvaca posebno za mlade igrace dobro smo ikad prodali ista.
Jednostavno smo prvi za pljuvanje mladih igraca, ocekuje se od njih vec prve utakmice da igraju ala Pirlo, Nedved, Karvaljo ne bude li tako je.banje je majke.

Tesko jarane..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 jun 2020, 23:17

kerimatomic1921 je napisao/la:
16 jun 2020, 23:06
Bezideja je napisao/la:
16 jun 2020, 22:53
Hajmo se skupit za vikend ponesite metle i arf da cistimo stadion braca
Sta ima buraz hocel sutra biti redovna linija kosevsko dom armije, pitam za druga
:urnebes: :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 23:27

Drago mi je, sto plavac napisa, da se pregovara sa napadacem i krilom, najmanje. Jedna ubica na krilu koja ima nos za go i jedna amarovska grtalica od napadaca bi nam dala novu dimenziju u napadu - pa makar da taj sramno niski procenat realizovanih sansi popravimo za 20%, mi bi bili na konju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jun 2020, 23:28

Ali porediti Hajdara i Kastratija Allahu dragi.. Kastrati ne igra jer je mlad nego sto je igracina pobogu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 jun 2020, 23:31

16 jun 2020, 23:27
Drago mi je, sto plavac napisa, da se pregovara sa napadacem i krilom, najmanje. Jedna ubica na krilu koja ima nos za go i jedna amarovska grtalica od napadaca bi nam dala novu dimenziju u napadu - pa makar da taj sramno niski procenat realizovanih sansi popravimo za 20%, mi bi bili na konju.
A znamo da je i jedan od njih dvojice crnac, što je i najbitnije :rol:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 23:34

Gledam veceras ovog alphonse davisa iz bajerna, nema ni 20 godina. Momka doveli iz kanade, zbog povreda ga prekomandovali na lijevog beka i momak rastura. Veceras je trcao brzinom od preko 36 km/h. Fascinantno.

Sta je razlog sto se nasi juniori izgube vecinom, osim onih sto su zaista jako talentovani. Moj prvi pik je fizicka sprema, tj snaga. Mislim da bi od velike koristi bilo formirati u23 ligu. Taj prelaz je krucijalan.S druge strane, ove posudbe u federalku mi djeluju onako, tankosava. Mozda bi bolja opcija bila posudjivati mlade igrace nekim ekipama iz pl koje su na zacelju, tipa zvijezda ili mdk. Drugacije je kada stasavas u premier ligi nego u onoj korumpiranoj federalci.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 16 jun 2020, 23:36

delinjo je napisao/la:
16 jun 2020, 23:28
Ali porediti Hajdara i Kastratija Allahu dragi.. Kastrati ne igra jer je mlad nego sto je igracina pobogu...
Kastrati je jos od februara dobio ugovor u Dinamu, a cini mi se i poziv za reprezentaciju Kosova. Porediti perspektivne igrace HNL-a, njihove treninge i nacin zivota sa nasim amaterima je smijesno. Nazalost.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 23:37

MrkiMedo je napisao/la:
16 jun 2020, 23:36
delinjo je napisao/la:
Kastrati je jos od februara dobio ugovor u Dinamu, a cini mi se i poziv za reprezentaciju Kosova. Porediti perspektivne igrace HNL-a, njihove treninge i nacin zivota sa nasim amaterima je smijesno. Nazalost.
Ima i toga. Ovu nasu mladez okupiraju nargile i buba jala okruzenje. Nasi odrastaju hraneci se u pekarama... daleko smo mi jos od evrope.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jun 2020, 23:38

Ma to je nebitno Kera ako znas zaradis milione ko Amir i Visca... Ako ne znas zavrsis sa knjigom u ruci kp Veca i Hajdar... To sto mi mislimo da svako ko iole nesto u juniorima odigra da je potencijal za prvi tim, to mozemo sanjati, mozw i Ajax sanjati a ppgptpvo mi..

Mrki.. Ma naravno, ne znam odakle covjek izvali takvu glupost, on lpnta Kastrati igra jsr je mlad, bolan igracina i lako je igracinu gurnuti sa 18 godina, naravno Kastrati ne diminja kabal nego trenira za razliku od nasih amatera.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 jun 2020, 23:48

delinjo je napisao/la:
16 jun 2020, 23:38
Ma to je nebitno Kera ako znas zaradis milione ko Amir i Visca... Ako ne znas zavrsis sa knjigom u ruci kp Veca i Hajdar... To sto mi mislimo da svako ko iole nesto u juniorima odigra da je potencijal za prvi tim, to mozemo sanjati, mozw i Ajax sanjati a ppgptpvo mi..

Mrki.. Ma naravno, ne znam odakle covjek izvali takvu glupost, on lpnta Kastrati igra jsr je mlad, bolan igracina i lako je igracinu gurnuti sa 18 godina, naravno Kastrati ne diminja kabal nego trenira za razliku od nasih amatera.
Brate , hajde u pp previse si u depresiju pao :rol: od kada se Federer povrijedio ti nas **** ,jel te to nervoza uhvatila pred njegovu operaciju?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 jun 2020, 23:49

irfo je napisao/la:
16 jun 2020, 22:50
Jesil’ pratio našeg bivšeg omladinca Beširevića u Olimpiku? Koliko sam je nešto upratio često je štopera igrao, a ne lijevog beka?

Trebalo bi ga upratit malo ove sezone reda radi da vidimo kako će se snaći u PL, pa ako iznenadi...
16 jun 2020, 23:34
Gledam veceras ovog alphonse davisa iz bajerna, nema ni 20 godina. Momka doveli iz kanade, zbog povreda ga prekomandovali na lijevog beka i momak rastura. Veceras je trcao brzinom od preko 36 km/h. Fascinantno.

Sta je razlog sto se nasi juniori izgube vecinom, osim onih sto su zaista jako talentovani. Moj prvi pik je fizicka sprema, tj snaga. Mislim da bi od velike koristi bilo formirati u23 ligu. Taj prelaz je krucijalan.S druge strane, ove posudbe u federalku mi djeluju onako, tankosava. Mozda bi bolja opcija bila posudjivati mlade igrace nekim ekipama iz pl koje su na zacelju, tipa zvijezda ili mdk. Drugacije je kada stasavas u premier ligi nego u onoj korumpiranoj federalci.
delinjo je napisao/la:

Kad već spominjete hrvatske omladince, evo jedan interesantan klip od neki dan, jbt kad bi nama ovo bili najveći problemi :rol:

Zadnja izmjena: braco, dana/u 16 jun 2020, 23:51, ukupno mijenjano 2 puta.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 16 jun 2020, 23:49

MrkiMedo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Slusao sam bas nedavno trenera Lokomotive. Kod njih je situacija takva da je to klupska politika davati sansu mladima. Zna se tacno ko je klupski projekat i on se gura. Bas je pominjao njih par, kao zaredaju 4-5 losih utakmica ali moraju igrati. Covjek je inace bio pomocnik Sven Goran Eriksona u Kini, pricao je dva sata milina ga slusati, kod nas osim Amara svakog trenera kojeg slusam duze od minut dobijem nagon za povracanje. Govorio je i o skautskoj sluzbi koju Lokomotiva ima i kako dovodi igrace sa podrucja Kosova i Albanije. Ma ljudi su za nas svemir u svakom smislu rijeci.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 jun 2020, 23:55

Dejan1921 je napisao/la:
16 jun 2020, 23:49
MrkiMedo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Slusao sam bas nedavno trenera Lokomotive. Kod njih je situacija takva da je to klupska politika davati sansu mladima. Zna se tacno ko je klupski projekat i on se gura. Bas je pominjao njih par, kao zaredaju 4-5 losih utakmica ali moraju igrati. Covjek je inace bio pomocnik Sven Goran Eriksona u Kini, pricao je dva sata milina ga slusati, kod nas osim Amara svakog trenera kojeg slusam duze od minut dobijem nagon za povracanje. Govorio je i o skautskoj sluzbi koju Lokomotiva ima i kako dovodi igrace sa podrucja Kosova i Albanije. Ma ljudi su za nas svemir u svakom smislu rijeci.
Gledao sam i ja to, Goran Tomić. I mene neki syeb uhvati kad sam gledo taj intervju, kontam i ovi timovi mimo Hajduka i Dinama su organizacijski za nase klubove space shuttle. Još čuješ onaj intervju Amar od neki dan gdje kaže nesto u fazonu “ma kakvi mi i skauti”. Jbg Hrvati su za nas preozbiljna liga, a mi smo qrac od ovce.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 16 jun 2020, 23:55

Ne mozemo nista ocekivati kad kao prvo u juniorima i kadetima koje imaju kategorije A, B i C nisu realno podijeljena djeca po kvalitetu... I automatski djeca koja i imaju kvalitet kad zavrse OP u B ili C juniorima preostane im samo da odu u neku ekipu iz kantonalne lige, ili se prestani baviti fudbalom.

Drugo ovi iz A, isto tako bace ih u vatru na pipreme, i neki se kao snađu, drugi se kao ne snađu, a nerijetko štela tu radi. Sjećam se kad je Nedim Mekić bio kapiten juniora A, kod Mulalića bio kapiten kad se ja mislim dupla kruna uzela, ili sezonu prije.. I znate gdje je Nedim zavrsio, ispisnica i otisao u Igman iz Konjica... Pa kasnije Travnik, Radnik i tako.... A potpisali neki momci koji nisu trebali... 96/97 generaciju dosta perspetkivne djece je upropastila uprava Misketa, gdje se djeci nista nije pruzilo, pa ni da im se obezbjedi klub, nesto kad su zavrsavali... Tako da tu je golem problem... Prethodne 2, 3 godine ne znam kakva je situacija, ali tamo oko 2014/2015/2016 katastrofa!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jun 2020, 23:56

KANA je napisao/la:
16 jun 2020, 23:48
delinjo je napisao/la:

Brate , hajde u pp previse si u depresiju pao :rol: od kada se Federer povrijedio ti nas **** ,jel te to nervoza uhvatila pred njegovu operaciju?
Ma nisam nego mi pun **** ovoga, Zeljina djeca pa moraju igrati, a da si samo boljeg golmana imao sada bi bila bar jedna titula..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 16 jun 2020, 23:56

Ovo može biti samo moje mišljenje, ali momak je 99% preslikani Zeba, od prijema, šuta, na kraju krajeva i izgleda.
Pratio sam utakmice Zvijezde iz Gradačca, momak je sa klupe ulazio i postizao mnogo golova, ima neko kretanje čudno, ali uvijek je tu.
Smatram da on i Seda Subašić zaslužuju da ove godine ne idu na posudbu.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 jun 2020, 23:59

slika

Ovog momka u stručni štab nek nabija motivaciju
Brko iz druge galaksije!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 17 jun 2020, 00:00

braco je napisao/la:
16 jun 2020, 23:55
Dejan1921 je napisao/la:
16 jun 2020, 23:49
MrkiMedo je napisao/la:

Gledao sam i ja to, Goran Tomić. I mene neki syeb uhvati kad sam gledo taj intervju, kontam i ovi timovi mimo Hajduka i Dinama su organizacijski za nase klubove space shuttle. Još čuješ onaj intervju Amar od neki dan gdje kaže nesto u fazonu “ma kakvi mi i skauti”. Jbg Hrvati su za nas preozbiljna liga, a mi smo qrac od ovce.
Jeste...bas ista emisija iz koje si poslao ovaj klip Marija Jurica, bude cetvrtkom cesto dobrih gostiju iz svijeta fudbala. Daleko su Hrvati odmakli bas, nije to samo Dinamo i ostali su poprilicno. Sve je ovo kod nas amaterski.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 17 jun 2020, 00:00

delinjo je napisao/la:
16 jun 2020, 23:56
KANA je napisao/la:
16 jun 2020, 23:48
delinjo je napisao/la:

Ma nisam nego mi pun **** ovoga, Zeljina djeca pa moraju igrati, a da si samo boljeg golmana imao sada bi bila bar jedna titula..
Npr da smo doveli na gol nekog Elsnera il tako nesto. I da smo imali kakvo spica dobrog dupla kruna
Jedini problem je Vedran 100%
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 jun 2020, 00:03

Ma sto braco rece, kakvi mi Amar kaze nismo mi za toga, i upravu je ne mozes skautirati za pekmez jbg..

Kakvog Elanera ovaj spominje a pricamo o golmanu.... Svasta
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.