NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma od tih pregovora nema nista, da se do sada moglo sta dogovoriti bilo bi gotovo. On ceka bolju ponudu od nase i vjerovatno ce mu neko na ruke dati vise od Jedinstva
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Zna li se kad pocinju pripreme?
Hocemo li opet kasniti ?
Hocemo li opet kasniti ?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Pa ne zna se ni hoce li sezona na vrijeme krenuti, sta cemo priprematiBihacit1937 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:23Zna li se kad pocinju pripreme?
Hocemo li opet kasniti ?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
8.8 pocinje sezonaharden je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:35Pa ne zna se ni hoce li sezona na vrijeme krenuti, sta cemo priprematiBihacit1937 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:23Zna li se kad pocinju pripreme?
Hocemo li opet kasniti ?![]()
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Ostali smo u ligi. 8.8 pocinje sezona. Znaci vec je vrijeme za pripreme. Vec sad sve treba poceti raditi a ja rad nigdje ne vidim.osim sto neko napise na ovom forumu da uprava radi ubija se od posla
-
- Kontakt:
Svaka cast stamby.
Veoma me raduje tvoj povratak u nkj. Napokon cemo imati tacne i redovne informacije iz kluba,popracene sa odlicnim slikama,izjavama uprave i igraca i naravno sigurno ce tu biti u neki live sa terena.
Svaka cast
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Hvala ti na podršci, a svakako će tu biti mnogo toga novoga, pored onog starog što smo radili nekad za našu svetinjuBihacit1937 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 00:09Svaka cast stamby.
Veoma me raduje tvoj povratak u nkj. Napokon cemo imati tacne i redovne informacije iz kluba,popracene sa odlicnim slikama,izjavama uprave i igraca i naravno sigurno ce tu biti u neki live sa terena.
Svaka cast

A sta je s Čelikom?
-
- Kontakt:
Kad mi pocinjemo pripreme? Jel otisao neko od igraca. Pregovara li se sa kim. Ima li ista
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
za pripreme se jos ne zna to kod nas tradicionalno kasni, za igrace ja sam nacuo par imena tipa Berbic mali kapiten Slavena koji je sad i zvanicno ispao i koji ce sigurno trazitI novu sredinunebeskasila je napisao/la: ↑18 jun 2020, 09:58Kad mi pocinjemo pripreme? Jel otisao neko od igraca. Pregovara li se sa kim. Ima li ista
Mikic iz Orasja ispunjava normu kao igrac do 21, jedan od najboljih u katastrofalnom Orasju
Lucas Nahuel Ojeda sjajni Argentinac iz Igmana igrao u Velezu ali ima problem sa glavom sigurno
I po stambijevim rijecima jos se pregovara sa Fajicem ma da sam ja cuo skroz drugaciju pricu i vjerujte ako je pola te price istina ne treba nam Fajic ni pod razno!

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
inace Stambi sve pohvale za sliku ekstra je bas tvoj fazon mozda nisi jos trebao pravit ne zna se za 16-tu ekipu ali meni je top
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma mi to lahko popravimo ne sekiraj seInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:53inace Stambi sve pohvale za sliku ekstra je bas tvoj fazon mozda nisi jos trebao pravit ne zna se za 16-tu ekipu ali meni je top

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
to kralju fino je vidjeti staru ekipu da opet radi, sta ocekujes ti sljedece sezone, znao si dosta puta biti upravu?bihac1968 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 15:14Ma mi to lahko popravimo ne sekiraj seInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:53inace Stambi sve pohvale za sliku ekstra je bas tvoj fazon mozda nisi jos trebao pravit ne zna se za 16-tu ekipu ali meni je top![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sačekat ćemo još par dana, a onda ti kažem moja očekivanja i mislim da niti ovaj put neću pogriješiti ali samo ću ti kazati da vjerujem u ovu priču.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jun 2020, 15:20to kralju fino je vidjeti staru ekipu da opet radi, sta ocekujes ti sljedece sezone, znao si dosta puta biti upravu?bihac1968 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 15:14Ma mi to lahko popravimo ne sekiraj seInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:53inace Stambi sve pohvale za sliku ekstra je bas tvoj fazon mozda nisi jos trebao pravit ne zna se za 16-tu ekipu ali meni je top![]()
-
- Kontakt:
Stambi kad ce biti pusteno
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
meni je licno drago sto je sve krenulo nabolje eto i Lucas Ojeda je potpisao, kao sto sam najavio stambi pokrece po prvi put web-stranicu ali sam skeptican jako od one 2013.god i euforije,
vikenda gostovanja slika tvoji stambi, Aljinog najavljivanja, pojacanja, izjava i onda cujes da je neko to prodao i u licni interes pretvorio, ali volio bi da grijesim da klub ima podrsku grada,par jakih sponzora i da nam se smjesni elita bh. fudbala!

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Radimo na stranici ubrzo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.