AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Haj boga ti, dobili skoro 30 miliona za Pjonteka, to je top posao da mi je skoro pa nerealno da je to Milan mogao isposlovati.
Sranje je što nisu našli zamjenu, ali su očigledno halalili ovi sezonu i odlučili da sve prepuste u ruke Ralfu. Što je isto ok, bolje je da on ima što više novca i mogućnosti za sklapanje tima po želji.
Sranje je što nisu našli zamjenu, ali su očigledno halalili ovi sezonu i odlučili da sve prepuste u ruke Ralfu. Što je isto ok, bolje je da on ima što više novca i mogućnosti za sklapanje tima po želji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Prva utakmica nakon ovako duge pauze, sa ovakvim sastavom i uzasnim pocetkom utakmice na kraju smo i odlicno izgledali.
Samo se potvrdilo da za Hakana i Paquetu treba prihvatiti prvu ponudu koja dodje te odlicna cinjenica da ce uskoro i Bona osloboditi 1 mjesto u timu.
Ne mogu shvatiti da je Kessie ovako fizicki pao nakon one odlicne prve sezone gdje je bio jedan od najspremnijih igraca u ligi.
Calabria i lijeva noga wahaha. Conti wahaha. Koliko crvenih kartona i penala su skrivili nasi bekovi posljednjih par godina, to je za anale.
Samo se potvrdilo da za Hakana i Paquetu treba prihvatiti prvu ponudu koja dodje te odlicna cinjenica da ce uskoro i Bona osloboditi 1 mjesto u timu.
Ne mogu shvatiti da je Kessie ovako fizicki pao nakon one odlicne prve sezone gdje je bio jedan od najspremnijih igraca u ligi.
Calabria i lijeva noga wahaha. Conti wahaha. Koliko crvenih kartona i penala su skrivili nasi bekovi posljednjih par godina, to je za anale.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Potvrdilo se ono što se i znalo. Pozadi izgledamo solidno a pod tim pozadi mislim na štopere i duo Bennacer i Kessie. Kessie u igri prema naprijed je užasan a jedan od razloga je i to što oni ispred ne rade svoj posao a to su danas bila samo trojica.
Uz Thea i ako uspiju dovesti onog iz PSVa bi trebali imati dobru defanzivu. Ostaje i to veliko pitanje ofanzive. Sa Piolijem je gotovo. Trebaju čvrsto zgrabiti Rangnicka i odmah mu sad dati da napiše predugovor i da on počne rješavati ostatak tima.
Uz Thea i ako uspiju dovesti onog iz PSVa bi trebali imati dobru defanzivu. Ostaje i to veliko pitanje ofanzive. Sa Piolijem je gotovo. Trebaju čvrsto zgrabiti Rangnicka i odmah mu sad dati da napiše predugovor i da on počne rješavati ostatak tima.
Kad vec pricamo o nasim napadacima i greskama,ja msm da je nasa greska sto smo Silvu pustili da ode,mozda mu je trebalo da se vise navikne ili jednostavno nije imao skim igrati,ali decko ima talenat,evo u frankfurtu je stigao do brojke od 10 golova,i to zadnjih 6-7 tekmi redovno trese mreze
Mene zanima ima li koji igrac koji se ne povezuje sa Milanom? Vise mi se ne da ni citati. Pa mi cemo imati 4 ekipe ako se pola spekulacija ostvare...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Nas poceli samo sa Francuskom ligom povezivati i njihovim nekakvim talentima.
Kakav li je ovaj mali iz Lyona vidicemo, jer im je dobra skola fudbala.
Kakav li je ovaj mali iz Lyona vidicemo, jer im je dobra skola fudbala.
075 ❤
075 ❤
Tesko da moze biti gori od ovih taraba koje imamo trenutno na toj poziciji.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
andre silva fino igra u frankfurtu
milan je raspad sistema, no moguce je i da mu serie a nije odgovorala
milan je raspad sistema, no moguce je i da mu serie a nije odgovorala
- Fantasista
- Kontakt:
Džaba rotiraju napadače kad je problem u veznom redu i debilnim krilima. Gila i Pipo nisu znali hodat po terenu a znamo šta su napravili u Milanu. Tvoje je da budeš u 16 a ostalo će Kaka i društvo da završe.
Načekati ćemo se veznog reda Pirlo, Gatuso (Ambrosini) , Seedorf i Kaka.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Rino uze kup. I cestitam mu.
Moze se pita praviti od go.... ali ne moze se jesti. Kod nas je imao samo dobru odbranu zato sto je sve ostalo bilo skart. I jos uvijek je...
Moze se pita praviti od go.... ali ne moze se jesti. Kod nas je imao samo dobru odbranu zato sto je sve ostalo bilo skart. I jos uvijek je...
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Gledam Susa i veceras, imao par dobrih lopti prema napred, ali i dalje ono klasicno trckaranje, bezivotno i nezainteresovamo izgleda u kretnji bez lopte a usao u 60. minuti , bas iritantan mi za gledati ga.
Srvilja se kocka sa LP i obavezom otkupa Susa ako ne izbore prva 4 mjesta, sto nikako ne godi Milanu. Proslu tekmu usrase u zadnjim minutama.
Srvilja se kocka sa LP i obavezom otkupa Susa ako ne izbore prva 4 mjesta, sto nikako ne godi Milanu. Proslu tekmu usrase u zadnjim minutama.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Steta Upamecana sto ne docedosmo onda, bili bismo rahat sa odbranom. Dok Olmo postade odlican grijac klupe u RB, jeste i poletio kod njih.
Barkley je na transfer listi u Chelsea, nije on los igrac ako bi ga dali povoljno nam.
Barkley je na transfer listi u Chelsea, nije on los igrac ako bi ga dali povoljno nam.
075 ❤
075 ❤
Olmo je redovan starter od kako se nastavila sezona,ocigledno ne pratis,i igra odlicno
- Beduin
- Kontakt:
E moguce da je u zadnje vrijeme redovniji da nisam upratio, jucer rekoh da ih odgledam i on na klupi, kasnije usao.
Protiv Lecea predvidjaju postavu sa Hakanom i Samuom na krilima, a Jack iza Rebica. Koja glupost jbte, daj Paquetu/Hakana iza Leaoa, Jack svakako ode iz kluba i nije ni za qurca. Mada nisu ni ostali, ali makar im daj da igraju kad su pod ugovorom i nadaj se da prorade ili da ih prodas.
075 ❤
075 ❤
trebali ste vjerovat u acerbija, sad biste imali vrhunskog stopera
5 godina poslije, but still...
5 godina poslije, but still...
- nextterrain
- Kontakt:
Ma tad je dosta imao problema s povredama i koliko sam citao njegove intervjue, rekao je da nije bas bio profesionalan i nije dobro trenirao u Milanu. Kasnije je imao i taj rak i drago mi je da je sad konacno uspio s karijerom, ali nije ni prvi ni posljednji koji nije uspio u Milanu iz nekog razloga
ma dobro, moj post je bio sprdnja
acerbi je proigrao dosta kasno, u sassuolu je postao stoper za serie a, a u laziju (stigao kao 30-godisnjak) je postao jedan od najboljih u serie a
luca toni je takodjer kasno proigrao, tamo u 24 ili 25 godini i ima jos mnogo takvih primjera
acerbi je proigrao dosta kasno, u sassuolu je postao stoper za serie a, a u laziju (stigao kao 30-godisnjak) je postao jedan od najboljih u serie a
luca toni je takodjer kasno proigrao, tamo u 24 ili 25 godini i ima jos mnogo takvih primjera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.