RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ma pusti ove kvazi novinare!
Velez sa vecinom igraca ima potpisane ugovore do kraja slijedece sezone, tako da su mirni za razliku od drugih ekipa koje nemaju pojma kako ce im ekipa izgledati.
Manevu se nudi cifra koja je za nase uslove jako visoka..tako da sam uvjeren da ce potpisati.
Napadaca cemo dovesti, ostaje lijevi bek i mozda golman.
Cuo sam da ce se vratiti Peco..kada, neznam.
No sikiriki!
Velez sa vecinom igraca ima potpisane ugovore do kraja slijedece sezone, tako da su mirni za razliku od drugih ekipa koje nemaju pojma kako ce im ekipa izgledati.
Manevu se nudi cifra koja je za nase uslove jako visoka..tako da sam uvjeren da ce potpisati.
Napadaca cemo dovesti, ostaje lijevi bek i mozda golman.
Cuo sam da ce se vratiti Peco..kada, neznam.
No sikiriki!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
– U Veležu su odlučili da im ne treba golman, a ostali klubovi su u finanijskim problemima. Teško da ću se dogovoriti sa nekim. Tu sam, slobodan sam, ako sam nekome potreban, neka me zove. U slučaju da ne bude poziva, imam druge planove. Neću igrati u Premijer ligi samo da bi se brojilo da igram, rekao je u izjavi za **** Luka Bilobrk.
Znaci ostajemo na dvojcu Bobic - Bogdanovic
Znaci ostajemo na dvojcu Bobic - Bogdanovic
Ti si naša ljubav jedina!
99% zavrseni napadac i stoper.
-
- Kontakt:
Marko Obradovic
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Naslovnica Fudbal Domaći fudbal Vraća li se u Premijer ligu: Obradović potpuno otvoreno o povratku...
FUDBALDOMAĆI FUDBALSLIDER
Vraća li se u Premijer ligu: Obradović potpuno otvoreno o povratku u BiH
Juni 12, 2020 12:21
Marko Obradović skoro svaki prijelazni rok povezuje se sa mogućim povratkom u BiH. U Radniku iz Bijeljine je svojevremeno ostavio sjajan utisak, redovno je zabijao golove, bio je jedan od ključnih igrača generacije koja je osvojila Kup BiH.
U posljednje vrijeme kruže kuloarske priče o interesu Želje i Sarajeva, a u izjavi za Spo.rtske.ba Obradović je kazao kako povratak u Premijer ligu u ovom trenutku nije realna priča.
– Stvarno sada ne vodim nikakve razgovore. U Kazahstanu imam ugovor do kraja godine, prvenstvo počinje u julu. Bilo je razgovora na zimu. Između ostalog, kontakti su bili sa Željom i Sarajevom. Želji je trebao špic, a Sarajevo ima Ahmetovića. Tamo ću doći kada se Ahmetović penzioniše, našalio se Obradović.
On je još kazao kako je normalno da postoji interesovanje iz BiH jer je ostavio dobar utisak te da je izvjesnije jednog dana da će se vratiti u BiH nego u Srbiju gdje izuzev omladinskih kategorija nikada nije igrao seniorski fudbal.
Obradović je trenutno član Okhzetpesa, a u klub je stigao početkom godine iz bjeloruskog Torpeda.
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
-
- Kontakt:
Da li je moguće da mi ne dovodimo golmana ? Ne znam koji q onda plaćaš Manevu silne pare kad je svaki centarsut u peterac gol
-
- Kontakt:
Ne da lozadjija parejolejolemusamusa je napisao/la: ↑16 jun 2020, 12:20Da li je moguće da mi ne dovodimo golmana ? Ne znam koji q onda plaćaš Manevu silne pare kad je svaki centarsut u peterac gol

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ima para, vinogradi rodili ko nikadkillafrommanilla je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:36Ne da lozadjija parejolejolemusamusa je napisao/la: ↑16 jun 2020, 12:20Da li je moguće da mi ne dovodimo golmana ? Ne znam koji q onda plaćaš Manevu silne pare kad je svaki centarsut u peterac gol![]()

-
- Kontakt:
Cujem neke spelulacije o dolasku jednog Mladog i perspektivnog igraca koji se vec pokazao dobro u nasoj ligi.Ako neko zna vise pp
-
- Kontakt:
BradonjicMostarac45 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 23:48Cujem neke spelulacije o dolasku jednog Mladog i perspektivnog igraca koji se vec pokazao dobro u nasoj ligi.Ako neko zna vise pp
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
bradinjic ima ugovor do 2022....belosevic28 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:16BradonjicMostarac45 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 23:48Cujem neke spelulacije o dolasku jednog Mladog i perspektivnog igraca koji se vec pokazao dobro u nasoj ligi.Ako neko zna vise pp
-
- Kontakt:
Sumnjam Bgm, Bradonjic se javio na pripreme Radnikabelosevic28 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:16BradonjicMostarac45 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 23:48Cujem neke spelulacije o dolasku jednog Mladog i perspektivnog igraca koji se vec pokazao dobro u nasoj ligi.Ako neko zna vise pp
-
- Kontakt:
Ima li info. ostaje li Manev ili ide ovih dana i sta je u planu za poziciju napadaca
I DA ŽIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT!!!
30.06.1993.
30.06.1993.
-
- Kontakt:
Po meni ne vrijedi toliko koliko trazimostarskalasta je napisao/la: ↑20 jun 2020, 09:34Ima li info. ostaje li Manev ili ide ovih dana i sta je u planu za poziciju napadaca
-
- Kontakt:
Za ocekivati je iduce sedmice igrače 

Muštuluk Rođeniiiiiiii 

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Novinarcici na aparatima. Manev potpisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.