5.1.2011 se očekuje povratak(kup protiv Levantea a možda i protiv Viljareala 2,3 kad je več utakmica)...ušao je u zadnju fazu oporavka i uskoro če početi trenirati sa ostatkom ekipeA_d_0 je napisao/la:Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
5.1.2011 se očekuje povratak(kup protiv Levantea a možda i protiv Viljareala 2,3 kad je več utakmica)...ušao je u zadnju fazu oporavka i uskoro če početi trenirati sa ostatkom ekipeA_d_0 je napisao/la:Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?

Bilo kad je bilo, bitno je da je bilo i da je zapisano u historiji i da NIKAD izbrisato ne moze biti.Andres je napisao/la:Haisson aj mi samo odgovori na 1 pitanje : tih 11:1 sta tebi predstavlja ???? Znas li koje je godine igrano to ????Jesi gledo ti tu utakmicu ???Jel bil tad tv-a ????tebi se tad roditelji nisu rodili ....
Ko je dao golove za Real ????
to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
Argument nisi mogo jaci odabat !Veca je pobjeda 4:1 na Bernabe prije 3-4 god nego to Paleozoško doba......Harrison je napisao/la:Bilo kad je bilo, bitno je da je bilo i da je zapisano u historiji i da NIKAD izbrisato ne moze biti.Andres je napisao/la:Haisson aj mi samo odgovori na 1 pitanje : tih 11:1 sta tebi predstavlja ???? Znas li koje je godine igrano to ????Jesi gledo ti tu utakmicu ???Jel bil tad tv-a ????tebi se tad roditelji nisu rodili ....
Ko je dao golove za Real ????
to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
...haj ti sebi core kupi kakve...udarila mu je lopta u ruku pa u rame...Andres je napisao/la:ocito ne znas razlikovat ruku i rame al nebitno , ovo meni nista neznaci kad smo klasa za vas!ZidaneZ je napisao/la:eno ti slika postavio je momak pod nikom RAUL
POGLEDAJ I RECI JEL RUKA BILA NA LEĐIMA I GDJE JE TO LOPTA POGODILA. Ja se ne bih bunio ni da je sudija progledao kroz prste, jer je bilo blizu, ali isto tako je i moga odsvirat, a kad svira onda mora dati žuti.
a to da bi bilo 0:0, pa možda, ali real je bio bolji i kad valencia imala sve igrače.
...a onda u martu opet petaka primiti...Strauss je napisao/la:Koji ba savezKatalonski
Nemoj zajebavati
![]()
A za petaka ? To je sve taktika Spesl vanada pomisle da znaju
a onda u martu
![]()
Ne izgleda tako, samo ti tako vidis.LBJ MVP je napisao/la:Trenutno smo slabiji na desnom beku zašto Lass tamo ne bi igrao?
Inače kada igra Panjzema izgleda kao da imamo igrača manje sreća pa Albelda glupan izjednači situaciju i da ruka nije bila sudska pogreška.Poslije toga penal bio za Real koji sudija nije svirao tako da je 1:1
Ali ja najviše patim za onom šansom Khedire, neće čovjeka prvi gol u dresu Real-a, nema šanse..Nail for Real je napisao/la:Mi smo bili bolja ekipa i prije crvenog. Dvije 100% sanse propustene, Ronaldova stativa, Ozilov slobodnjak. Dakle, igre i prilika je bilo, i samo je bilo pitanje vremena kad ce gol pasti. Ovaj crveni je samo olaksao stvari za nas, i uz raspolozenog Ronalda i Ozila stigli smo do zasluzene pobjede.
Samo ne znam sto se ovi katalonci javljaju oko sudjenja, u pravu je Harrison, nije isti kriterijum za sve
Nail for Real je napisao/la:Ne izgleda tako, samo ti tako vidis.LBJ MVP je napisao/la:Trenutno smo slabiji na desnom beku zašto Lass tamo ne bi igrao?
Inače kada igra Panjzema izgleda kao da imamo igrača manje sreća pa Albelda glupan izjednači situaciju i da ruka nije bila sudska pogreška.Poslije toga penal bio za Real koji sudija nije svirao tako da je 1:1
EDIT:2000 post
jest im´o je par atraktivnih dodavanja u nazad...ilidžanski dijamant je napisao/la:zar je benzema igro protiv barce
E vidiš to je i fazon ko sa igračem manjeilidžanski dijamant je napisao/la:zar je benzema igro protiv barce
Pravo me je dojmio ni Alen Škoro nije ravan njegovoj klasiRaul_64 je napisao/la:jest im´o je par atraktivnih dodavanja u nazad...ilidžanski dijamant je napisao/la:zar je benzema igro protiv barce
Ma dovest će nekog napadača koji nije prijavljen za LP, najviše šansi imaju Llorente i Džeko, neko od njih dvojice će 100% doći, samo ko?Raul_64 je napisao/la:Normalno LBJ shvataš ironiju tu![]()
Evo spominje se "Il Principe" kao novi napadač Real![]()
mana mu je što ne može igrati LP...a ni forma nije bog zna kakva al opet bolji je nego Almeida![]()
€15,16 miliona sve više bio bi poklon Interu...
sutra ćemo vidjeti koje je novi napadač koji se povezuje sa Realom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.