Najjace mi je kad se ukopa u mjestu, šatro neki trzaji desno- lijevo i onda vrati loptu nazad
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Messija koji je još uvijek daleko najbolji na plaaneti treba prodati, a polomljenom i posrnulom Neueru sa 34 godine treba produžiti ugovor.Saurman je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:17Rekonstrukcija ekipe treba krenuti od Messija (jest najbolji igrač) ali mislim da je vrijeme da ga prodaju dok mogu uzeti dobre pare ipak već ima 33 god i onda krenuti u obnovu tima.Ako njega ostave i urade još par loših transfera rizikuju još veći pad ekipe.
Ronaldo je vrhunski atleta i već je dosta pao što je razumljivo a Messi koji je tri godine mlađi već praktično hoda po terenu.
Jednostavno Sarma
Ma Messi je nespreman kao i Ronaldo,imam osjecaj da oni uopste nisu mislili da ce se nekad nastaviti liga 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa vecini kod ovih Barcini samo rikverc radi
⚽FK Garaže⚽
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Kriminalno **** te. Artura zapakovat i s masnom poslat u Torino
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Eto ode titula pa-pa. Zasluženo, nema šta. Setien nema muda da šta mjenja, i ono što zamjeni premalo i prekasno. Umjesto da se ubace Firpo i Ansu, da se proba kakvim ubačajima u prostor, on prebaci Vidala u napad, i onda ubaci Griezmana, koji se nije vidio, doduše nije ni Suarez za cijelu utakmicu (pamtim mu upropaštenu kontru 2 na 2, umjesto dodavanja zapuca se u protivnika).
Bit će zanimljivih par godina, prodaje se skoro sve što je perspektivno, kupuje se neplanski, ekipa starohana.. bit će ovo gore nego ono što je Milan doživio..
Bit će zanimljivih par godina, prodaje se skoro sve što je perspektivno, kupuje se neplanski, ekipa starohana.. bit će ovo gore nego ono što je Milan doživio..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Messi izgleda kao da je netom koronu odbolovao, ili bolje reci tifus ili kugu
Bolje kretnje od njega ima Boško tifusar sto je pokuso preplivati Neretvu
Bolje kretnje od njega ima Boško tifusar sto je pokuso preplivati Neretvu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Fino, već nakon treće utakmice opet ovisiš o rezultatima Reala.
Bokte ljudi su odigrali u fazonu, teško gostovanje pred 40 iljada ljudi, bod ko bombona, ostajemo prvi i dalje zavisimo samo od svojih rezultata. Šokantno.
Setienu valverdeovski. Propala muda kroz pantole. Da je bar lamasijaca nabacao pa da mu čovjek skine kapu na ovom bodu.
Bez ozbiljnije rekonstrukcije ne treba gledati narednu sezonu. Ko će se peglati i nervirati zbog ovih starohana.
Setienu valverdeovski. Propala muda kroz pantole. Da je bar lamasijaca nabacao pa da mu čovjek skine kapu na ovom bodu.
Bez ozbiljnije rekonstrukcije ne treba gledati narednu sezonu. Ko će se peglati i nervirati zbog ovih starohana.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
O yebem ti sunce
Dobrodošao nazad
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne treba biti nezadovoljan rezultatom (igrom da), bod u gostima kod Sevilje je uvijek dobar
Šteta prvih pola sata kad su ih stisli i bili znatno bolja ekipa, kasnije je došlo do pada. Ne može ova ekipa veterana trcati duže od jednog poluvremena. U drugom pol. Lope skonto da treba samo zaustaviti onu specijalku Messi -Alba - Messi i to su njegovi igraci odlicno ispoštovali...kasnije Sevilja krenula lupati kontre, Ter Stegen skinuo 2-3 šuta, Alba spasio jedan gol, bod je super.
Al kad ljepotan od 120 miliona doda njima loptu i izbaci Sevilju u kontru
sreca, pa Regulion promaši onaj zicer na kraju.
Šteta prvih pola sata kad su ih stisli i bili znatno bolja ekipa, kasnije je došlo do pada. Ne može ova ekipa veterana trcati duže od jednog poluvremena. U drugom pol. Lope skonto da treba samo zaustaviti onu specijalku Messi -Alba - Messi i to su njegovi igraci odlicno ispoštovali...kasnije Sevilja krenula lupati kontre, Ter Stegen skinuo 2-3 šuta, Alba spasio jedan gol, bod je super.
Al kad ljepotan od 120 miliona doda njima loptu i izbaci Sevilju u kontru
Presidentea boli khurac već. Veći mu je problem što nema ljetovanja ove godine.Gerard Piqué: "I think it is going to be very difficult to win this league given these two rounds. I see it very difficult for Real Madrid to drop points."
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Toliko zanimljiva utakmica da nisam ni pregledao cijelo drugo poluvrijeme. Svaka im čast.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Isto termin
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
O ovome sam ja govorio prije dvije tri godine, zbog mesija i skupine starosjedioca koji se vec godinama ponasaju ko rekreativci, a sad vec izgledaju i ko tifusari, ovaj klub ce dozivjeti sudbinu milana, potuseno je sve sto je imalo neku perspektivu i zelju da se dokaze, tri napadaca placana preko 400 miliona ne mogu se uklopiti, jer ih utusi klan staroguzijaTesnjak1991 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 00:06Eto ode titula pa-pa. Zasluženo, nema šta. Setien nema muda da šta mjenja, i ono što zamjeni premalo i prekasno. Umjesto da se ubace Firpo i Ansu, da se proba kakvim ubačajima u prostor, on prebaci Vidala u napad, i onda ubaci Griezmana, koji se nije vidio, doduše nije ni Suarez za cijelu utakmicu (pamtim mu upropaštenu kontru 2 na 2, umjesto dodavanja zapuca se u protivnika).
A i ovaj trener kad ga vidis ko neki zemljoradnik izgleda, uvrno se na klupi i ko da stado ovaca na ispasi posmatra a ne utakmicu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma ja ustao i za računar, naumpade mi CS, uletim na server kad ova jedna iz Hrasnice igra, i tako krenem se dopisivati. Zanimljivije mi to djelovalo od utakmice.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Baris trebe na igricama
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma jok, mlada je ova za mene. Ne idem ispod 25 ja
Ne bi mi vjerovao kakvih sam picki upoznao preko CS-a. U mladosti kontao sve grobovi reko igraju, jes' qrac jarane.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pokazi bratu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.