Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Anel Ahmedhodzic od prve minute u postavi Malmö-a. Prenos na SK5
Ma ovdje se godinama podgrijavaju lažne nade, stvaraju lažne impresije da kao imamo mi neki potencijal.
Igrači koji daju 20 golova u juniorskoj BHPL, proglašavaju se novim Džekama, truni se o nekim akademijama koje nisu stvorile nijednog igrača,
prave se spiskovi nekih budućih nosilaca reprezentacije, koji jedva da igraju profesionalno, priča se o europskim klupskim uspjesima, bla,bla
Ne znam, sve to mi izgleda kao da se namjerno šire ublehe, da se raja ne bi zapitala - gdje smo i dokle ovaj jad i čemer.
@gruezi, ne optužujem tebe, nego mislim da generalno ima dosta takvih tendencija.
Pa vidi sad, treba samo pogledati U21 reprezentaciju i sve bude jasno:DrFilgud je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:02Ma ovdje se godinama podgrijavaju lažne nade, stvaraju lažne impresije da kao imamo mi neki potencijal.
Igrači koji daju 20 golova u juniorskoj BHPL, proglašavaju se novim Džekama, truni se o nekim akademijama koje nisu stvorile nijednog igrača,
prave se spiskovi nekih budućih nosilaca reprezentacije, koji jedva da igraju profesionalno, priča se o europskim klupskim uspjesima, bla,bla![]()
Ne znam, sve to mi izgleda kao da se namjerno šire ublehe, da se raja ne bi zapitala - gdje smo i dokle ovaj jad i čemer.
@gruezi, ne optužujem tebe, nego mislim da generalno ima dosta takvih tendencija.
Čeliković - nije ni igrao u Zrinjskom, a sad sjedi na tribini u Rijeci, Miličević - završio u 2. HNL, Nikolić - nije mogao ni do klupe na posudbi u Radničkom, Ćavar - zadnji put utakmicu odigrao prije više od godinu dana, Šabanadžović - klupa u Grčkoj, Brkić - ne može igrat u Muri, B. Hadžić - nije ni starter u drugoj diviziji Austrije, Ćatić - noga iz PSV-B, gdje nije ni bio standardan, Mulahusejnović - tribina u Mariboru, itd...
I još neke koji igraju u domaćoj ligi.
To je realnost. Sve ostalo je prodavanje magle.
Inače, i Gigović opet od početka igra.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gigović je opasan igrač, gledao sam ga malo. Jako dobar potencijal.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Što znači da ga nećemo gledati u dresu Bih.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:15Gigović je opasan igrač, gledao sam ga malo. Jako dobar potencijal.
Očekujem da ga savez i Miske "otkriju" negdje na ljeto 2021. ako nastavi da napreduje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja od ovog smrdljivog saveza očekujem da pozovu Ahmedhodžića.
Stari mu se sramotio po fb-u, plače i cmizdri kako mu sina nisu pozvali.
Anel se odazvao intervju-u, i indirektno rekao da očekuje poziv.
Šta još Anel treba da radi, gaće savezu skine????
Kao da imamo prime Spahića i Maldinia u odbrani pa ovog malog nema smisla zvati
Stari mu se sramotio po fb-u, plače i cmizdri kako mu sina nisu pozvali.
Anel se odazvao intervju-u, i indirektno rekao da očekuje poziv.
Šta još Anel treba da radi, gaće savezu skine????
Kao da imamo prime Spahića i Maldinia u odbrani pa ovog malog nema smisla zvati
⚜️~⚜️~⚜️
https://gianlucadimarzio.com/it/calciom ... iugno-2020Genoa spremna da plati tri miliona eura za 18-godišnjeg Armina Gigovića
Slazem se stobom i dodatno hocu napisati da je Muštedanagic otišao u Sarajevo takodje. Danilovic vec godinama igra u Borcu, Šabanovic kako je kreno ce završiti u Mladost DK...Vucevich je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:08Pa vidi sad, treba samo pogledati U21 reprezentaciju i sve bude jasno:DrFilgud je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:02Ma ovdje se godinama podgrijavaju lažne nade, stvaraju lažne impresije da kao imamo mi neki potencijal.
prave se spiskovi nekih budućih nosilaca reprezentacije, koji jedva da igraju profesionalno, priča se o europskim klupskim uspjesima, bla,bla![]()
Čeliković - nije ni igrao u Zrinjskom, a sad sjedi na tribini u Rijeci, Miličević - završio u 2. HNL, Nikolić - nije mogao ni do klupe na posudbi u Radničkom, Ćavar - zadnji put utakmicu odigrao prije više od godinu dana, Šabanadžović - klupa u Grčkoj, Brkić - ne može igrat u Muri, B. Hadžić - nije ni starter u drugoj diviziji Austrije, Ćatić - noga iz PSV-B, gdje nije ni bio standardan, Mulahusejnović - tribina u Mariboru, itd...
I još neke koji igraju u domaćoj ligi.
To je realnost. Sve ostalo je prodavanje magle.
Inače, i Gigović opet od početka igra.
Sta da kazem brate Nedim Hadzic nema ni mijestu u mladoj reprezentacije za u21, nije se mogao dokazati kod drugo ligaša iz Portugal kod juniori, takodje i Radonja u Dinamo. Od Hajradinovica i Hadziahmetovica moze nešto biti, jer obadvojca trenutno dobro! Mozda ce prec u Besiktas, Fener, Gala ili Basaksehir kod Visce. Sto se Turkesa tice moramo sacekati kako ce se dokazati u prvu svicarsku ligu. Demirovic se vec dokazo još je dvje godine mladji od Turkesa! Milosevic igra standardno u Konyu i to mu je plafon. Loncar nije meni baš neki igrac za vrhunski ekipe, Gazibegovic se tek oporavio od povrede i amater nije više ako vec igra u Liefering kod druge Ausrijske lige, medjutim nije više ni toliko standardan za 20 godine. Amar Dedic je jacji i kondicijonalni spremni od Gazibegovic za svoji godine tako da ima prednosti osim ako Gazibegovic predji u neki St.Pölten gdje su se izborili Balic i Muhamedbegovic! Pidro je dobar ali moramo vidjeti kakav ce biti poslje povrede, Eldar Sehic još nije pravu šancu dobio u Zelji tako da za sad nemozemo ništa rec. Ima Denis Zeric takodje iz Zelje, uradio za Gorazde ove saisone 14 utakmice uz toga je 9 pogodio i 7 asistenciju ima na svoju kontu. Po meni je strašan igrac za federalnu ligu i moram stvarno rec da su iz Zelje bezobrazni da ga stavno šalju na posudbu!gruezi je napisao/la: ↑18 jun 2020, 06:05Desno: omeragic dedic
Lijevo: kola gazibegovic vedad radonja mozda pidro i eldar sehic
Stoperi: hadzikadunic ahmedhodzic mihojevic
Srednji vezni: pjana burnic hadziahmetovic loncar
Poluspic: gojak krunic
Lijevo: milosevic ....jos neko?
Desno: menalo catic hajradinovic
Napad: demirovic turkes n.hadzic
Ovo meni uopste ne izgleda lose...za jedno 4 godine
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav gol je primio Piric protiv Triglava 
Sto je najgore golman Triglava se morao brukati i pustiti gol iz kornera i kod drugog gola se bukvalno skloniti.
Sto je najgore golman Triglava se morao brukati i pustiti gol iz kornera i kod drugog gola se bukvalno skloniti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Da li ovaj momak ima ikakve veze sa nasom drzavom?
Vidim da je prosao sve mlade selekcije Svedske.
Amel Mujanic
https://www.transfermarkt.com/amel-muja ... ler/536697
Ja se stvarno brinem za Hadzikadunica i Omeragica, ta dvojica trebaju biti na prvom mjestu radara za Reprezentaciju, bojim se da cemo nji izgubiti.
Amel Mujanic
Ja se stvarno brinem za Hadzikadunica i Omeragica, ta dvojica trebaju biti na prvom mjestu radara za Reprezentaciju, bojim se da cemo nji izgubiti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Večeras YB vs Zurich, taman da se Bećir pogleda. Bašak također igra, Liefering u 18:30, Koljicev Craiova igra veceras, Turkeš u 18:15.
Dosta naših danas igra.
Dosta naših danas igra.
⚜️~⚜️~⚜️
ImaSanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2020, 03:49Da li ovaj momak ima ikakve veze sa nasom drzavom?
Amel Mujanic
U Austriji ako igrač nije član Salzburga to je isto kao da igra za Rijeku ili Hajduk u najboljoj varijanti, nije to neki poseban kvalitet.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koljić od prve minute!
Mada trenutno je Prevljak očiti br 2 u repki.
Mada trenutno je Prevljak očiti br 2 u repki.
⚜️~⚜️~⚜️
Nannskog (bivsi svedski reprezentativac i sada expertni komentator) hvalio Anela poslije zadnje utakmice i istaknuo da je on zajedno sa Lindelofom buducunost Svedske reprezentacije na stoperskoj poziciji.
He he
He he
@igrajlopte 🐦
A inače reprezentacija puna kvaliteta igračima iz Bjelorusije, Mađarske, Srbije, Cvajte, Slovenije i Turske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.