FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Štae ba ovo nema nikakav migrant na probi ovu prozivku? 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma izgleda da moljaka Facu i storma da mu halale(kao sto Oske mene moli da mu halalim) kako bi se vratio na onaj forum.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

“Mislim da je 40 dana dovoljno za pripreme. Može se odigrati dovoljno utakmica, ovabiti dovoljno dobrih treninga i mislim da ćemo se dobro spremiti. Vidjet ćemo koliko će pauza ostaviti traga, poslije nekoliko utakmica ćemo vidjeti kako ćemo odreagovati. Ipak, svi smo u istoj situaciji, ne vidim da će neko biti u prednosti. Što se tiče ekipe, tek danas počinjemo, znamo gdje smo zadnju godinu završili. Mislim da možemo još više da napredujemo ove godine, bit će dosta faktora koji utječu na rezultat, ali na nama je da se dobro pripremimo, da dobro radimo i da se nadamo najboljem”, kazao je Semir Štilić, koji je propustio prvi trening Plavih.

Se queda
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znači samo Sinan se nije pojavio na prozivci
Zabolila ga zadnja loza
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Aabaajalaaa aa a a a a a a a a a. A a a a a a a a a a a. A. Aža anamalamahsjfčdčldldodieeiieueusus
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trening su zbog lakših povreda propustili Štilić i Jovanović.
Jovanovic ko da je iz rata dosao
Oske, nije poletioooooooo.
Jovanovic ko da je iz rata dosao
Oske, nije poletioooooooo.
Nema veze bitno je da svi izaberete po jednog igraca pa cemo pisati mailove da ih otjeramo.
Stana, Sinisa, nastavite..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Svi izgledaju utegnuti, osim Veselog i Mehića. Ko dvije pande.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Može li umjesto odlaska Siniše da ti prestanes pisati?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
– Pripreme ćemo obaviti ovdje. Pet, šest dana ćemo biti u Konjicu, biti malo zajedno. Imat ćemo dobre uslove dole, kad se vratimo počet ćemo igrati utakmice. Imamo dva super terena na Grbavici, nekad ćemo i van Sarajeva trenirati, ali ćemo pokušati odigrati što više utakmica, jer je to ono što fali igračima. Utakmice su ono što može vratiti osjećaj koji imaš, bez toga nema ništa, pazit ćemo na minutažu jer igrati nakon 4 mjeseca nije bezopasno.
Da me neko pito jučer na kojeg igrača tipuješ da se neće pojavit na prozivci, to bi bio on.
Mislim nije ni bitno na kraju krajeva ali ako su svi došli pa čak i ovi "otpisani", baš me zanima što on nije došao.
Jel' ono Veseli bješe na tankom ledu?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Subasa i Ermin k'o praćke. Eldar isto, bas je ojac'o.
A Ikic je danas bio ko tenk ponovo. U jednom napadu je odnio i Ermina i Stanu i Mustafu i Mešu. Znaci kao lud je igrao.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.