Reci slobodno, idemo u butmir, nije sramota toliko.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 21:21Gdje ce bosnjo dobit pare a da ih ne opere..Ko sto kazes,onakva zgrada rekao bi covjek savez medju boljima u hebenom fudbalu,a ono kockaste glave koje su se ukenjale Vice..To za terene isto se slazem,pa znam licno igrace koje sam pitao sto ne bi dosli u nasu ligu,gdje su oni kao glavni razlog izdvojili losu infrastrukuru.A i pored toga,puno su ti manje sanse da ti se igrac povrijedi,ako je teren kvalitetankerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 21:07Svaki derbi od ugradnje nove trave na Grbavici je bio fenomenalan. Ne zna se koji je bio bolji sto se tice kvaliteta utakmice i predstave igraca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:56
Onako,cijenu sam bubnuo,ali izracunaj koliko bi trebalo para za cat 4
Znam za terene,fuj..Moras biti toliko **** od covjeka da bez imalo srama ukrades milione..Tugo..Vas teren je fenomenalan,ono je za pozeljeti.Ja iskreno jedva cekam derbi na Grbavici,jer Vinko preferira tika taka,a i Amar.Pa zamisli tog spektakla,ali **** to ti je pored Bilinog polja jedini dobar teren..Ti dodjes kod Zvijezde 09 taktika ti je napucaj od odbrane odmah napadacu.
Ja razumijem da je u ovoj drzavi tesko, da se nema para, stvarno je meni sve to jasno. Medjutim, ja ne mogu da svarim da su lobirali kod uefe da im iz fonda za infrastrukturu daju pare da bi kupili **** zgradu. Bog zna koliko je miliona tu oprano. I to onda sve vuce jedno za drugim - veca zgrada veci troskovi, veci broj uposlenih. Gledajuci sami objekat, pomislio bi covjek da se radi o mega mocnom savezu neke velike evropske drzave. Ne moze me niko ubijediti da nisu mogli namaci jos 3,4 miliona km da urade 4 terena sirom drzave. Uradis kosevo da ti evo sad, 2 premierligasa igraju na top terenu. Uradis tusanj gdje isto 2 premierligasa igraju. I uradi lupam bijeljinu koja je kriticna ili recimo nagradi ljude iz veleza koji grade stadion - pocastis ljude jer vidis da se bore svim silama. To je onda ukupno 6 vrhundskih terena gdje igra 8 premierligasa. Pa beton bi utakmice bile, i zivotom garantujem da bi se kvalitet istih podigao za 30%.
Ma vjerovatno nista od Koseva ukoliko ne izvrsimo svi zajedno veliki pritisak,da urade teren i ta sranja.U suprotnom bit ce nesto,ne bi o tome jos jer necu da se zalijecem..
Bolje gazda na livadi za pocetak nego podstanar i da te jaše ajnadzic kad stigne. Ne samo on, svi koji se nesto pitaju u ovoj drzavi za fudbal su obicne neznalice, lopovi i stranacki poltroni. 90% njih i dalje misle da se aut izvodi nogom. Nema ovdje napretka niti nade u bolje sutra dok Barbarez, Bajevic, Halilhodzic, Bajramovic, Salihamidzic, Misimovic (neovisan a ne ovako kao lizac Begiceve guzice), Ivica, Bolic, Baljic ne zasjednu na glavne pozicije u savezu. Do tad, mrka kapa.