Malo je reci. Al stas. Zasitio se, radi sta hoce. Mescini da otkad je Neymar otisao da je on od one sezone poceo pokazivati nevidjenu qurcobolju.
Semedo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Malo je reci. Al stas. Zasitio se, radi sta hoce. Mescini da otkad je Neymar otisao da je on od one sezone poceo pokazivati nevidjenu qurcobolju.
Wanda i ostatak planete ne gledaju iste utakmice, nikadWandelanoite je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:54Kakva sramota od igre i veznog reda. Sta ocekivati od nizerazrednih igraca Busquetsa i Rakitica nego ocaj.
Jos kazu ne valja Griezmann ne radi nistaponovo da je na terenu bilo bi sran.ja o njemu, a istina je drugacija.
Ovaj vezni red ne moze iskreirati nista ovoj ekipi i to je to, cak i Messija su srozali, uzima njihove lopte bespotrebno i pokusava sam nesto napraviti, ali ne ide to tako protiv iole kvalitetne ekipe kao sto je Sevilla.
Novi AC Milan.
Vidi covjek da nema nista od tog davanja lopte, jer igra se alibi pas prvom do sebe ili se pravi greska, jednostavno mora ici iz greske u gresku, ako zeli nesto napraviti, od saigraca nece dobiti nista.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:07Messi katastrofalan, par x upropastio dobre šanse, umjesto da odmah da loptu nekome on ulazi među 4 igrača u sredinu..
To ono što je Neymar pokušavao protiv PSG-a sam.Wandelanoite je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:12Vidi covjek da nema nista od tog davanja lopte, jer igra se alibi pas prvom do sebe ili se pravi greska, jednostavno mora ici iz greske u gresku, ako zeli nesto napraviti, od saigraca nece dobiti nista.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:07Messi katastrofalan, par x upropastio dobre šanse, umjesto da odmah da loptu nekome on ulazi među 4 igrača u sredinu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.