Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čuj izbacili ih iz lige jer imaju ljiljan na grbu
Sreća pa imaju licencu, sreća pa nisu predzadnji, sreća što nisu dužni Bogu i narodu
Sreća pa imaju licencu, sreća pa nisu predzadnji, sreća što nisu dužni Bogu i narodu
- UstanikSBII
- Kontakt:
84 novo zaražena danas u BiH treba razmišljati, kako li će tek sad pripreme krenuti! Nismo mogli kad ih je bilo 10ak. Šta će sad smisliti kriminalni savez kako će opravdati svoju glupost! A liga treba krenuti 1.8.! Hvali ti Gospodine Bože što si pravedan pa nas kažnjavaš po našim zaslugama!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Mogao bi smirit malo dozivljaj.
Kako te nije sramota imate 13 mil duga, nemate licencu, igracima dugujete barem milion.
Ostavi ti repku na miru, i ispadnite ko ljudi sa obrazom.
Ionako ste prije 2 god vec trebali ispasti, i sada bi 80 posto ionako ispali.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- svrakino1921
- Kontakt:
Dzon obraz pa eto ti.
Ako BH Telecom ne bude dobio prava prenosa ostaje li on i dalje generalni sponzor?
Kako je krenulo i kakva je trenutna situacija najbolje će biti da nam sponzor lige bude Robert Koch-Institut .
Kako je krenulo i kakva je trenutna situacija najbolje će biti da nam sponzor lige bude Robert Koch-Institut .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eh, to nikad ne znaš. Tehnički je moguće da ne dobiju prava za prijenos utakmica a da ostanu pokrovitelji lige ali mislim da to kod nas neće moći.
Mislim da će ići jedno uz drugo ali eto savez je produžio rok za dostavljanje ponuda pa ćemo vidjeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Loše smo mi rangirani da bi zahtjevali nešto, nažalost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma to i kontam, mogu ako im se ćefne ne neki način ucijeniti prava prenosa sponzorstvom. Evo produžili su rok, a već bi se trebale znati neke stvari, pa neće 10-15 dana pred početak prvenstva ( ako se ne odgodi ) potpisati ugovore o sponzorstvu i pravima prenosa. Ili jednostavno čekaju zadnji trenutak i da provuku neke odluke.
-
PiazzaGrande
Forumska struka nam ni ove godine, kao ni prosle, ne daje nikakve izglede u europi. Nice
Volim te bola'!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Javlja se opet onaj sto ga je SDA zaposlila joooj.
Jesu produzili ugovor ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Čim budu - javim ti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:17Javlja se opet onaj sto ga je SDA zaposlila joooj.
Jesu produzili ugovor ?
I meni je to fascinantno, zamisli kakva ti je forma, dobiješ (sasvim zasluženo) oba puta glavnog rivala za titulu, vjerovatno se naložiš na osvajača duple krune, u međusobnom duelu osvojiš 6, a glavni rival 0 bodova, sve oduzmeš, sabereš i opet kasniš 3...
I ono bi nešto
E čuj džaba!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Prico mi jedan stariji cojek da pamti vrijeme kad je zeljo bio konkurent za titulu. Cak su je, kaze, i osvajali.
Ako laze on mene lazem i ja vas.
Ma staracka demencija, zalosno, da se ne zove Ivica???TheIvicnjak je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:27Prico mi jedan stariji cojek da pamti vrijeme kad je zeljo bio konkurent za titulu. Cak su je, kaze, i osvajali.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
Ne kontam Robijase nikako, otisli u gradsku upravu i hoce oni dogovaraju sa gradonacelnikom oko para koliko da se daje klubu. Kasnije im krivo sto covjek kaze da nisu legitimni predstavnici kluba da bi se sa njima dogovarao.
Prozivaju ga i za Bilino Polje zasto ne vrati Celiku, a ljudi zaduzili klub i kad je stadion bio u vlasnistvu Celika, isto kao i Tusanj i Sloboda.
Prozivaju ga i za Bilino Polje zasto ne vrati Celiku, a ljudi zaduzili klub i kad je stadion bio u vlasnistvu Celika, isto kao i Tusanj i Sloboda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Premalo je novca bilo, a sve jače utakmice su išle na njihovim posebnim kanalima, koje pola države ne može imati.
Klubovi tri godine bili oslobođeni plaćanja nekih sitnijih obaveza, pokupili ekskluzivna prava prijenosa plus liga se zvala po njima.
Na BHT1 po jedno kolo se vrti Borac, Radnik, Široki, Zrinjski.
Zadnjih 5 godina sam ljut što na BHT1 gledamo derbi Zrinjski- Široki Brijeg, pa stavi i njih na mojatv, a ne da cijela država gleda.
Ne znas neke stvari pa bi te molio da ne komentarises,s kim da pregovara kad niko nece da vodi klub bez garancija da ce klub pomagati grad,sta mislis da tvojoj Slobodi ne daje grad Tuzla milion maraka da li bi iko vodio takvu Slobodu.Ovi momci se trenutno jedini bore za klub.Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2020, 19:00Ne kontam Robijase nikako, otisli u gradsku upravu i hoce oni dogovaraju sa gradonacelnikom oko para koliko da se daje klubu. Kasnije im krivo sto covjek kaze da nisu legitimni predstavnici kluba da bi se sa njima dogovarao.
Trebaš biti malo upućen u priču.Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2020, 19:00Ne kontam Robijase nikako, otisli u gradsku upravu i hoce oni dogovaraju sa gradonacelnikom oko para koliko da se daje klubu. Kasnije im krivo sto covjek kaze da nisu legitimni predstavnici kluba da bi se sa njima dogovarao.
Ovaj patološki lažov i prevarant je već jednom istom pričom zavalio i navijače i simpatizere kad su isti bili legitimni organi kluba. Ne zanima njega ni legalitet organa ni legitimitet, a to je pokazao kada je NGGu uskratio tražena sredstva za reprogram a dao ih turskom prevarantu.
Drugi dio posta. Nisu ljudi zadužili klub, nego politički glavonošci koje su postavljale gradske strukture. Kasumović sad pere ruke od Čelika kao da je je u pitanju privatna piljara koja propada zbog lošeg vođenja privatnika, a ne UG koje je SDA zlo zajedno s njim, silovalo 25 godina i pretvorilo u privatnu praonicu para.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.