Ako je istina da je Husref srao Jeleskovica (i ovaj otiso radi tog) SABRINA nije mogla tu prekratit Husrefu da prestane to radit ili cak mu dat OTKAZ, to je jos veci minus njen. JELESKOVIC JE BITNI OD HUSREFA VINKA DZAMKICA oruca ADILOVICA ZAJEDNO.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:59@Pitar.... kako je kriva Sabrina za odlazak Jeleskovica?Niko ne moze sprijeciti da ode,jer mu je Husref srao i ovaj otisao..Dr.stvar ona uopste nema veze s dovodjenjem Sarica,i tu krivicu imaju Husref i Emir Hadzic.Vise Husref,jer se ne bi ni birao novi kondicioni da se nije budala posvadjala
Za Sarica sam napisao da je kriva jer je on prije dolaska bio u nasoj akademi i mogla je vidjet da je on truba.
Sto se koseva tice sad je uzela plakat, a godinu dana nije 1.5 put spomenula kosevo. Ako nista nije mogla mogla im je **** mater preko novina, njen poso je upravo to nije njeno da trazi igrace, vec da Hadzicu kaze toliko i toliko se moze trosit i ovaj kad krene trosit da ona kaze nato moze nato nemoze i kad se potrosi da kaze to je to potrosenoje. A njenoje da vodi racuna gdje se trenira igra i da obezbjedi sponzore dresove i da kosevo ima 3 zvjezdicu i dovoljno broj policije i da su racuni kazne placeni..
Meni opste njen poso nije tezak, posebno u ovakom blagoslovu kad se ima para dovoljno.
Reko sam i prije i sada dok titule dolaze neka je nebitno ako bude imala kakvi vamo mana jer te mane su manje bitne,al da ih treba iznosit treba jer greske se trebaju ispravljat.