Doci ce i to na naplatu kad tad ili ce se pipa ugasitiextazy je napisao/la: ↑19 jun 2020, 19:09Drug mi radi u vodovodu u kancelariji, itekako je golem racun, kad bi ti rekao cifru tacnu slago bi te jer se ne sjecam, kad bude tuzba morat ce slaufe razvlacit, i slaufe ce im donirati neko ko da gledam90minut je napisao/la: ↑19 jun 2020, 19:04Šta je s onom vodom dug golem nešto bioextazy je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:58
Kao sto sam reko dvije tri provokacije vucaraju decenijama, dok kod njih svake sedmica nova sega sala, prekucer uzimanje para iz omladinskog pogona za plate, jucer trafostanica, danas seik spasava zeljeznicar. Grbavica ( ako vec nije ) ce zavrsit pod hipotekom, jer im kredit normalno dati nece
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Moljakati?let3 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:43Moljakati Vicu troprstaša u BL ili poglavnikove domoljube iz lištice da vam iznajme stadion na dva sata - pitanje je sadTheIvicnjak je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:36Zayebavaju ju nas ljudi dje cemo igrati kvalifikacije za ligu SAMPIONA![]()
![]()
![]()
Oni nemaju takvih problema![]()
![]()
![]()
![]()
Teška dilema![]()
To je moljakanje kao kad odes u javnu kucu pa biras koju ces kuravu povaliti jer imas lovu. A kurave vole mudonje sa parama i nude picice na dlanu. Isto je i u fudbalu. Mi smo gazde sa lovom a vi kurave koje se nude i mole za malo kite i cenera baksisa.
Javicemo koju smo odabrali. Jos uvjek razmisljamo
Drugim rijecima želiš da kažeš kako je Željo kao gazda sa lovom godinama placao kurave sa koševa a one nudile picice na dlanu, kad je igrao evropske utakmice na onom lavoru gdje piše fk sarajevo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:26
Moljakati?
To je moljakanje kao kad odes u javnu kucu pa biras koju ces kuravu povaliti jer imas lovu. A kurave vole mudonje sa parama i nude picice na dlanu. Isto je i u fudbalu. Mi smo gazde sa lovom a vi kurave koje se nude i mole za malo kite i cenera baksisa.![]()
Javicemo koju smo odabrali. Jos uvjek razmisljamo![]()
Zanimljivo razmišljanje
Prodali se kuvajtskim burkinijima.
Ma onu sisatuTheIvicnjak je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:26Moljakati?let3 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:43Moljakati Vicu troprstaša u BL ili poglavnikove domoljube iz lištice da vam iznajme stadion na dva sata - pitanje je sadTheIvicnjak je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:36Zayebavaju ju nas ljudi dje cemo igrati kvalifikacije za ligu SAMPIONA![]()
![]()
![]()
Oni nemaju takvih problema![]()
![]()
![]()
![]()
Teška dilema![]()
To je moljakanje kao kad odes u javnu kucu pa biras koju ces kuravu povaliti jer imas lovu. A kurave vole mudonje sa parama i nude picice na dlanu. Isto je i u fudbalu. Mi smo gazde sa lovom a vi kurave koje se nude i mole za malo kite i cenera baksisa.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako su ti CSR i opcina Centar = kuravelet3 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:40Drugim rijecima želiš da kažeš kako je Željo kao gazda sa lovom godinama placao kurave sa koševa a one nudile picice na dlanu, kad je igrao evropske utakmice na onom lavoru gdje piše fk sarajevo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:26
Moljakati?
Zanimljivo razmišljanje![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
How much babe?

Beskućnici došli da nas vuku za rukav i moljakaju da im se iznajmi stadion, Amar im reko - Iš tamo u Zenicu
Cudi me da se nisu ilegalno spojili na kakavu cijev od vode, to im je u krvi....
Kako vako velik dug za vodu moze biti?
Kako vako velik dug za vodu moze biti?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ono kad nemas argumenata pa jedno 20 puta u danu jednu te istu sliku postavis,i to hajde da su to 20 razlicitih osoba,nego **** 1 osoba
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Beduin
- Kontakt:
Koji gospodin je ovaj lik, imam zelju kahvu srknuti sa njim. Da vjerujem u idole, njegovu ikonu bih parkiral pokraj bebine zvecke da mi je uvijek na oku. 

U 17:49h kaze
A onda u 22:16h
U 17:49h kaze
A onda u 22:16h
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
S' tobom brate i u minsko polje ako treba. ❤almir2018 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:55Cesto sam u Tuzli pa eto ako si za kafu moze a i rucak nije problem
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ISTINA ZA VEDRANA!
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa kako je onda Grbavica imala Cat 3 prošle godine i godinu prije toga, a nije ni tada imala na šta bezbjedno prikopčati grijače za teren?Denchi je napisao/la: ↑19 jun 2020, 19:11Stadioni se pregledaju svake godine pred evropu, nemate na sta prikopcati bezbjedno grijalice za teren, to su fakti, grijanje terena je uslov za Cat.3 , to nije moguce izvesti na grbavici, dakle nema Cat.3 ne znam sto je tesko shvatiti....nisu to dozivotne kategorizacije...kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:44
Da Grbavica nema CAT 3, vi uopšte ne bi slali upit za odigravanje utakmice 3. pretkola. Nelogično je to što pišeš.
Mi smo upit slali na urgiranje gradonacelnika Sarajeva Skake, jer je htio da grad Sarajevo vidi Ligu Sampiona...
Molim te ne lupaj.
1921
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Imala je jer je NS poslao, na osnovu uplacenog novca od strane Opstine N.Sarajevo prema željkanu,garanciju da stadion ispunjava uslove za Cat3...kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:59Pa kako je onda Grbavica imala Cat 3 prošle godine i godinu prije toga, a nije ni tada imala na šta bezbjedno prikopčati grijače za teren?Denchi je napisao/la: ↑19 jun 2020, 19:11Stadioni se pregledaju svake godine pred evropu, nemate na sta prikopcati bezbjedno grijalice za teren, to su fakti, grijanje terena je uslov za Cat.3 , to nije moguce izvesti na grbavici, dakle nema Cat.3 ne znam sto je tesko shvatiti....nisu to dozivotne kategorizacije...kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:44
Da Grbavica nema CAT 3, vi uopšte ne bi slali upit za odigravanje utakmice 3. pretkola. Nelogično je to što pišeš.
Mi smo upit slali na urgiranje gradonacelnika Sarajeva Skake, jer je htio da grad Sarajevo vidi Ligu Sampiona...
Molim te ne lupaj.
Kategorisanje stadiona se vrsi od strane UEFA-e i ne bude li stadion do kraja avgusta imao trafo, izgubice status...
Generalno UEFA prvu godinu i progleda kroz prste, cak to ima u nekom njenom podaktu, ali ako se ne nabavi trafo nece imati kategoriju 3.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.