dupe je brat naš
jako dobar momak
a kao igrac nije loš
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dupe je brat naš
Zahvalan igracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 16:23Nit sam sretan nit tuzan
Puno se zalite na Gavrica,a covjek je bio najbolji igrac u uzvratnom mecu protiv Batea..Jos ga nismo ni vidili spremnog,nego ko poluinvalida zahvaljujuci Husrefu

Posudjen igrac
Domaćin ima pomoć svoje publike, hem lovu od ulaznica ,sponzora, tv e prava.Gost samo troškove putovanja, smještaj.Valjda su i na to nešto kontaliTHEC je napisao/la: ↑17 jun 2020, 16:40Bitno je proci prvo pretkolo, a uopsteno gledano jedna utakmica nama mnogo vise sansi daje protiv jačih ekipa, nebitno gdje se igra, mada je logično kuci bolje al eto, samo da je to prvo pretkolo proci imam osjećaj da bi se u drugom mogla ganjati neka senzacija, rastereceniji bismo dosta bili
Da ako bude bilo publike, mada nama realno je bitnije trenutno sto dalje dogurati makar svaku u gostima igrali, opet cemo evo recimo do 3.pretkola EL od Uefe inkasirsti nekih 2-2.5 miliona KM a imamo fine sanse za toamypitar je napisao/la: ↑17 jun 2020, 16:46Domaćin ima pomoć svoje publike, hem lovu od ulaznica ,sponzora, tv e prava.Gost samo troškove putovanja, smještaj.Valjda su i na to nešto kontaliTHEC je napisao/la: ↑17 jun 2020, 16:40Bitno je proci prvo pretkolo, a uopsteno gledano jedna utakmica nama mnogo vise sansi daje protiv jačih ekipa, nebitno gdje se igra, mada je logično kuci bolje al eto, samo da je to prvo pretkolo proci imam osjećaj da bi se u drugom mogla ganjati neka senzacija, rastereceniji bismo dosta bili
Trenutno korisnika/ca: fks74, johntravolta123 i 45 gostiju.