Navodno skoro pa gotov transfer , kostace 7 mil Eura dolazi iz Internacionala , reprezentativac Brazila

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma kakvi, sve je to pickin dim bez jedne super-zvijezde. Kakav Juanfran, Camunas i Lafita... ili forsirajte maloga Keka, vratite ga sada iz Cartagene tamo dominirajuznjak> je napisao/la:Forlan proglasen za najboljeg igraca Juzne Amerike![]()
Navodno bi zamjena za Simaa ,trebao biti Juanfran iz Osasune (25 god) mislim da je on prosao Realovu skolua radi se o vrlo kvalitetnom igracu , nadam se da nece ostati samo na spekulacijama a sigurno je bolji igrac od Portugalca koji je placem vise od 20 mil Eura .
Samo se nadajjuznjak> je napisao/la:Ne brinem ja za Kuna i svabe koliko za Arisako ih Rosenborg pobjedi ili izvuce bod ,ima da nosim njhov avatar 5 dana.
![]()
MADRIDSKI sportski dnevnik AS donosi još jednu potvrdu mogućeg transfera Ivana Rakitića u Atletico. Ovaj puta kroz razgovor sa suigračem hrvatskog nogometnog reprezentativca u Schalkeu, Španjolcem Juradom.
Bivši igrač mlađih dobnih kategorija španjolske reprezentacije od ove godine igra za klub iz Gelsenkirchena u kojeg je došao iz madridskog Atletica. Obrnuti smjer mnogi svjetski mediji prognoziraju 22-godišnjem Hrvatu, što je bilo jedno od pitanja upućenih Juradu.
Bi li Rakitić bio dobro pojačanje za Atletico?
"On je kvalitetan igrač dobrog pregleda igre i dobro se postavlja. Važan nam je", odgovorio je Jurado.
Podsjetimo da je Rakitić nedavno za njemačke medije izjavio da mu je ostanak u Schalkeu, s kojim je ugovorno vezan do kraja aktualne sezone, prva opcija.
Ima Merida ne treba nam niko . Klub koji je ubjedljivo najgori kada su u pitanju transferi , vidjecemo sta ce biti sa ovim Eliasom kako ce se uklopiti, sto se tice Torresa njega ne ocekujem prije 2012-2013 sezone .
Espaynol vjerovatno pusi u ovom kolu od Barce ,sljedece kolo gostuju na Mestalli , eto fine prilike da se stignu PericitosiAtletico ide na La rosaledu pa zatim docekuje Racing.
Znaci zicer dana je odigrati manje zutih kartonajuznjak> je napisao/la:Naravno da ce dobiti (po guzovima )![]()
salim se...
ocekujem pobjedu
![]()
Sto se tice sastava najavljen je najjaci ,jedino ce Valera igrati umjesto Ujfe .
za*ebi ti pobjedu, ja sam igrao 3+ golovajuznjak> je napisao/la:Moze toja sam odigrao da ce Aguero biti strjelac
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.