Evo i ja upravo čitam i zamišljam ga u paru sa Besimom kakav bedem u odbrani. Malo mašte Todorovica dovest na posudbu, i napadača još.
Siguran sam da bi mogli napasti grupnu fazu EL.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo i ja upravo čitam i zamišljam ga u paru sa Besimom kakav bedem u odbrani. Malo mašte Todorovica dovest na posudbu, i napadača još.
Salcin, Dizdarevicado-hz je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:269182]
Eeeh ko je jos ostao od bitnih igraca da treba da produzi ugovor....Rahman??? Tatar????

Ma nas glupi mentalitet. Eto Gavric, ili Milicevic svako jutro otpjevaju jedna si jedina...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:26Bjezi u kurax,hebali bi upravi sve po spisku.
Ja bi ga licno doveo,jer me boli khurac sta on misli o Bosni,ali **** svako svoje misljenje ima..
Njegovo mišljenje je najmanji problem. Frajer je istetovirao na sebi četničkog vojvodu koji je kriv za smrt više hiljada ljudi.amypitar je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:30Ma nas glupi mentalitet. Eto Gavric, ili Milicevic svako jutro otpjevaju jedna si jedina...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:26Bjezi u kurax,hebali bi upravi sve po spisku.
Ja bi ga licno doveo,jer me boli khurac sta on misli o Bosni,ali **** svako svoje misljenje ima..
Dok se bori za klub, dok klub od njega ima korist, zaboli me njegovo mišljenje.
Ever been to Naked Island?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2020, 11:21Necu da se sjebem pa da me mrzite,ali izgleda da smo otkupili Šerbečića
Mogu vam reći i ko mi daje info,samo pisite pp jer neću da svako zna..Jos jednom ponavljam,nemojte me ubiti ako nije tačno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.