FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ma J*** ja ovo kad ne znam ko ce doci
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako vec znas imena, nemoj nista govoriti javno dok zvanicna ne objavi. Ja iskreno ne znam, ali cu se malo strpiti..Admir74 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:20Napadač, mlađih godinaBrkooo je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:50@Admir ti si najjaci forumas.![]()
![]()
Citav dan diskutujemo o tome na kojim pozicijama nam trebaju pojacanja, ljudi pisu da trazimo i napadaca i onda ti dodjes u stilu nekog kao insajdera i napises dolazi napadac..(samo je jos ovaj tvoj prepoznatljivi smajlic falio)..
![]()
@Brkooo Jel sad bolje?
Ma hebo više one, ove forume, Misketa, Amara, nama trebamo MI u najboljem formatu ikada. Živi i zdravi bili, imena znam ali je bolje da se ne govori, iz već ranije, iskazanih razloga.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sta je ovo spomene se neki napadac odmah 5 pitara na temi 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sutra bi valjda zvanicno trebalo biti za Osmankovica i kompaniju tako da ide jos jedan krug isto clanka. 
Nudimo Veselog,ne trazimo nista !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nudimo Delu i 20KM, ne trazimo nista! 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Igra se sa zivotom. Njemu treba izgleda ulaz zabraniti u opstinu Novo Sarajevo, a ne samo na stadion.
sutra "saznaju" mediji da nas napusta par igraca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vidis ti ,njemu je drazi Veseli od mene.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
“Xx portal je već ranije najavio kako će klub sa Grbavice napustiti...”
Hoces ti meni ikad u zivotu pruziti kakvu podrsku?
Hocu ali ne za Veselog.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na onom forumu smecara pa šta je ono braco
njima je ova Korona došla kao budali samar
samo da ponovimo sve laži malih lobotomaca za prošlu sezonu
prognoza za sezonu sredina tabele, Zec mora igrati radi brata ,Zec bira utakmice i gostovanja (budale nisu znale da je sa ekipom udje u Širokom i daje gol) , Zec neda Sinanu da igra ,Alispahic došao radi jarana Zec -a ,mosa cajnoslu(mi najefikasnija ekipa) futbol (bogami mi najljepši igrali) ,posto oni vise ne idu na utakmice pa možda i ne znaju ali sad vidiš u 20 minuta vise fudbala nego zadnje 4 sezone u dvije utakmice ,nije do taktike već je do Stile ,svaki put kad se lomila sezona pokušavali su sa nekim dokumentima i pričom o platama da unesu nemir pred važne utakmice , Pa 13 kola bijeda čekala na poraz ( koga god smo pobijedili umorni Svinjski,pitari , oslabljena sloboda sve su pokušavali da minimiziraju) da nebi dalje o lažima za Amara
znam ovo je vaše vrijeme kad su pauze jadovi brzo će sezona opet ćete u rupe ,opet ćete čekati jedan dobar niz utakmica da Željo izgubi .
Pa gori ste vi koji čitate te budale, nervirate se bezveze i još prenosite njihove nenormalne citate na ovaj forum - ko biva njihova mišljenja su toliko bitna da se moraju i na drugim forumima citati, analizirati, tumačiti.1921boy je napisao/la: ↑18 jun 2020, 16:55Kakvi ba juniori.
Evo struka kaze M. Sosic letva. Gura ga babo i novinari po probama. Platili M.Stanicu da kaze zovem ga u Hajduk. Da sta valja nebi bio u Hajduku mi Stanic ni Sosic
Nafatace se nekih polovnjaca po bijelom svijetu jer oni znaju sta je Zeljo, oni znaju kako se osvajaju trofeji. Jos kada nam trenerovi zastupnici na forumu nahvale te polovnjace ide kolektivno svrsavanje i padanje u trans.
Slabo cemo mi vidjeti juniore u ovoj sezoni. Amar nema damu da igra sa juniorima a i tanak je sa zivcima koje moras imati kada radis sa juniorima. Igra sa juniorima podrazumjeva dosta oscilacija, porazi su normala a Amar to nece sebi dopustiti. On je tata ove lige, babo samo trofeje uzima. Jest da ga je nesto stalo u zadnje dvije godine ali...
Ako i trecu sezonu nista ne osvoji, nije bitno. Nacice vec neki izgovor. Savez, korona, mozda sta spanska vlada zajebe... Para kapa, ako neko i pomisli da mu da otkaz ima ugovor, naplatit ce sve uz zatezne kamate naravno.
Korona mu je spasila trenersko mjesto.
kazem vam, uzmite lijekove, alkohol, drogu, cigare da smireno gledate naredne godine
poludit cete ako ocekujete trofeje ili izlaske u evropu narednih godina... kladim se da ce nas naredne sezone i olimpik po prvi put pobjediti u zvanicnim utakmicam
Sta ocekivat od ljudi koji ovako pisu
Ne citam niti pisem vise ni na jednom forumu sretno
Bez uvrede.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 jun 2020, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
E, tu malo izbjegava istinu. Nije zauzet, nogirala ga treba neki dan. Slobodan je ko Zajmovic.
Slazem se u potpunosti.let3 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:00Pa gori ste vi koji čitate te budale, nervirate se bezveze i još prenosite njihove nenormalne citate na ovaj forum - ko biva njihova mišljenja su toliko bitna da se moraju i na drugim forumima citati, analizirati, tumačiti.1921boy je napisao/la: ↑18 jun 2020, 16:55Kakvi ba juniori.
Evo struka kaze M. Sosic letva. Gura ga babo i novinari po probama. Platili M.Stanicu da kaze zovem ga u Hajduk. Da sta valja nebi bio u Hajduku mi Stanic ni Sosic
Nafatace se nekih polovnjaca po bijelom svijetu jer oni znaju sta je Zeljo, oni znaju kako se osvajaju trofeji. Jos kada nam trenerovi zastupnici na forumu nahvale te polovnjace ide kolektivno svrsavanje i padanje u trans.
Slabo cemo mi vidjeti juniore u ovoj sezoni. Amar nema damu da igra sa juniorima a i tanak je sa zivcima koje moras imati kada radis sa juniorima. Igra sa juniorima podrazumjeva dosta oscilacija, porazi su normala a Amar to nece sebi dopustiti. On je tata ove lige, babo samo trofeje uzima. Jest da ga je nesto stalo u zadnje dvije godine ali...
Ako i trecu sezonu nista ne osvoji, nije bitno. Nacice vec neki izgovor. Savez, korona, mozda sta spanska vlada zajebe... Para kapa, ako neko i pomisli da mu da otkaz ima ugovor, naplatit ce sve uz zatezne kamate naravno.
Korona mu je spasila trenersko mjesto.
kazem vam, uzmite lijekove, alkohol, drogu, cigare da smireno gledate naredne godine
poludit cete ako ocekujete trofeje ili izlaske u evropu narednih godina... kladim se da ce nas naredne sezone i olimpik po prvi put pobjediti u zvanicnim utakmicam
Sta ocekivat od ljudi koji ovako pisu
Ne citam niti pisem vise ni na jednom forumu sretno
Bez uvrede.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, RoadRunner85 i 34 gosta.