La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Zlatna ljevica Madrida.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Gameiro nema sta traziti u ligama 5.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko moze trcat ovaj Modric jbo mater ludu
- LlullSergio
- Kontakt:
13 utakmica startao, 9 pobjeda,4 remija i nijedan poraz. 10 CS ako se ne primi veceras. Sasvim dovoljno da bude jedno 10 puta bolji i korisniji igrac od Marcela.
Ne pretjerujLlullSergio je napisao/la: ↑18 jun 2020, 23:4713 utakmica startao, 9 pobjeda,4 remija i nijedan poraz. 10 CS ako se ne primi veceras. Sasvim dovoljno da bude jedno 10 puta bolji i korisniji igrac od Marcela.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Karim.

Kakva golcina 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Fin povratak Marca, moguce da ce sa Zidaneom vratiti formu.
Ne pretjerujem sigurno, jes' malo tvrd na lopti bez daljnjeg,ali nije da nema pojma i da samo moze trcati (a trci duplo vise od Marcela). Ima poprilicno dobru uspjesnost driblinga i zna ubosti fin centarsut. Ali najvaznije za mene u odbrani je strasno pouzdan. Poslije ove 3 godine Marcela gdje sam svega i svacega nagledao od Marcela ovo je milina za oci.
Ne pretjerujem sigurno, jes' malo tvrd na lopti bez daljnjeg,ali nije da nema pojma i da samo moze trcati (a trci duplo vise od Marcela). Ima poprilicno dobru uspjesnost driblinga i zna ubosti fin centarsut. Ali najvaznije za mene u odbrani je strasno pouzdan. Poslije ove 3 godine Marcela gdje sam svega i svacega nagledao od Marcela ovo je milina za oci.
beznačajna statistika. Shaqiri nema poraza ni u jednoj utakmici na Anfieldu koju je poceo...LlullSergio je napisao/la: ↑18 jun 2020, 23:4713 utakmica startao, 9 pobjeda,4 remija i nijedan poraz. 10 CS ako se ne primi veceras. Sasvim dovoljno da bude jedno 10 puta bolji i korisniji igrac od Marcela.
Udri ih Karime mocni renđeru!
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa onda pogledaj utakmice koje igra Marcelo i koje igra Mendy da uocis razliku.
Marcelo dao gol cini mi se proslu...
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ? 

Karim Veliki.
Ne znaju oni šta je fudbal, niti svaki bek može biti napast ko Marcelo na vrhuncu karijere. Ovako Mendy kad igra, znaš da neće biti propuha na njegovoj strani, a samim tim olakšava posao i Ramosu. Zna prodati pokoju fintu, a i odlično se služi s obje noge.
- LlullSergio
- Kontakt:
TonySosa je napisao/la: ↑19 jun 2020, 00:21Ne znaju oni šta je fudbal, niti svaki bek može biti napast ko Marcelo na vrhuncu karijere. Ovako Mendy kad igra, znaš da neće biti propuha na njegovoj strani, a samim tim olakšava posao i Ramosu. Zna prodati pokoju fintu, a i odlično se služi s obje noge.
Mislim nije lose za jedno drvo..
vidim Asensio ispunio godisnju kvotu, abd opet tamo nekad na ljeto jos jedan da zabije
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.