FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Anel Hajric bi bio strašno pojacanje kada vidimo kako Mathias Fanimo prekucao BH Premijer Ligu a došao je iz druge slovenske lige gdje bio 3 najbolji gol geter iza Hajrica. Ikic takodje dosao iz druge slovenske lige i dokazo se kao pojacanje. Ja se nadam da ce otic Lendric i onda ce Hajric preuzimati njegovo mijesto. Sto se Karic tice, mozda bi bio dobro pojacanje za Back up igraca a ne da bude prvi napadac. Sehic i Subasic ce se dokazati abd kao budunost ja se takodje nadam za Zerica isto ima dobru statisku u federalnu ligu!
Lendric ostaje i za sljedecu sezonu ovdje kod nas. Ako bi dosao ovaj momak sasvim ok i nek se izbori ko bude bolji za prvih 11.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
SAZNAJEMO
Bivši igrač Tuzla Citya na meti je nekoliko klubova iz inostranstva a u PLBiH za njegov potpis otimaju se Željo, Zrinjski, Sarajevo, Borac, Velež i Olimpic.
Vidjećemo, ima ponuda. Zovu. Kratko je rekao Crnkić za naš portal.
Bivši igrač Tuzla Citya na meti je nekoliko klubova iz inostranstva a u PLBiH za njegov potpis otimaju se Željo, Zrinjski, Sarajevo, Borac, Velež i Olimpic.
Vidjećemo, ima ponuda. Zovu. Kratko je rekao Crnkić za naš portal.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Nastrojeni
- Kontakt:
Spomine se Emil Velic kao nasljednik od Kjosevskog!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:

Zelji sve najbolje u novoj sezoni zeli vam to citav Bihac pogazite male bordo djecake, samo da vas kuvajtski milioni ne promjene, bice to hairli
Hvala vam Manijaci sto ste uvjek bili uz Jedinstvo
Zadnja izmjena: InatSilniBosanski, dana/u 19 jun 2020, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj crnkic bi bio pristojan transfer...on rustemovic hajric vrhovac iz celika i eto grupne faze...
SlikaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jun 2020, 17:00
Zelji sve najbolje u novoj sezoni zeli vam to citav Bihac pogazite male bordo djecake, samo da vas kuvajtski milioni ne promjene, bice to hairli
Hvala vam Manijaci sto ste uvjek bili uz Jedinstvo![]()
Hvala tebi na javljanju ovdje i zeljama.
Nadam se da ce nasi opet doci gore kod vas ili bujrum vi kod nas na jednu prijateljsku kad ovo sve se smiri da mogu navijaci biti tu. Ako Bog da sto prije da bude dosta zvanicnih utakmica sa vama u PL.
Kako mi ovu utakmicu nismo barem 7 golova uvalili Sirokom to niko ne zna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Eno i klix piše za Hajrića
Samo glupost pišu, Lokeren se ugasio u aprilu, a ne ovo da se "ne nalazi u planovima".Posljednje informacije, što nam je potvrđeno iz izbora bliskih klubu, govore da Plavi žele dovesti bivšeg nogometaša Maribora i prošlogodišnjeg napadača belgijskog Lokerena Anela Hajrića koji se ne nalazi u planovima ovog kluba na narednu sezonu te ima, u nogometnom žargonu rečeno, slobodne papire.
Pogledaj opet izvještaj protiv Citya na Grbavici, za glavu ćeš se uhvatiti
Braconi, zasto ne pisu nista za Jovanovica? Sta ti mislis dje on sad?
Ma pojma nemaju, samo prepisuju jedni od drugih.braco je napisao/la: ↑19 jun 2020, 17:12Eno i klix piše za Hajrića
Posljednje informacije, što nam je potvrđeno iz izbora bliskih klubu, govore da Plavi žele dovesti bivšeg nogometaša Maribora i prošlogodišnjeg napadača belgijskog Lokerena Anela Hajrića koji se ne nalazi u planovima ovog kluba na narednu sezonu te ima, u nogometnom žargonu rečeno, slobodne papire.
Sad kontam kad bi Crnkica doveli, kako bi zivce svima vadio, mislim da bi za po godine vise iznerviro raju nego Zajmovic i Asim
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne znam, znam samo da su u Australiji liga zvanično nastavlja 16. jula. Sad ti procjeni kolika je mogućnost da ide tamo.
Haha da takav je igrač ali u globalu daleko do toga da je loš za našu liguirfo je napisao/la: ↑19 jun 2020, 17:18Ma pojma nemaju, samo prepisuju jedni od drugih.braco je napisao/la: ↑19 jun 2020, 17:12Eno i klix piše za Hajrića
Posljednje informacije, što nam je potvrđeno iz izbora bliskih klubu, govore da Plavi žele dovesti bivšeg nogometaša Maribora i prošlogodišnjeg napadača belgijskog Lokerena Anela Hajrića koji se ne nalazi u planovima ovog kluba na narednu sezonu te ima, u nogometnom žargonu rečeno, slobodne papire.
Sad kontam kad bi Crnkica doveli, kako bi zivce svima vadio, mislim da bi za po godine vise iznerviro raju nego Zajmovic i Asim
Zadnja izmjena: braco, dana/u 19 jun 2020, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Lete li ti avioni za Australiju ili ne jos? 
Ovaj Hajric je pravi sto bi rekli Amarov napadac. Falilo nam je toga zadnjih godina. Ako i nisi bolji mozes dobiti nekim bunarenjem ili na snagu. Znali smo mi titule gubiti jer nismo imali malo tog seljakluka da, kad nista drugo ne ide, nabijas loptu pa mozda i ispadne nesto. Doduse nabijali smo, ali na Lendrica i Voju.
Cuo sam prije nekog vremena da se Crnkic raspitivao o Zelji, pa sam i napisao da li ce biti slobodan igrac. Za nase uslove sasvim pristojno krilo.
Nadam se da ce doci oba igraca, jer bi za ovaj nas tim sigurno bili pojacanja. Nedostaje nam vise okomitosti s krilinih pozicija gdje je Crnkic bas jak, a tamo nek Veseli dribla sam sebe.
Cuo sam prije nekog vremena da se Crnkic raspitivao o Zelji, pa sam i napisao da li ce biti slobodan igrac. Za nase uslove sasvim pristojno krilo.
Nadam se da ce doci oba igraca, jer bi za ovaj nas tim sigurno bili pojacanja. Nedostaje nam vise okomitosti s krilinih pozicija gdje je Crnkic bas jak, a tamo nek Veseli dribla sam sebe.
Cuva Bog Zelju svog!
Mogli su i ovako:
Bivši igrač Tuzla Citya na meti je nekoliko klubova iz inostranstva a u PLBiH za njegov potpis otimaju se:
Olimpik
Krupa
Željezničar
Zrinjski Mostar
Borac Banja Luka
Radnik Bijeljina
Široki Brijeg
Velež Mostar
Sloboda Tuzla
Mladost Doboj Kakanj
Čelik Zenica
Zvijezda 09
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.