0:4

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ni meni, a koliko vidim, ni mnogima, nije jasno, zašto je Džafić ostao, a Marković otpisan, u komentarima po fb i instagramu, oderaše Džafića.Onaj zadnji derbi je bio kriminalan, ono njegovo bacanje kod penala Štilića, je bilo tragikomično, a i kolo ranije, u Vrapčićima, krivac je za primljeni gol.holyman je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:41Mozes mi vjerovati na rijec a i ne moras. Vladan se ustalio i kao plod kluba je sazrio u odlicnog golmana, ali je markovic odavno na tom nivou. Da Markovic zamijeni Vladana, promjena na golu se ne bi ni osjetila.
@Zip koji interviju, izgleda da sam to propustio, a cuo sam da je super pozitiva.
@Angeldimaria istina i ja se nadam tom BOOMu poslije ovih potpisivanja.
@Ado76 Ne znam sta su pisali u komentare ali me ne zanima iskreno, imam svoje misljenje. Uredu, pokazali su velicinu kluba, ponudili covjeku ugovor, ali ta nasa dobrota prema jednom igracu ne donosi uspjeh, evropu i milione. Vidio si kako zagusti, Vladan se povrijedi, Dzafa stane na gol i ljudi nas natabaju u derbiju u jednoj od najbitnijih utakmica sezone. Tada niko nije govorio "Nema veze dzafa super si lik pozitiva itd" nego mu se yebalo od do.
@amypitar pa i ja bih, mislim da na salcinu mozemo uzeti ogromne pare ali ne treba ga dizati u visine ko da je mbape, inace cemo sabi sebe zayebati
Uputili su žalbu UEFA-i pa ćemo vidjeti. Ne bi je trebali dobiti ali eto sačekat ćemo zvanično.
S obzirom da je 03.08. zadnji rok kada nacionalni savezi moraju poslati listu ucesnika u CL i EL vrlo moguce da nesto smuljaju u Vardaru do tada
Pitar6785 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:10E sad se nesto objavljuje, a suti se 12 mjeseci. Sabrina ovo je tvoja greska drugi put za istu stvar, to je kazna dozivitni zatvor ako i 3 ci put budes napravila istu gresku elektricna stolica. Mrs u pm i ti rogaticka kabadahija.
Cekas 5 do 12 i onda plakat idemo u zenicu..
Ajnadzic je postavljo brojace 3 godine a UEFA mu ih dala dzaba.
Nijedan PITAR niti iko iz njegove porodice do 7 koljena nesmije dat glas nit ajnadzicu ni Sda ...
Vrijeme je da OTOKA bude nas dome...Nadam se da ce i efendic bit nabijen nogom sa kolegom iz rogatice.
Haver ! je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:15Znam da će nam svima biti teško odvojiti se od koševa, i klubu i navijačima, ali to definitivno moramo uraditi, jer je to jedini način da se svima dokaže da bi taj isti stadion propao, zarastao i ničemu koristio osim nekog koncerta jednom u 2-3 godine... Tek bi onda i općina i kanton i grad shvatili da ovaj stadion opstaje samo zahvaljujući FK SARAJEVO i da bi bez naših utakmica isti otišao u "muzej"
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, SHZ82, trunks1946, Vanja8 i 36 gostiju.