Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ptice na grani i prije godinu...
Frajer totalni anonimus bio.
Frajer totalni anonimus bio.
Ahmedhodžić je za Malmo debitovao prije godinu, a od ljeta je standardan u danskoj ligi.
Da, prije godinu se pisalo o njemu, a savez i Miske bi za njega trebali znati i prije foruma, da je kako nije.
Ne mogu vjerovat da ima još neko ko ih brani.
Uopšte me ne čudi da je Misimović izabran da bude u savezu, taman se uklopio.
Da, prije godinu se pisalo o njemu, a savez i Miske bi za njega trebali znati i prije foruma, da je kako nije.
Ne mogu vjerovat da ima još neko ko ih brani.
Uopšte me ne čudi da je Misimović izabran da bude u savezu, taman se uklopio.
Ne branim uopce nego govorim o tome kako se trci s negativnim komentarima a kada je nesto iole pozitivno onda potpuna tisina.
Ja nisam od onih koji odmah guraju 50 novih potencijalnih reprezentativaca jer je to totalno besmisleno.
To što je on debitovao i igrao prosle sezone nije vrijedno pomena...debitovali su neki za PSV, Dortmund, Fulham i dr. jace timove pa sta bi na kraju.
Ahmedhodzic se ni po cemu nije mogao dovoditi u kontekst reprezentacije i to je jedina istina...tek od Wolfsburga postaje zanimljiv ali jos uvijek nedovoljan kalibar za A-selekciju a otac kuka HU HA...isto kao i forumasi...dakle, nije postojala niti jedna preporuka za poziv.
Govorim i o trenutnom stanju...sta ce biti za par mjeseci, godinu...to ne znam..i niko ne zna.
Ali ono sto znam jeste da ne treba gomilati tek tako i da je to nepravda prema vise strana.
...
Sad babo svakog sina koji zaigra za Malme, Odense, Liefering i sl.timove treba da nesto ucjenjuje "reprezentaciju"?!
Kao sto sam ranije govorio...ko zeli da igra za bh reprezentaciju, bujrum...ko ne zeli, pa ima ko hoce.
Nisam plakao za Tankovicem, Halilovicem, Simunovicem i slicnima...zasto bih sutra za Ahmedhodzicem i nekim drugima koji se odluce za DRUGE reprezentacije...njihov izbor i dovidjenja.
Ucjenjivanja ne smije biti, pogotovo u balavskim godinama i kada igras u timu koji nije nista bolji nivo od nasih premijerligasa(u kontekstu ovog momka mislim na danski tim).
Dakle, sve u svoje vrijeme...pa ko voli nek izvoli.
Ja nisam od onih koji odmah guraju 50 novih potencijalnih reprezentativaca jer je to totalno besmisleno.
To što je on debitovao i igrao prosle sezone nije vrijedno pomena...debitovali su neki za PSV, Dortmund, Fulham i dr. jace timove pa sta bi na kraju.
Ahmedhodzic se ni po cemu nije mogao dovoditi u kontekst reprezentacije i to je jedina istina...tek od Wolfsburga postaje zanimljiv ali jos uvijek nedovoljan kalibar za A-selekciju a otac kuka HU HA...isto kao i forumasi...dakle, nije postojala niti jedna preporuka za poziv.
Govorim i o trenutnom stanju...sta ce biti za par mjeseci, godinu...to ne znam..i niko ne zna.
Ali ono sto znam jeste da ne treba gomilati tek tako i da je to nepravda prema vise strana.
...
Sad babo svakog sina koji zaigra za Malme, Odense, Liefering i sl.timove treba da nesto ucjenjuje "reprezentaciju"?!
Kao sto sam ranije govorio...ko zeli da igra za bh reprezentaciju, bujrum...ko ne zeli, pa ima ko hoce.
Nisam plakao za Tankovicem, Halilovicem, Simunovicem i slicnima...zasto bih sutra za Ahmedhodzicem i nekim drugima koji se odluce za DRUGE reprezentacije...njihov izbor i dovidjenja.
Ucjenjivanja ne smije biti, pogotovo u balavskim godinama i kada igras u timu koji nije nista bolji nivo od nasih premijerligasa(u kontekstu ovog momka mislim na danski tim).
Da budem iskren, Anel Ahmedhodzic je prema svi buducni štoperi koji trenutno imamo Marko Mihojevic, Siniša Sanicanin, Aleksandar Jovicic, Nihad Mujakic, Besim Šerbecic ikona! Pogledaš Mujakica kriv za 2 gola bio protiv jednog Varadzina koja je zadnja na tabelu, hajmo rec u rangu isto Radnik iz Bijeljine, ce mozda biti naša buducnost. Svi fudbaleri sto sam napisao igraju trenutno u BiH, Srbiji, Hrvatske ili 2 Bundesliga gdje nisu više standardni. Sto se tice Ahmedhodzica, imao je puno bolju karieru za sad prema ovi igraci koji sam napisao. Igrao je od u19 do u23 u Nottingham Forrest (2 Liga engleska) pa su ga svedjani vratili jer u njemu vidi potencijal. Otišao u danskoj za 19 godina gdje je igrao do 20 standardan i trenutno isto tako u Malmö koja je dogurala do 16 finale za LE. Jbg moraš zamoliti igraci da bi za nas igrali, kada pogledaš kako su naši nesposobni da stvori igraca u BH kukurz liga! Mi svi zelimo vidjeti u reprezentaciju Hadzikadunica i Omeragica, ali za sad je to isto teško jer su tek sada standardni. Ahmed Muhamedbegovic iz SKN St. Pölten (1 liga iz Ausrije) takodje igra standardno. Sto ga ne guraju barem so mlade reprezentacije? Zato sto je nas zakon gurati Sarajlije, Hrvate i Srbe zbog nacionalcni kljuca nego talenti iz dijaspore! Zahvaljuce dijaspore nebi ni danas nikada vidjeli Svijetsko Prvenstvo!hurem je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:13Ne branim uopce nego govorim o tome kako se trci s negativnim komentarima a kada je nesto iole pozitivno onda potpuna tisina.
...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Antitalenat Mujakic nakon 1. polv i trice od Varazdina na Poljudu zamijenjen.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Anel Ahmedhodzic nije nikad pravio gresku?
Vraćamo se na staru dilemu - ko koga treba da moli za igranje?
U šupljim i arogantnim bosanskim glavama, izgleda da neki "Ibrahimović" i dalje treba nas da moli!?
Zato što nam to kažu kriminalci u savezu, kriminalci menadžeri, kriminalci novinari i njima bliska bagra.
Zato smo tu gdje jesmo. Samo naprijed, nadam se da će nam konasčno suspendovat primitivnu odron ligu.
U šupljim i arogantnim bosanskim glavama, izgleda da neki "Ibrahimović" i dalje treba nas da moli!?
Zato što nam to kažu kriminalci u savezu, kriminalci menadžeri, kriminalci novinari i njima bliska bagra.
Zato smo tu gdje jesmo. Samo naprijed, nadam se da će nam konasčno suspendovat primitivnu odron ligu.
Po milioniti put kazem Sarajevo ne moze proizvesti igraca, bog te mazno popisano Trebinje je izbacilo xy igraca a Sarajevo nikog vrijednog pomena!Wandelanoite je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:30Antitalenat Mujakic nakon 1. polv i trice od Varazdina na Poljudu zamijenjen.
Kada vidim onog Oruča i koga on dovodi na Brnjake da individulano radi sa njima place mi se dok sam naslonjen na hrdjavu ogradu Brnjacanskog stadiona!
Znaci mrtvi SDA-ovski tromavi babini isprdci koji vise lice na Sumo talenete nego na nekoga ko ce igrati fudbal!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
e nista onda, ako ti tako kazes, motamo kablove, gasimo klubHusika je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:47Po milioniti put kazem Sarajevo ne moze proizvesti igraca, bog te mazno popisano Trebinje je izbacilo xy igraca a Sarajevo nikog vrijednog pomena!Wandelanoite je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:30Antitalenat Mujakic nakon 1. polv i trice od Varazdina na Poljudu zamijenjen.
Kada vidim onog Oruča i koga on dovodi na Brnjake da individulano radi sa njima place mi se dok sam naslonjen na hrdjavu ogradu Brnjacanskog stadiona!
Znaci mrtvi SDA-ovski tromavi babini isprdci koji vise lice na Sumo talenete nego na nekoga ko ce igrati fudbal!
![]()
Najjača je ona - ne treba nikoga moliti!
Što znači da će za reprezentaciju igrati menadžerski otpad, poluigrači najgore lige u Europi.
Da se ugrade konjokradice, pilićari i SDA bagra.
Što znači da će za reprezentaciju igrati menadžerski otpad, poluigrači najgore lige u Europi.
Da se ugrade konjokradice, pilićari i SDA bagra.
Najbolji komentar Husike u historiji foruma!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sarajlije su genetski inferiorni, reprezentaciju nam nosili Podrinjci, Hercegovci i Tuzlaci.
Srebrena medalja u atletici iz hebene Zenice došla.
Morali Sušić iz Zavidovića dovoditi da imaju nekog igrača.
Srebrena medalja u atletici iz hebene Zenice došla.
Morali Sušić iz Zavidovića dovoditi da imaju nekog igrača.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 16 jun 2020, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Splicani puni hvale za Mujakica, poceli su sa epitetima panjina, nije igrac ni za 3. HNL, komentari kako treba na klupu.
Mislim da bi u savezu stvarno trebali procitati par postova sa ovog foruma od ovih malo normalnijih osoba koje trube o Hadzikadunicu, Ahmedhodzicu, Muhamedbegovicu, Katicu i slicnima.
Mislim da bi u savezu stvarno trebali procitati par postova sa ovog foruma od ovih malo normalnijih osoba koje trube o Hadzikadunicu, Ahmedhodzicu, Muhamedbegovicu, Katicu i slicnima.
MES QUE UN CLUB!
Fino od tebe da spomeneš Katića. Nakon što je klupiran, nisi se javljaoy a ubjeđivao si ovdje da je kvalitet za reprezentaciju i da treba dobiti poziv.Wandelanoite je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:07Splicani puni hvale za Mujakica, poceli su sa epitetima panjina, nije igrac ni za 3. HNL, komentari kako treba na klupu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Katic je trenutno na nivou na kojem nikad nece biti fudbalski anonimusi Mujakic i Serbecic, igraci za Pasnjak ligu i takvi ce i ostati.
MES QUE UN CLUB!
Pa ne treba moliti. Al treba otici sa svim ovim momcima popricati, sjesti sa familijom. Fino reci pratimo te, dobar si igrac i mislim da mozes pomoci repci.
Pomoci im da promjene sportsko drzavljanstvo i zovnuti na okupljanje. Dati sansu u kvalifikacijama i ako valjaju nek igraju ako ne nikom nista.
Ovi u savezu ionako nista ne rade. Malo insvestiras ako momci budu dobri, dobijes puno.
ko da gledam tuzlak il zenica, negdje daleko na bausteli pa proradi komplex cim se spomene Sarajevo u negativnom smislu.
Ta ce Usika, on jos uvjek vjeruje da Pjanic nije talenat i da ce se komunisti vratiti da vladaju svijetom...
Gledam statistiku, Demirovic i Turkes su defitivno buducnost napada, znaci mozemo sigurno reci za buducnost imamo napad i odbranu uz Hadzikadunica, Ahmedhodzica, Omeragica i Dedica.
Sto se sredine tice imamo Pjanica za 2 ciklusa, tu je i Gojak, Menalo, Balic, Krunic i treba vidjeti da li Ivan Sunjic zeli igrati za nas.
Sto se sredine tice imamo Pjanica za 2 ciklusa, tu je i Gojak, Menalo, Balic, Krunic i treba vidjeti da li Ivan Sunjic zeli igrati za nas.
Dva švedska i švicarski reprezentativci.SanaBosna je napisao/la: ↑17 jun 2020, 06:56Gledam statistiku, Demirovic i Turkes su defitivno buducnost napada, znaci mozemo sigurno reci za buducnost imamo napad i odbranu uz Hadzikadunica, Ahmedhodzica, Omeragica i Dedica.
Što se tiče napada, Demirović bi mogaop biti dobar napadač, Turkeš je drugoligaš i ima dosta da se dokazuje.
Kamo sreće da bude kao što kažeš.
Tako je. Polahko ljudi sa tim sastavljajem. Sva trojicu mogu dobiti (i nebi me uopste iznenadilo, pogotovo za "svedjane") poziv u A-repku Svedske i Svicarske na iducem okupljanje naprimjer. Za sada nista nije gotovo, ja bi cak rekao da nijedan od ove trojice nije i dalje ni blizu nase reprezentacije.DrFilgud je napisao/la: ↑17 jun 2020, 08:48Dva švedska i švicarski reprezentativci.SanaBosna je napisao/la: ↑17 jun 2020, 06:56Gledam statistiku, Demirovic i Turkes su defitivno buducnost napada, znaci mozemo sigurno reci za buducnost imamo napad i odbranu uz Hadzikadunica, Ahmedhodzica, Omeragica i Dedica.
Što se tiče napada, Demirović bi mogaop biti dobar napadač, Turkeš je drugoligaš i ima dosta da se dokazuje.
Kamo sreće da bude kao što kažeš.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sheyi i 13 gostiju.