@Triggeru a gdje sam ja rekao da sam bio profesionala rukometas?jesil ti cuo za rekreativni rukomet?
@davinci HAHAHAHAHAHHAHA kako si smjesan svaka cast

@salih1984 cuj Bili ne pravi akcije

@hantraga trebat ce nam najmanje jedna pobjeda protiv Austrije,1 bod iz 2 utakmice protiv njih nazalost nije dovoljno
Pa sta ako je austrija bila 8 na prvenstvu?
Pa i ceska je 2018 godine bila 6 na euru pa ih smo ih mi pobjedili godinu dana kasnije usred ceske
Ljudi moji jedan plasman nista ne znaci,ko je pogledao roster austrije zna o cemu ja govorim...
Imaju 2-3 igraca koji igraju u bundesligi,ostali svi igraju u 1 austrijskoj i 2 njemackoj ligi
Znaci srednja zalost od repke,nista posebno(mnogo gore bi bilo da smo portugal dobili)
Nama treba 1 pobjeda protiv njih i 99 posto smo sigurni putnik na EURU,ako ne kao drugoplasirani onda kao jedni od najboljih treceplasiranih
Trener Austrije je Pajovič Aleš-neiskusan trener koji je dokazao da ne poznaje koncepte modernog rukometa a ni osnovne rukometne taktike
Mene je iskreno prosle godine iznenadilo da su oni jednog Johannesson-a zamjenili sa takvim neiskusnim i mladim trenerom kao sto je Pajovič Aleš
Zadnja utakmica koju smo odigrali sa Austrijom je bila prije 3 godine,tada smo ih razbili usred Beca ali zbog sudijeske kradje smo izgubili sa 2 gola razlike
Smjesno je imati strah od jedne austrije,kad znamo da smo u skorijoj proslosti pobjedjivali protiv mnogo jacih repki(Ceska,bjelorusija npr)cesi su nesretno izgubili od austrije na euru
Sa onakvom igrom,borbenoscu,pozrtvovanoscu ko sa Eura ne moramo se bojati ni jedne njemacke kamoli onda austrije
Cak je i Selektor Bilal izjavio da je zadovoljan zdrijebom:"Mislim da možemo ravnopravno igrati s njima. Sigurno da će biti teško, ali vjerujem da možemo dobro odigrati i da će biti velika borba između nas za drugo mjesto. Mislim da je Njemačka prvi favorit dok su Estonci autsajderi – kazao je Šuman"