NK Zvijezda Gradačac

Fatko
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Fatko » 04 dec 2010, 09:30

Ivica i Marica je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Zasto ne racunaju na ovog ili onog iz Gradacca valjda ima svoje opravdanje.Svaki fudbaler ima svoju uzlaznu putanju napredovanja i onda se zaustvi i afirmise kroz iskustvo,u ovom slucaju igrama na terenu.Vedo,istinu na volju je igrac koji me je u par navrata odusevio igrama kada je stigao iz juniorskog pogona.Onda dolazi period stagnacije,bezvoljstva ,nedostatak ideje i nemoc na terenu.Mozda je neko htio namjerno da sve to postigne kod ovog momka kako pravljenjem od napadaca defanzivca ili cestom klupom ili je to za Vedu prevelik zalogaj da igra u PL.Sto god da je nije se smio uklopit u sivilo losih igraca jer su oni tu zbog para a ne iz ljubavi prema klubu.Jednostavno,zalosno je vidjeti da jedan Hamza sa 35.god.gine na terenu,a Vedo bez imalo zara,borbenosti ,bar na domacem terenu.Vjerujem da i on sanja i ima sansu da ode vani pa se i nije ni trudio.
e bas bi tebe volio da vidim kako igras....kad ti neko lincuje cijelu godine,ponizaje na svaki moguci nacin, jer ocito je nekome smetao kad nije mogao dobiti priliku da igra svoju pozicuju(zbog pojedinaca koji su nam toliko doprinijeli) pa je se od njega pravio bek .....mogu misliti tvoje borbenosti na terenu....kada sto god uradis ne valjas ....jedino su ga navijaci znali cijeniti i svaka im cast na tome ....bilo pa proslo ja sam samo naveo link jer mi je zao sto mu nije pruzena sansa koju je zasluzio svojim radom i svoji dostignucima,kojih ima mnogo za svoje godine...ali eto neka mu je sa srecom gdje god otisao ipak je to nase dijete....godine za njega rade jos je mlad.....siguran sam da ce napraviti nesto u zivotu...
cjenim vedu i postujem ga jer je dobar momak dijete zna igrat fudbal ali kao sto kazes pojedini ljudi su ga htjeli shjebat ali on nije smijo to sebi dopustit on je trebo njih shjebat kako evo kako sto bi gino na terenu igrao sto mu trener kaze iako to nije njegova pozicija i igrat beka i opet ici zabiti gol da bi ih sve shjebo sta vi mislite da mozes uspjet bez borbe za nesto veliko treba se borit iako ti to neki nedaju jer on je profesionalac hoces slavu e nju treba da zaradis tako sto ces se dobro namucit ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 04 dec 2010, 15:28

Obuća otpada, za ostalu trojicu još se vode pregovori

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 04 dec 2010, 15:31

seven je napisao/la:Obuća otpada, za ostalu trojicu još se vode pregovori
aj posalji poruku koja su to ostala trojica?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 04 dec 2010, 18:41

Evo sačekao sam da prođu bar dvije sedmice, da se malo slegnu i emocije, pa da čovjek korektno može nešto prokomentarisati.

Kao prvo pisao sam ovdje o pretučenom navijaču i to je prošlo bez većeg i interesovanja i od strane navijača, za klub me nije iznenadilo. Obzirom da se ovdje većinom radi o malađoj populaciji koja je i sklona pravljenju nereda interesantno je da ih njihov kolega navijač apsolutno ne interesuje.

Kao drugo loši rezultati su donijeli i promjene u klubu, došao je provjeren trener, pa valjda će sada pogoditi i sa pojačanjima, ali eto za loše rezultate su krivi i dva naša nogometaša. Doro je zaslužio da ostane u klubu kao naš najstariji igrač, ali sad je doveden u situaciju da mora prekinuti igrati nogomet ako želi da radi u Zvijezdi.
Što se tiče Vede on je kolateralna šteta gospodina Cvitkušića koji mu je prije pet-šest mjeseci prepolovio platu, on je nije dizao i bio je ucjenjivan da je podigne da bi igrao, a zadnje kolo su ga u ekipu stavili povrijeđenog. Nakon svega toga kad im je najavio arbitražu i kad znaju da će izgubiti spor, jer ovo nije kožara Adema Čabrića, iza nogometaša stoji UEFA i FIFA, oni su ga stavili na transfer listu. Pa valjda ako tražiš ono što si zaradio moraš ići iz kluna

Kao treće u Gradačac se zadnje dvije godine valjda dolazi na oporavak i rehabilitaciju, valjda zato što je tu banja Ilidža, normalno za to gospodin Cvitkušić ne mora odgovarati, on ima ekskluzivno pravo da troši klupski novac kako najbolje zna i umije.

Žao mi je što se mi ovdje prepiremo oko stvari na koje ne možemo uticati, ali udruženje navijača ako postoji trebalo bi izaći sa nekakvim zahtjevima prema klubu, a klub ako je i malo ozbiljan trebao bi surađivati sa navijačima. Mada sumnjam jer za dvije i pol godine u PL nisu napravili ni jednu pres-konferenciju.

Na kraju mislim da od ovih igrača koji su ostali sada u Zvijezdi pola ne zaslužuje da igra PL, to su dokazali svojim igrama i zalaganjem na terenu, jedino što pojedincima odgovaraju zato što s njima zajedno se opijaju po gradačačkim birtijama!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 04 dec 2010, 19:32

zmaj od b. je napisao/la:Evo sačekao sam da prođu bar dvije sedmice, da se malo slegnu i emocije, pa da čovjek korektno može nešto prokomentarisati.

Kao prvo pisao sam ovdje o pretučenom navijaču i to je prošlo bez većeg i interesovanja i od strane navijača, za klub me nije iznenadilo. Obzirom da se ovdje većinom radi o malađoj populaciji koja je i sklona pravljenju nereda interesantno je da ih njihov kolega navijač apsolutno ne interesuje.

Kao drugo loši rezultati su donijeli i promjene u klubu, došao je provjeren trener, pa valjda će sada pogoditi i sa pojačanjima, ali eto za loše rezultate su krivi i dva naša nogometaša. Doro je zaslužio da ostane u klubu kao naš najstariji igrač, ali sad je doveden u situaciju da mora prekinuti igrati nogomet ako želi da radi u Zvijezdi.
Što se tiče Vede on je kolateralna šteta gospodina Cvitkušića koji mu je prije pet-šest mjeseci prepolovio platu, on je nije dizao i bio je ucjenjivan da je podigne da bi igrao, a zadnje kolo su ga u ekipu stavili povrijeđenog. Nakon svega toga kad im je najavio arbitražu i kad znaju da će izgubiti spor, jer ovo nije kožara Adema Čabrića, iza nogometaša stoji UEFA i FIFA, oni su ga stavili na transfer listu. Pa valjda ako tražiš ono što si zaradio moraš ići iz kluna

Kao treće u Gradačac se zadnje dvije godine valjda dolazi na oporavak i rehabilitaciju, valjda zato što je tu banja Ilidža, normalno za to gospodin Cvitkušić ne mora odgovarati, on ima ekskluzivno pravo da troši klupski novac kako najbolje zna i umije.

Žao mi je što se mi ovdje prepiremo oko stvari na koje ne možemo uticati, ali udruženje navijača ako postoji trebalo bi izaći sa nekakvim zahtjevima prema klubu, a klub ako je i malo ozbiljan trebao bi surađivati sa navijačima. Mada sumnjam jer za dvije i pol godine u PL nisu napravili ni jednu pres-konferenciju.

Na kraju mislim da od ovih igrača koji su ostali sada u Zvijezdi pola ne zaslužuje da igra PL, to su dokazali svojim igrama i zalaganjem na terenu, jedino što pojedincima odgovaraju zato što s njima zajedno se opijaju po gradačačkim birtijama!
Seres ko foka.. Nas okupno 10 smo isti dan kada smo čuli da je lišen slobode Adnan B. stari navijač Nk. Zvijezde, otišli smo u mup i tražili da ga puste što su i uradili nakon obrade papira. A mi smo pravili incjativu na načelnika i komandira smjene, prema tome ne lupaj kad nisi upućen. sjedi kod kuće i grij ženi guzove.. a nama pusti da se brinemo oko navijača i da navijamo. A što se tiče opijanja.. ko je tebi kriv što si šonjo pa te nema nigdje. nego kuća-poso-njiva-dzamija...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 dec 2010, 20:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ciro_ciro je napisao/la:nego kuća-poso-njiva-dzamija...
Ekrem Jevrić- zmaj :lol: :lol:
Dragon Town

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 04 dec 2010, 21:32

Što se tiče novih imena, ljudi iz zvijezde pregovaraju sa Prodanovićem, Obućom, Alimanovićem, Halilovićem, Kojaševićem, Arsenijevićem, Dudićem a tko će od njih doći to se još ne zna. Možda svi a možda nijedan. A što se tiče Omeragića za ovo što mu se dešava najviše je kriv njegov amidža. Konstantno je vršio pritisak na trenera i upravu kako Vedo ima ponude od Osijeka, Varteksa i još nekoliko klubova. Jednom prilikom a ja to dobro znam trener je upitao Vedu " Zašto ti na treninzima odlično odigraš a na utakmici te nema nigdje" na što mu je Vedo odgovorio koji je ipak spram svega balavac " Koliko para toliko muzike". I da se više ne zamarate šta je igrao Vedo u juniorima. Izgleda da nikada niste ni gledali momka dok je igrao za juniore. Vedo dok je igrao za juniore nije nikada igrao napadača. Dijete je igralo lijevog beka ili u veznom redu.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 04 dec 2010, 22:02

joj sve one priče rekla kazala svako je kriv nama samo nije kriv trener, uprava i naravno cvitkušić svi su krivi kriv je i talenat i ja , i svi. Pa dijete nije imalo šanse nisu ga forsirali više su forsirali Husica pa i ja bih puko stavite se u situaciju dijeteta smanje ti platu, ne igraš, sigurno bih ti šutio, da ti poslovodja smanji platu nebih se bunio... a vedo je igrao sve pozicije jer je takav igrač da može da igra sve pozicije.. a s beka ili veznog nije mogao da dadne preko 20 golova po sezoni... to je sigurno, al vjerovtno si igrao sa njime pa toliko eto znaš...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 dec 2010, 22:06

MNK ''Banovići'' Banovići - MNK ''Zmaj'' Gradačac 3:2 (3:0)
1947!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 04 dec 2010, 22:08

Ljumani_Banovici je napisao/la:MNK ''Banovići'' Banovići - MNK ''Zmaj'' Gradačac 3:2 (3:0)

to je privatni klub :D nema veze sa zvijezdom. Čak neznamo ni ko ugra u njemu..

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 dec 2010, 22:23

ciro_ciro je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:MNK ''Banovići'' Banovići - MNK ''Zmaj'' Gradačac 3:2 (3:0)

to je privatni klub :D nema veze sa zvijezdom. Čak neznamo ni ko ugra u njemu..
ma otkud znam..znam da je iz Gradačca i nista vise,a je li privatni ili ne ..to je njihovo... :D ;)
1947!

Ivica i Marica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica i Marica » 05 dec 2010, 12:47

mačak u čizmama je napisao/la:Što se tiče novih imena, ljudi iz zvijezde pregovaraju sa Prodanovićem, Obućom, Alimanovićem, Halilovićem, Kojaševićem, Arsenijevićem, Dudićem a tko će od njih doći to se još ne zna. Možda svi a možda nijedan. A što se tiče Omeragića za ovo što mu se dešava najviše je kriv njegov amidža. Konstantno je vršio pritisak na trenera i upravu kako Vedo ima ponude od Osijeka, Varteksa i još nekoliko klubova. Jednom prilikom a ja to dobro znam trener je upitao Vedu " Zašto ti na treninzima odlično odigraš a na utakmici te nema nigdje" na što mu je Vedo odgovorio koji je ipak spram svega balavac " Koliko para toliko muzike". I da se više ne zamarate šta je igrao Vedo u juniorima. Izgleda da nikada niste ni gledali momka dok je igrao za juniore. Vedo dok je igrao za juniore nije nikada igrao napadača. Dijete je igralo lijevog beka ili u veznom redu.
Šta se to sada majke ti od Vedinog amidze pravi novi Roša...svi su krivci osim onog pravog (gospon zalizanog) i njegovog ex trenera....prepoloviti momku platu i to samo njemu nikome vise(ispadne najgori igrac) pojedinci su imali njegov ugovor u rukama,malom se ne uplacuje socijalno niti bilo samo koje beneficije,znaci samo bruto plata ,sto je zalosno spram plata cviletovih zvjezdica,koji imaju nula ucinka,vedo ga bar nekog ima......zatim ne igras svoju poziciju....na treningu kao kip stojis jer ti trener kaze da pustis messija da prodje itd slicne stvari........Nakon toga ta recenica je izgovorena "Koliko muzike toliko para " ali ne treneru ni na treningu,ali ti to vec dobro znas ;) da vedo je igrao i beka u juniorima,i u veznom redu pa bio prvi strijelac lige sa 40 komada golcica ali ne samo juniori bilo je to u kadetima cak i u pionirima....mali ima TALENAT samo mi je zao kad su ga vec gurali na beku da mu cvile nije dao koji savjet(rusiti sve od reda i nikoga proci )........nadam se uskoro jednom prijatnom iznenadjenu u vezi vede :D

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 05 dec 2010, 14:15

Nitko nije ni rekao da Omeragić ne zna igrati fudbala. Zapravo radi se o odličnom fudbaleru. I zato je morao se više pokazati i dati svima do znanja da mu nije problem igrati ni na jednoj poziciji. Ja nemam ništa protiv onog njegovog amidže ali mislim da je Vedo više slušao njega nego bilo kog drugog u klubu.

Ivica i Marica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica i Marica » 05 dec 2010, 14:21

mačak u čizmama je napisao/la:Nitko nije ni rekao da Omeragić ne zna igrati fudbala. Zapravo radi se o odličnom fudbaleru. I zato je morao se više pokazati i dati svima do znanja da mu nije problem igrati ni na jednoj poziciji. Ja nemam ništa protiv onog njegovog amidže ali mislim da je Vedo više slušao njega nego bilo kog drugog u klubu.
samo cu da ti kazem ako mu je amidza to ZNAČI DA MISLI ZA NJEGOVO DOBRO.....mali nema oca ,iza njega nema tko stati osim tog amidze....i ako je sta uradio svaka mu casta.....sta je trebao mirno posmatrati i praviti se mutav na sva cvitkusiceva sranja....

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 05 dec 2010, 19:20

Ivica i Marica je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:Nitko nije ni rekao da Omeragić ne zna igrati fudbala. Zapravo radi se o odličnom fudbaleru. I zato je morao se više pokazati i dati svima do znanja da mu nije problem igrati ni na jednoj poziciji. Ja nemam ništa protiv onog njegovog amidže ali mislim da je Vedo više slušao njega nego bilo kog drugog u klubu.
samo cu da ti kazem ako mu je amidza to ZNAČI DA MISLI ZA NJEGOVO DOBRO.....mali nema oca ,iza njega nema tko stati osim tog amidze....i ako je sta uradio svaka mu casta.....sta je trebao mirno posmatrati i praviti se mutav na sva cvitkusiceva sranja....
Dosta je ba i tvojih sranja,sta ste se okomili na Cvitkusica koja su to sranja,napisi,nije on smanjio Vedi platu,i otjerao ga,pisete kako vama pase,ali ne samo istinu.Treba doci amidza je....t ljudima sve po spisku i to sve mirno da prode,Fadil je tako naredio isto kao sto je i Smajlovicem bilo,oni koji daju najvise para za Zvijezdu oni odlucuju,kada ceteto jednom shvatiti.Sto vise budete srali po forumu samo gore radite Vedi.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 dec 2010, 21:43

Ljudi moji,sta se svadjate,ko zna sta se sve mulja.Kada u reprezentaciji ima prljavih poslova a da neme u Zvijezdi.I taj Vedo, ako zna igrat lopte snaci ce se bilo gdje,mlad je.Mozda je ovo i dobro za njega.Dzeko je u Zelji bio u drugom planu,pa gdje je sada.Gradacac dal je izgubio u tome brzo cemo znati po novim igracima i klubu za kojeg ce igrati Vedo.Nema sta gledat unazad ,nismo bili sjajni.Trebamo se nadat i utjecat na bolje proljece, jer navijaci uistinu mogu puno toga,bar je tako u vecim ekipama.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 06 dec 2010, 11:23

zmaj od b. je napisao/la:Evo sačekao sam da prođu bar dvije sedmice, da se malo slegnu i emocije, pa da čovjek korektno može nešto prokomentarisati.

ako nisi znao navijaci cim su culi da je taj momak bio priveden u stanicu ja licno sa jos par momaka smo otisli u stanicu i zamolili ih da ga puste gdje su nam obecali da ce ga pustit cim papirologiju obave sto su i ucinili zato nemoj ba pricat gluposti da smo skloni neredima jer nije istina navedi mi jedan problem sto smo mi kao navijaci napravili cak i novine pisu sve najbolje o nama zato te lijepo molim da to vise nepises takve gluposti netreba ti to
jarane vjeruj mi ;)

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 06 dec 2010, 13:38

Morao sam da se uključim.Pratim premijer ligu i tuzlak sam,ali tog malog se odlično sjećam,pa se pitam dokle će ovo ići.Zahvaljujući golovima tog momka vi ste ostali i bili na dobroj poziciji,a sad kada su doveli menadžeri svoje igrače koji nemaju pojma mali vedo nema mjesta.Sjećam se moj prijatelj je bio tu na probi.Momak je bio odličan,ali zbog vaše uprave koja je polijepo korunpirana ,nemate kvalitetnih igrača jer dovode otpad.Vedi poručujem da samo uzme papire i ide u ako treba u prvu ligu samo da igra i vidjet će da će se za njega otimati,a većina tih tamo ljudi su prodane duše.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 06 dec 2010, 15:57

Moram te ispraviti, Vedo kad je davao golove, zvijezda se nije borila za opstanak. Te sezone je zvijezda zauzela 7 mjesto odmah iza širokog. Gol protiv čelika za rezultat od 2:2 i za pobjedu protiv zrinjskog od 2:1 kada zvijezdi uopšte nisu trebali bodovi.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

vaha
Kontakt:

Post Postao/la vaha » 06 dec 2010, 16:47

deset je napisao/la:Morao sam da se uključim.Pratim premijer ligu i tuzlak sam,ali tog malog se odlično sjećam,pa se pitam dokle će ovo ići.Zahvaljujući golovima tog momka vi ste ostali i bili na dobroj poziciji,a sad kada su doveli menadžeri svoje igrače koji nemaju pojma mali vedo nema mjesta.Sjećam se moj prijatelj je bio tu na probi.Momak je bio odličan,ali zbog vaše uprave koja je polijepo korunpirana ,nemate kvalitetnih igrača jer dovode otpad.Vedi poručujem da samo uzme papire i ide u ako treba u prvu ligu samo da igra i vidjet će da će se za njega otimati,a većina tih tamo ljudi su prodane duše.
Da se bogdom nisi ni sada uključio. Brini se ti o svojoj "korunpiranoj" Slobodi i o "korunpiranom" sudiji kojeg vodite u Gradačac i Banoviće i otimate bodove. Sram vas bilo i pustite Zvijezdu na miru!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.