Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Slazem se da stvari treba nazivati pravim imenom. Tako si recimo ti klasicna SNSD botina i cetnik umotan u ukrasni papir.
Samo sprovodis kulturocid (kulturni genocid).
Skender Vakuf se nije nazivao bez razloga tako.
Osnivačem grada se smatra Ali-dedo Skender, po kojem je grad i dobio ime.
Brisete tragove, podvaljujete pricu da je to vase, a vas tu nije bilo do 17. vijeka.
Ortega samo mi nemoj reći da te plaćaju u markama
Kad se sjetim kad si na temi demografije u sabiranju dva broja fulao za 200k, mogu mislit šta ti rade na konverziji 1:60 valute
Kad se sjetim kad si na temi demografije u sabiranju dva broja fulao za 200k, mogu mislit šta ti rade na konverziji 1:60 valute
$ " " $ '... У " $ $ $ " ¥ " оста' "...
' & за ". $ " $ на ' ' " " за % " $ је '.
$
? " -. " је $.
' & за ". $ " $ на ' ' " " за % " $ је '.
$
? " -. " је $.
" " $.
Nisam to ja rekao. Ja sam citirao Srbin iz Mrkonjica i babicu Radu Vasic, koja rece da se nije rodilo 116 beba u Mrkonjicu, a upisano 259 prvacica u Mrkonjickoj regiji.
Nisi realan Ortega, albanske gradove ne nazivas pravim imenom, a trazis od Bosnjaka i Hrvata da to rade sa novopecenim nazivima gradova u Republici Srpskoj.
? не. " & & зове & -.
" о $, ".
¥ се зна " & ? $ у ". Стога на " " је $ % те ", а не $ јавност & " $ ".
$ " % " & $ ", & " ' & тог ", ? је " $ се ' " " " " $ у ? & " ".
% & & " " своје &. " " $ у " је " 10 " " $ "... ? то не " $ & & ? ? % " " $. То је поента.
" " $.
Nije nikakva obmana, kada Hrvatu kazes Gradiska, prva pomisao mu je da je to ona u Hrvatskoj, a kada naglasis da je Bosanska Gradiska, onda shvati da nije u ona u Hrvatskoj.
Mediji i instutcije u Srbiji ne koriste zvanicne nazive gradova na Kosovu.
% нас " % " " & не знају " $ у ? & " " " "? % " нас се то ?.
На ' је & " ове / $ % " " $ " $ се $ $ не ? ". & онај " $ ? ¥ не зна $ се $ зове $, - $ $ ? у " " $ у ?.
% се " ", " јасно. & " " у УН " све $ је & " је ? $ се " " " су у $ са ' ? ".
? " је $ за & " " ?...
На ' је & " ове / $ % " " $ " $ се $ $ не ? ". & онај " $ ? ¥ не зна $ се $ зове $, - $ $ ? у " " $ у ?.
% се " ", " јасно. & " " у УН " све $ је & " је ? $ се " " " су у $ са ' ? ".
? " је $ за & " " ?...
" " $.
Bukvalno se ne znaju svi nazivi, ni institucije nemaju zajedničke nazive na 3 različita jezika, tako npr. SIPA dolazi skraćeno od engleskih riječi kao kompromisno rješenje. Zašto bi ikome smetao "bosanski" u imenu grada? Zna se zbog čega stoji taj pridjev u imenima.
Let's talk about SIX baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj vi stvarno čitate ovog lika, još ulazite u rasprave nekakve 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Plus sto je tesko citat ovo sto pise , da je barem bosančica
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png