kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:28Prije da je zbog korone, jbg hoce taj protokol da ispostuju.KANA je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:24Amar se na Kostica (Titula ) furakerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:21Izgleda da ce prozivka biti zatvorena za javnost.
Ja cu svakako otici pa sta bude...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Aha nisam znao
Sta ti kana mislis o ovom spicu sto je u drugoj slovenackoj zabio 50 golova
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kera, ne pitaj ga to nego kad ce halaliti Osketu i pomiriti se s njim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Necu da mu pristajem na muku. Vidim da muku muci sa svima pomalo osim sa delinjom
Iskreno koliko pratim fudbal 1001 sam pogriješio pogotovo zadnje 4 sezone su pokazale da mi pojma nemamo, vjerujem Brki da će to on posložiti samo da nam je upravu pojačati bar da nam predsjednik nije sa biroakerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:31Aha nisam znaoKANA je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:30kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:28
Prije da je zbog korone, jbg hoce taj protokol da ispostuju.E jesi lud ,zajebavam se bruda
![]()
Sta ti kana mislis o ovom spicu sto je u drugoj slovenackoj zabio 50 golova
Samo da je kako Badzaka progurati za predsjednika. Mislim sad je potpredsjednik, ali zivota mi bio bi preponosan da znam da je on prvi covjek naseg kluba.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bila je o tome prica, ukoliko me sjecanje dobro sluzi, mislim da je to odbio iz razloga sto bi imao previse obaveza.
Ja bi volio i da se Vukotic vrati, to mi je velika zelja. Pogotovo jer se on godinama zalagao za izmjenu statuta i omogucavanje ulaza investitorima.
Gdje ćeš to njemu recikerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:37Necu da mu pristajem na muku. Vidim da muku muci sa svima pomalo osim sa delinjom![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mamla se nesto distancirao. Ko li mu je zivce izvadioKANA je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:45Gdje ćeš to njemu recikerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:37Necu da mu pristajem na muku. Vidim da muku muci sa svima pomalo osim sa delinjom![]()
jedini skim sam dobar on još tu nesta ljubomorise .Nego Bog me pogledao pa sam se onog avatar boy-a riješio satro mohikanac .Nego mamlaz me je zaboravio
**** li ga krompirusa siptarska
Pa zato i kazem. Ima covjek firmu, a sad i hotel. Bilo bi previse jos i predsjednik i da mora po tim sastancima i to, ali bas, bas bih volio da umjesto Dzubura on bude.
I meni je Vukotic super. Mislim da bi on sa Badzakom i jos 2-3 dobra bio top za sastav Uprave. Mislim ne mogu svi biti perfektni, ali uz njih dvojicu jos dva pribliznih karakteristika bili bi na konju.
I meni je Vukotic super. Mislim da bi on sa Badzakom i jos 2-3 dobra bio top za sastav Uprave. Mislim ne mogu svi biti perfektni, ali uz njih dvojicu jos dva pribliznih karakteristika bili bi na konju.
Vukotić i Badžak!
Amar na klupi!

Amar na klupi!
Kako si priču promjenio kad si vidio kakva mu je kćerka
Halal bilo moj Kana.
Ja cu ovamo da se probam uvaliti u familiju Badzak
Ja cu ovamo da se probam uvaliti u familiju Badzak
Koliko ja imam informaciju da je otvorio buregdzinicu i to blizu stadiona (kontao je da će se Jug praviti )ali pade vlada , Korona sjebali mu posaokerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:46Mamla se nesto distancirao. Ko li mu je zivce izvadioKANA je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:45Gdje ćeš to njemu recikerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:37
Necu da mu pristajem na muku. Vidim da muku muci sa svima pomalo osim sa delinjom![]()
jedini skim sam dobar on još tu nesta ljubomorise .Nego Bog me pogledao pa sam se onog avatar boy-a riješio satro mohikanac .Nego mamlaz me je zaboravio
**** li ga krompirusa siptarska
![]()
Brko iz druge galaksije!
Nema ni plaveporodice
kazu da mu je neko šefovu roke satro neki papak kod Hadzica 
Njima je Željo vazda u glavi , J**+ se njim za onaj lavor ,za one tri kurave u upravi ,Vijetnamca ,Titulu Itd pa vise se oni spremaju za našu 100 godišnjicu nego mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.