Anel Hajrić pregovara sa FK Željezničar!
Mladi bh. napadač Anel Hajrić pregovara sa FK Željezničar, potvrdio je ovaj fudbaler za SportSport.ba.
Radi se o 24-godišnjaku koji je dosadašnji dio karijere proveo u Sloveniji i Belgiji. Posljednji angažman imao je u dresu belgijskog Lokerena.
On je trenutno slobodan igrač i kako nam je potvrđeno pregovara s rukovodstvom Plavih oko mogućeg dolaska.
Ukoliko bi do transfera došlo, on bi bio opcija više u napadu višestrukog šampiona Bosne i Hercegovine. Prva opcija do sada je bio Ivan Lendrić. Dolazak Mahira Karića je propao.
Hajrić je prije raskida saradnje s Lokerenom u minuloj sezoni odigrao 15 utakmica i postigao dva pogotka.
Sezona karijere bila mu je 2018/19 kada je u drugoj ligi Slovenije, igrajući za Radomlje, postigao čak 35 golova na 29 utakmica. Ta statistika na kraju ga je i odvela put Belgije.
Svemu dodajmo kako je on nekada igrao za juniorsku reprezentaciju naše države.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nikad cuo vala,imsa li nesto zanimljivo o njemu ?braco je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:49Anel Hajrić pregovara sa FK Željezničar!
Mladi bh. napadač Anel Hajrić pregovara sa FK Željezničar, potvrdio je ovaj fudbaler za SportSport.ba.
Radi se o 24-godišnjaku koji je dosadašnji dio karijere proveo u Sloveniji i Belgiji. Posljednji angažman imao je u dresu belgijskog Lokerena.
On je trenutno slobodan igrač i kako nam je potvrđeno pregovara s rukovodstvom Plavih oko mogućeg dolaska.
Ukoliko bi do transfera došlo, on bi bio opcija više u napadu višestrukog šampiona Bosne i Hercegovine. Prva opcija do sada je bio Ivan Lendrić. Dolazak Mahira Karića je propao.
Hajrić je prije raskida saradnje s Lokerenom u minuloj sezoni odigrao 15 utakmica i postigao dva pogotka.
Sezona karijere bila mu je 2018/19 kada je u drugoj ligi Slovenije, igrajući za Radomlje, postigao čak 35 golova na 29 utakmica. Ta statistika na kraju ga je i odvela put Belgije.
Svemu dodajmo kako je on nekada igrao za juniorsku reprezentaciju naše države.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Moj Dela biće to najbolji igrač lige definitivno samo da potpiše 
A koja je pozicija?
A koja je pozicija?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Špic, visok 1,95. U drugoj slovenskoj zabio 52 gola u 54 utakmice. Prošao Mariborov omladinski pogon.delinjo je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:53Nikad cuo vala,imsa li nesto zanimljivo o njemu ?braco je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:49Anel Hajrić pregovara sa FK Željezničar!
Svemu dodajmo kako je on nekada igrao za juniorsku reprezentaciju naše države.![]()
Prošlo ljeto dao 2 gola Monaku u prijateljskoj u dresu Lokerena.
Odlicno !!!
Joj zabio u sezoni vise nego Veseli u karijeri,racunajuci cicbane,kadete i juniore haha
Joj zabio u sezoni vise nego Veseli u karijeri,racunajuci cicbane,kadete i juniore haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kae Veseli se raspituje koji patch mali koristi
Bilo je interesovanja i prosle sezone za ovoga ali dobio odlicnu ponudu iz Belgije.
Ako dodje mislim da ce biti pravo pojacanje, kakva god da je liga, nije mala stvar zabiti 35 golova u 29 utakmica
Ako dodje mislim da ce biti pravo pojacanje, kakva god da je liga, nije mala stvar zabiti 35 golova u 29 utakmica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Plavac rece nije iz nase lige kad 
Bujrum
Bujrum
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eto te ko Senad Hadžifejzović kad je 'otkrio' Ibiševića, ne razumijem se u fudbal toliko al kad neko zabije tolike golove mora valjat
Zajmovic i Veseli na treninzima zadnje dvije godine nisu 30 golova ukupno zabili, ne moze gori biti
Hajrić bi bio vrhunsko pojačanje za ovu ligu ako dođe. Samo da nam ga neko ne ukrade, jer sam već nahajpan max oko njegovog dolaska. MIslim da odlazak u drugi klub ne bih izdržao.
Ja ti garantujem da sisoja vec zove agente i nudi 100 hiljada na ruke
A realno nisu trebali ni objaviti, ali gdje ce izdrzati novinari da sta ne napisu kad nema informacija dovoljno.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Ima ga fajn što bi se reklo
Konačno 1.95m napadač od Adilovića nemamo igraca u napadu preko 1.90
54 utakmice 52 gola
U u19 Maribora u 13 utakmica 20 golova
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 19 jun 2020, 15:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Brko iz druge galaksije!
Ljudi igraju razlicite pozicije odabijte 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I ovaj ss, sta se oglasavaju koji ****. Pisite ba i dalje da hocemo Adilovica, Svraku, preokret oko Karica... Ako se sutra ne pojavi na prozivci sa potpisanim ugovorom, mi smo ga popušili.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zato mi je pao mrak na oči kad sam pročitao vijest i ne samo on već i neke druge ekipe iz lige traže novog špica.irfo je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:12Ja ti garantujem da sisoja vec zove agente i nudi 100 hiljada na ruke![]()
Ali opet normalno da će objavit ss.ba pa nisu ljudi naša zvanična pa da misle o interesu kluba, ovo će im danas biti najčitanija vijest