FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Kad sam ja govori da celnici Bayerna moraju prodat Riberya , pa onaj dobija 10 mil po godini nezna hodat , igra 1 mjesec od tog mjeseca odigra 1 minuta dobro, to se fino Realu uvali i dobije 40 - 50 mil.a vako ga nemzete u Olmpik prodat, jer ne vrijedi ni ko Zeba.Salu na sranu sad : Svi kritikujete Gala ali taj covjek objektivno nema nikakvu ekipu, pa u onoj ekipi su stoperi cirkus , lijevi bek tkodjer , i golman je kiks poseban, desni bek je vrh vrhova ali brat nemoze on uvjek rupe krpit.Sredina je po meni katastrofa.Tu nema kreacije , izuzev Swajnija ostali graci qrcna.Muller je malo previse nadignut , slidan je ali nakakv mitav i krhak.Gomez je eni extra igrac , ali ga nece pa nece, **** zabio je prije e tekme po 2 gola svako kolo i u LP.Nemore svaka uc.Nema on pomocnika ko ce mu pomoc ako njega stane.Robben je umro , Ribery je blijeda sjenka og srasnog Bilala, Miro valjda ceka unucad, Olic u kolicima ,,,, On nema koga bukvalno....Da su tu stari Rib i Rob to bi vec na nesto licilo , a vako covjek ima samo prosjecnu ekipu sa jakim imenom koju Njemackoj svi zele pobijedit i daju maximum od sebe,a sto je najveci problem te ekipe nemaju vise strh od imena Bayerna !Nadam se boljim igrama BAYERNA
A sta ako oba trenea j.ebu sve po spisku igracima na poluvremenu, koja ce onda ekipa vise zapeti? Mozda je to i uradio Van Gal, ali je isto uradio i Magath samo sto im se Magath za razliku od Van Galla sjetio i dalje familijevan gall je napisao/la:Danasnji poraz ide na ruku nasem sjajnom treneru,pa valjda ljudi kad odu na poluvrijeme on treba ebat im sve po spisku da u drugom pol.jos vise zapnu a kod nas je to obratno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- pasha_the_one
- Kontakt:
prema pisanju Bild-a, po rijecima Nerlingera, ocekuje se potpis novog ugovora od strane Schweinija, koji bi trebao vaziti do 2016. godine.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... chten.html
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... chten.html
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- bayern4ever
- Kontakt:
Evo ovako vec hladne glave mogu reci da mi je jos jako krivo zbog sinocnjeg poraza, prema vasim rijecima(bavaraca) mi smo igrali dosta bolje , nazalost nisam gledao utakmicu . Ali vec sada je jasno da mi imamo neku fobiju od gostujucih utakmica ove sezone, i bas mislim da nam tu fali Robben koji nema straha u tim situacijama,sigurno da bi se tu mogao pridodati Ribery , ali jednostavno trenutno nije u formi.Bez obzira na to mislim da ce se Riba popraviti , jer zna koliko je Bayern dao njemu . Ali ja bas mislim pored jednog stopera,lijevog beka da nam treba i jedan pravi playmaker , jer se vidjelo do sada da Kroos ne odgovara izazovu koji je pred njim u klubu kakav je Bayern.Pa covjek se gubi u svakoj drugoj situaciji,steta sto onda Diego ne potpisa za nas.Mislim da se i on jos kaje zbog toga.Kada ode Van Bommel , mislim da treba da ostavimo tymu da igra zadnjeg veznog barem jos 1 sezonu, a onda traziti nekog drugog, dok ce sigurno na ljeto doci do kupnje barem jednog napadaca jer imamo samo Gomeza , a na Olica i Klosea se vise niti ne racuna.Mogao bi se i Muller dodati Gomezu jer dosta bolje igra napadaca nego fesnog veznog.Toliko od mene.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Ovo je vrlo diskutabilna izjava, jer je Contento par dobrih akcija razbio, dok Pranjic iskreno, to pojma nema raditi, on je po meni prije trebao uci u drugom poluvremenu mjesto Ribery-a nego mjesto Contenta, jer je momak odlican bio, to sto nije probijao, moguce da je tako trazio Gallonja jer je radi toga u zadnjih par utakmica odbrana znala izvisiti bez Pranjica, a plus Contento se tek vraca u formu te cemo od njega imati igraca na duge staze dok pranjic vec 30 ljeta napunio, pa mislim da je odlicna odluka sto je Contentno zaigraoisakovich je napisao/la:mi smo trebali izaci u sastavu sto je bio kao protiv frankfurta u drugom poluvremenu i sigurno nebi izgubili,,bomel nije trebao da zaigra na ovoj vaznoj utakmici ipak je timo u top formi kao zadnji vezni,pranja je trebao igrati umjesto contenta te bi stim bilal mnogo vise uradio naprijed,,swajni nije imao na sredini skim da igra te se jednostavno izgubio,mali kroos nikako da se nadnje imam osjecaj da on nema blage veze sta mu je raditi,,jbg gomez masio nije bilo srece, ove godina i sreca nam okrenu ledja izgleda,,hajde van gal kazi čičama u upravi sta da kupe pa slozi taj bajern vise,,jos imam nade za salataru Bayern je sampion i uvijek ce ostati
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- bayern4ever
- Kontakt:
Ne slazem se s tobom, jer pranjic je trebao da igra .Pa mislim sto kvariti dobitnu kombinaciju ? Pranjic dok je igrao ove zadnje utakmice puno je uradio u napadu , a pri tome nije bio kriv za primljene golove (sem onog penala) , za njih su bili krivi stoperi , ali nije bitno izgubili smo i nema veze sada raspravljati o tome..guber90 je napisao/la:Ovo je vrlo diskutabilna izjava, jer je Contento par dobrih akcija razbio, dok Pranjic iskreno, to pojma nema raditi, on je po meni prije trebao uci u drugom poluvremenu mjesto Ribery-a nego mjesto Contenta, jer je momak odlican bio, to sto nije probijao, moguce da je tako trazio Gallonja jer je radi toga u zadnjih par utakmica odbrana znala izvisiti bez Pranjica, a plus Contento se tek vraca u formu te cemo od njega imati igraca na duge staze dok pranjic vec 30 ljeta napunio, pa mislim da je odlicna odluka sto je Contentno zaigrao.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
ne diraj nam zebuAndres je napisao/la:Kad sam ja govori da celnici Bayerna moraju prodat Riberya , pa onaj dobija 10 mil po godini nezna hodat , igra 1 mjesec od tog mjeseca odigra 1 minuta dobro, to se fino Realu uvali i dobije 40 - 50 mil.a vako ga nemzete u Olmpik prodat, jer ne vrijedi ni ko Zeba.Salu na sranu sad : Svi kritikujete Gala ali taj covjek objektivno nema nikakvu ekipu, pa u onoj ekipi su stoperi cirkus , lijevi bek tkodjer , i golman je kiks poseban, desni bek je vrh vrhova ali brat nemoze on uvjek rupe krpit.Sredina je po meni katastrofa.Tu nema kreacije , izuzev Swajnija ostali graci qrcna.Muller je malo previse nadignut , slidan je ali nakakv mitav i krhak.Gomez je eni extra igrac , ali ga nece pa nece, **** zabio je prije e tekme po 2 gola svako kolo i u LP.Nemore svaka uc.Nema on pomocnika ko ce mu pomoc ako njega stane.Robben je umro , Ribery je blijeda sjenka og srasnog Bilala, Miro valjda ceka unucad, Olic u kolicima ,,,, On nema koga bukvalno....Da su tu stari Rib i Rob to bi vec na nesto licilo , a vako covjek ima samo prosjecnu ekipu sa jakim imenom koju Njemackoj svi zele pobijedit i daju maximum od sebe,a sto je najveci problem te ekipe nemaju vise strh od imena Bayerna !Nadam se boljim igrama BAYERNA
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ja ne znam koliko ti opste pratis bayerna....jer golman u ovim svim utakmicama rijetko je ikad napravio i jednu gresku...a druga stvar ako igraci za koje se zna da imaju kvalitet slabije igraju onda je samo jedan krivac a to je trener....pa ko je drugi zaduzen da poslozi ekipu kako treba, da napravi pravi sistem igre, da ukaze igracima na treninzima na greske i poduci ih da budu bolji???Andres je napisao/la:Kad sam ja govori da celnici Bayerna moraju prodat Riberya , pa onaj dobija 10 mil po godini nezna hodat , igra 1 mjesec od tog mjeseca odigra 1 minuta dobro, to se fino Realu uvali i dobije 40 - 50 mil.a vako ga nemzete u Olmpik prodat, jer ne vrijedi ni ko Zeba.Salu na sranu sad : Svi kritikujete Gala ali taj covjek objektivno nema nikakvu ekipu, pa u onoj ekipi su stoperi cirkus , lijevi bek tkodjer , i golman je kiks poseban, desni bek je vrh vrhova ali brat nemoze on uvjek rupe krpit.Sredina je po meni katastrofa.Tu nema kreacije , izuzev Swajnija ostali graci qrcna.Muller je malo previse nadignut , slidan je ali nakakv mitav i krhak.Gomez je eni extra igrac , ali ga nece pa nece, **** zabio je prije e tekme po 2 gola svako kolo i u LP.Nemore svaka uc.Nema on pomocnika ko ce mu pomoc ako njega stane.Robben je umro , Ribery je blijeda sjenka og srasnog Bilala, Miro valjda ceka unucad, Olic u kolicima ,,,, On nema koga bukvalno....Da su tu stari Rib i Rob to bi vec na nesto licilo , a vako covjek ima samo prosjecnu ekipu sa jakim imenom koju Njemackoj svi zele pobijedit i daju maximum od sebe,a sto je najveci problem te ekipe nemaju vise strh od imena Bayerna !Nadam se boljim igrama BAYERNA
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ko to tebi ia kvalitet a trener ga usporava ***???? Ev ti kvaitet u Bayernu:Lahm,Schwejni,(Rob,Rib)-ali su umrli , i kada se vrate trebace im 3 mjeseca da se uigraju i vrate na staro, vidi se sad odma po Riberyu....
Gomez je klasa , oatali su rahiticari, i onaj Muller e eto moze reci da je medju boljima...
Sta ocekujes od cirkus ekipe ??? Nije Gall kriv , proslu sezonu je on izvuko sa Bayernm al vise sretno nego spretno..Ove godine to neide dok se ne dovedu adekvatni igraci
Gomez je klasa , oatali su rahiticari, i onaj Muller e eto moze reci da je medju boljima...
Sta ocekujes od cirkus ekipe ??? Nije Gall kriv , proslu sezonu je on izvuko sa Bayernm al vise sretno nego spretno..Ove godine to neide dok se ne dovedu adekvatni igraci
Motivacija,dizanje samopouzdanja,ovo nas trener NEZNA,nabijem ga ja ako jednu sezonu to sve uradi do max.a sledece sezone ubije igrace u pojam,zasto bi Gomez imao samopouzdanja kad njegov trener izjavi da je napadac protiv kojeg igra njegov tim najbolji napadac u 16-tercu,zasto bi jedanm Ribery imao samopouzdanja kad mu trener kaze da se posle teske povrede tesko vraca i da igra lose,zasto bi Muller imao samopouzdanja kad ga trener stavi na klupu jednu utakmicu i kaze da je zbog umora a onda dodje i druga utakmica on opet na klupi,budali bi skonto tako i Muller da je to bila laz,zasto bi Swajni imao samopuzdanja i motiva kad njegov trener ima misljenje da ga treba prodati,znaci dao mu naznanja da moze bez njega,zasto bi Pranjic imao samopouzdanja kad odigra 5-6 super utakmica i dodje trener i nagradi ga tako sto ga posalje na klupu....svaka njemu cast za proslu sezonu ali ovu je sezonu samo on sjebo i nece je ispraviti sigurno...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Nije Gall kriv sto ima antitalente u ekipi!Vama ni Chuk Norris vise nemoze pomoci.
za kog ti majke ti navijas???vidim pravo si realan......ma nije on nista kriv, samo sto ekipa u drugom poluvremenu padne....kad je bayernu trebalo sto sansi da zabije gol, kad je bayern ispustao prednost od 2 gola razlike???prije jednom u sto godina a ove sezone 2 puta ispustena prednost od 2 gola razlike....nemoj lupat gluposti bez vezeAndres je napisao/la:Ko to tebi ia kvalitet a trener ga usporava ***???? Ev ti kvaitet u Bayernu:Lahm,Schwejni,(Rob,Rib)-ali su umrli , i kada se vrate trebace im 3 mjeseca da se uigraju i vrate na staro, vidi se sad odma po Riberyu....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Još jedna frustrirajuća tekma je iza nas. Više niti neznam koliko ih je bilo u ovoj sezoni. Ne znam po koji puta mi denemo svog protivnika na klocne i on sa prvim ozbiljnijim udarcem na gol zabije gol. Za popizditi! Nije lopta htjela u gol, Breno se posklizne u krucijanlom trenutku i sve ostalo je mirogorični Ghnoj...Ovo me previše podsjeća na sezonu sa Klinsmanom di su nas peh i nemoguće stvari pratile cijelu sezonu...Kome srat i na koga biti žiFčan, ja ne znam. Sada se zna da nam je drugo ili treće mjesto cilj i gotovo, što se prije sa tim pomirimo to bolje. I valjda ćemo u drugom djelu sezone imati standardni štoperski par, a ne da svaku tekmu mijenjamo obranu...Ovo je bila najbolja reklama za Neuera i mislim da se više nema kaj ćekati. Bayern sebi mora dovesti budućeg najboljeg golmana svijeta, druge nam nema!
PS. Vas živcira malo ova zamjena pozicije Kroosa i Schweinija?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
nazalost i mene sve vise podsjeca na onu sezonu sa klinsmanom.....zato se najvise bojim da ce uprava dugo stajat iza trenera i tad je tako bilo i na kraju smo ostali bez lige prvaka i otisli u kup uefa....van gaal jeste veliki trener ja to ne sporim...nikad nisam, uspjeh trenera se uvijek mora pohvalit....al vise mi je dosta suplje price, van gaal vise ne dopire do ekipe to je ocigledno...nista ne stima...nerlinger tvrdi suprotno i danas izjavljuje na sport 1 kako na treninzima vlada harmonija izmedju igraca i trenera....al svi vidimo da nesto ne stima.....pa bayern da ima za 10-20 posto slabiju ekipu morao bi dobit gladbacha, morao bi dobit vise utakmica na strani, morao bi biti medju prve 3 ekipe...opravdanja ima jos manje jer vece ekipe , ekipe s vecim potencijalom schalke, werder, stuttgart, hsv, wolfsburg imaju problema i nisu ispred nas, to je dodatni argument protiv van gaala a i protiv ekipe jer neki igraci nemaju toliko casti koliko su je prije imali effenberg, scholl, elber, kahn...anton 1983 je napisao/la:Još jedna frustrirajuća tekma je iza nas. Više niti neznam koliko ih je bilo u ovoj sezoni. Ne znam po koji puta mi denemo svog protivnika na klocne i on sa prvim ozbiljnijim udarcem na gol zabije gol. Za popizditi! Nije lopta htjela u gol, Breno se posklizne u krucijanlom trenutku i sve ostalo je mirogorični Ghnoj...Ovo me previše podsjeća na sezonu sa Klinsmanom di su nas peh i nemoguće stvari pratile cijelu sezonu...Kome srat i na koga biti žiFčan, ja ne znam. Sada se zna da nam je drugo ili treće mjesto cilj i gotovo, što se prije sa tim pomirimo to bolje. I valjda ćemo u drugom djelu sezone imati standardni štoperski par, a ne da svaku tekmu mijenjamo obranu...Ovo je bila najbolja reklama za Neuera i mislim da se više nema kaj ćekati. Bayern sebi mora dovesti budućeg najboljeg golmana svijeta, druge nam nema!
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vidim da se i na ovoj temi Andres javlja sa "blistavim" komentarima.. Andrese kralju shvati da nemogu ostali igrati kao Barcelona
, Bayern ista stvar kao i Inter prošle godine. Sve živo osvojili i kad treba osvježit ekipu s par igrača uprava se pametna napravi i misli da je to nepotrebno, igrači su istrošeni i to se vidi i osjeti u igri.. Kad se vrati Robben ići će sve na njega, on će davat golove, asistirat i opet se istrošit/ozljedit...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nemoj nas poredit sa Interom ziv bioToxicity je napisao/la:Vidim da se i na ovoj temi Andres javlja sa "blistavim" komentarima.. Andrese kralju shvati da nemogu ostali igrati kao Barcelona, Bayern ista stvar kao i Inter prošle godine. Sve živo osvojili i kad treba osvježit ekipu s par igrača uprava se pametna napravi i misli da je to nepotrebno, igrači su istrošeni i to se vidi i osjeti u igri.. Kad se vrati Robben ići će sve na njega, on će davat golove, asistirat i opet se istrošit/ozljedit...
pozdrav svim navijacima najboljeg kluba na svijetu.
eto, rekoh da pozdravim prije nego sto zapocnem karijeru na najboljem bh sportskom forumu.
sto se tice jucerasnje utakmice, naravno da je nesreca, jer propustiti onoliki broj prilika pa onda primiti gol iz nicega nije nista drugo do velika nesreca.
dalje, misljenja sam da bi se nas voljeni klub trebao rijesiti pojedinih igraca koji nisu dostojni nositi sveti dres!
prvenstveno mislim na svajnstajgera, onda su tu gomez, timoscuk i bomel.
krenimo redom
svajni se uobrazio nakon jedne dobre sezone.
da drugovi, to je onaj svajni kojeg je uprava voljenog kluba cuvala i onda kad mu nije islo najbolje, kad nisu tekli med i mlijeko.
on se proslavio dolaskom robena!
dakle, roben i riberi su odvlacili protivnicke igrace na sebe ostavljajuci prazan prostor kojeg osrednji igrac itekako koristi.
gdje je bio svajni jucer? gdje je bio u odlucujucim utakmicama?
ne drugovi, nama ne treba njemacka verzija bekama i nj. zene.
prodati, uzeti pare i kupiti igraca za kojeg je bayern ´maß aller dinge´.
nama treba zadnji vezni i tu bi nam sjeo l. gustavo.
da, to je brazilska verzija naseg rahimica.
tih, nema ga u medijima, dok na terenu obavlja lavovski posao.
sto se tice gomeza, taj je jucer pokazao da nije kalibar za bayern.
covjek od 35 miliona eura mora zmireci pogadjati iz onakvih sansi.
vila je kostao 40, uociti razliku
lahko je trpati kluzeve i ostale slabice
bomel je mator i nema sanse da moze igrati na nekom nivou na kojem se ocekuje da igraju kandidati za osvajanje lp-a!
prvi gol u jucerasnjoj utakmici nije niciji do njegov.
cova mirno gleda dok se mladi i neiskusni breno muci sa raulom. ondje je morao pritrcati, tada da od gola ne bi bilo nista. bomele, hvala na svemu, hvala na nicemu, dovidjenja.
jadni timoscuk se nasao postavljati ultimatume bavarskom gigantu
da nije smijesno bilo bi zalosno.
roben i riberi nisu postavljali ultimatume a on se nasao da uslovljava. voz! uzeti neku kintu i dovrndzenja.
bayern se mora vratiti politici slabljenja protivnika i vrsenja pritiska na konkurenciju.
pod hitno treba poslati neku jadnu ponudu u dortmund za malog humelsa.
to je ono sto dovodi do krize u tim malim klubovima. kada neki igrac dobije ponudu mocnog bayerna tada se on ne moze koncentrisati na utakmice jer ponuda takvog giganta dolazi jednom u zivotu
koga bi trebalo kupiti?
prije svega, ja sam za dovodjenje hovedesa i farfana iz salkea.
hovedes je sila a momku su tek 22 godine. on i badstuber bi bili kao armirani beton. mladi, gladni titula, gladni medjunarodnih utakmica a sigurni, provjereni. farfan je takodjer jak igrac i njega bi trebalo postaviti na desno krilo dok bi robena gurnuo iza napadaca. jednostavno, roben nam treba jak svih 90 minuta a na toj poziciji ne bi morao trcati toliko kao na krilu.
ne kritikujte krosa, molim vas.
momak ima 20 godina a svako ko se imalo razumije u fudbal zna da se ´desetka´ najteze integrise.
gdje je bio xavi sa 20 godina, kakav je bio
kroosa treba forsirati i vjerujem da cemo za 2-3 godine imati novog xavija u timu.
dakle, ovo se mora uraditi
--------------------muler------------------
-----------------------robben--------------
riberi------------kroos-------------farfan
-----------------l. gustavo----------------
coentrao----badstuber---hovedes----lam
---------------but(kraft ili nojer)---------
eto, rekoh da pozdravim prije nego sto zapocnem karijeru na najboljem bh sportskom forumu.
sto se tice jucerasnje utakmice, naravno da je nesreca, jer propustiti onoliki broj prilika pa onda primiti gol iz nicega nije nista drugo do velika nesreca.
dalje, misljenja sam da bi se nas voljeni klub trebao rijesiti pojedinih igraca koji nisu dostojni nositi sveti dres!
prvenstveno mislim na svajnstajgera, onda su tu gomez, timoscuk i bomel.
krenimo redom
svajni se uobrazio nakon jedne dobre sezone.
da drugovi, to je onaj svajni kojeg je uprava voljenog kluba cuvala i onda kad mu nije islo najbolje, kad nisu tekli med i mlijeko.
on se proslavio dolaskom robena!
dakle, roben i riberi su odvlacili protivnicke igrace na sebe ostavljajuci prazan prostor kojeg osrednji igrac itekako koristi.
gdje je bio svajni jucer? gdje je bio u odlucujucim utakmicama?
ne drugovi, nama ne treba njemacka verzija bekama i nj. zene.
prodati, uzeti pare i kupiti igraca za kojeg je bayern ´maß aller dinge´.
nama treba zadnji vezni i tu bi nam sjeo l. gustavo.
da, to je brazilska verzija naseg rahimica.
tih, nema ga u medijima, dok na terenu obavlja lavovski posao.
sto se tice gomeza, taj je jucer pokazao da nije kalibar za bayern.
covjek od 35 miliona eura mora zmireci pogadjati iz onakvih sansi.
vila je kostao 40, uociti razliku
bomel je mator i nema sanse da moze igrati na nekom nivou na kojem se ocekuje da igraju kandidati za osvajanje lp-a!
prvi gol u jucerasnjoj utakmici nije niciji do njegov.
cova mirno gleda dok se mladi i neiskusni breno muci sa raulom. ondje je morao pritrcati, tada da od gola ne bi bilo nista. bomele, hvala na svemu, hvala na nicemu, dovidjenja.
jadni timoscuk se nasao postavljati ultimatume bavarskom gigantu
roben i riberi nisu postavljali ultimatume a on se nasao da uslovljava. voz! uzeti neku kintu i dovrndzenja.
bayern se mora vratiti politici slabljenja protivnika i vrsenja pritiska na konkurenciju.
pod hitno treba poslati neku jadnu ponudu u dortmund za malog humelsa.
to je ono sto dovodi do krize u tim malim klubovima. kada neki igrac dobije ponudu mocnog bayerna tada se on ne moze koncentrisati na utakmice jer ponuda takvog giganta dolazi jednom u zivotu
koga bi trebalo kupiti?
prije svega, ja sam za dovodjenje hovedesa i farfana iz salkea.
hovedes je sila a momku su tek 22 godine. on i badstuber bi bili kao armirani beton. mladi, gladni titula, gladni medjunarodnih utakmica a sigurni, provjereni. farfan je takodjer jak igrac i njega bi trebalo postaviti na desno krilo dok bi robena gurnuo iza napadaca. jednostavno, roben nam treba jak svih 90 minuta a na toj poziciji ne bi morao trcati toliko kao na krilu.
ne kritikujte krosa, molim vas.
momak ima 20 godina a svako ko se imalo razumije u fudbal zna da se ´desetka´ najteze integrise.
gdje je bio xavi sa 20 godina, kakav je bio
kroosa treba forsirati i vjerujem da cemo za 2-3 godine imati novog xavija u timu.
dakle, ovo se mora uraditi
--------------------muler------------------
-----------------------robben--------------
riberi------------kroos-------------farfan
-----------------l. gustavo----------------
coentrao----badstuber---hovedes----lam
---------------but(kraft ili nojer)---------
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
@torentaS
Zanimljivi stavovi, a jos zanimljivije slazem se u vecini njih, ali samo bih se osvrnuo na tvoju kritiku za Svajnija.
Istina je da on nije igrac koji nesto previse zna, ali ono sto je najbitnije, on nije tip igraca koji voli obicni navijac, nego je on tip igraca kojeg voli trener, a to je velika radilica. On ne trosi previse lopti, sto dobije salje na bokove, te ima izuzetno razarajuci sut pa i ako ne ide ekipi moze neka sa cca. 25 metara da sjevne golmanu, a mi obicni navijaci ne zelimo da gledamo takav fudbal (barem ne ja), nama fali igrac koji zna dati zadnji pas (mislim na tu poziciju, zna ga dati i Ribery, ali ne igra na toj poziciji), nesto tipa Xavia.
Sada tu idemo na tu pricu o Kroosu kojeg si spomenuo, pa opet interesantno slazem se sa tobom mislim da momku treba dati sansu, jer ima volje i znanja, a lagano ce to sve doci na svoje, dok se malo oslobodi pritiska jer ipak je jako mlad i ima jos dosta da uci, ali je sigurno da nije slucajno imao onakvu sezonu u Leverkusenu.
Sto se Gomeza tice (znam da ce mnogi reci da sam pljuvac, al haj
), mislim da on nije kalibar za Bayerna, ne zbog jucerasnje utakmice ili neke druge, nego meni da onakve lopte neko namjesta kao njemu, pa mogao bih i ja jedno "cenera" da utrpam, jer je barem toliko golova dao u situacijama kada je prazan go, te mislim da nam tu jedan klasicni centrafor treba, tipa Klosea, Dzeke i slicno, da moze "otresti" protivnika, da ne razmislja previse kada dobije loptu i da zna sta uraditi sa njom kada je dobije.
Uglavnom dobro dosao
.
Zanimljivi stavovi, a jos zanimljivije slazem se u vecini njih, ali samo bih se osvrnuo na tvoju kritiku za Svajnija.
Istina je da on nije igrac koji nesto previse zna, ali ono sto je najbitnije, on nije tip igraca koji voli obicni navijac, nego je on tip igraca kojeg voli trener, a to je velika radilica. On ne trosi previse lopti, sto dobije salje na bokove, te ima izuzetno razarajuci sut pa i ako ne ide ekipi moze neka sa cca. 25 metara da sjevne golmanu, a mi obicni navijaci ne zelimo da gledamo takav fudbal (barem ne ja), nama fali igrac koji zna dati zadnji pas (mislim na tu poziciju, zna ga dati i Ribery, ali ne igra na toj poziciji), nesto tipa Xavia.
Sada tu idemo na tu pricu o Kroosu kojeg si spomenuo, pa opet interesantno slazem se sa tobom mislim da momku treba dati sansu, jer ima volje i znanja, a lagano ce to sve doci na svoje, dok se malo oslobodi pritiska jer ipak je jako mlad i ima jos dosta da uci, ali je sigurno da nije slucajno imao onakvu sezonu u Leverkusenu.
Sto se Gomeza tice (znam da ce mnogi reci da sam pljuvac, al haj
Uglavnom dobro dosao
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da je ovaj novi ustvari Secer. Ima potpuno ista razmisljanja, a i isti stil pisanja.
Seco, seco, ne mozes ti bez nas...

Seco, seco, ne mozes ti bez nas...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ne znam bgm, al dobar je cojkJetSet_Hantraga je napisao/la:Ja sam uvjeren da je ovaj novi ustvari Secer. Ima potpuno ista razmisljanja, a i isti stil pisanja.
Seco, seco, ne mozes ti bez nas...![]()